fbpx

Голямото бебе “загрява” за Кобрата с бургери и баклава

Джарел Милър определено няма никакво намерение да се качва на ринга на 28 юли срещу Кубрат Пулев. Такива поне са индикациите от негово интервю, което той даде на улицата в Ню Йорк, пише „Тема Спорт“.

29-годишният американец по никакъв начин не прилича на човек, който е във форма. А и той самият е категоричен, че в следващите седмица-две ще наблегне на бургерите и баклавата и чак след това ще влезе в залата, за да се подготвя за следващия си мач.

Голямото бебе е спряган отвъд океана за съперник на Кобрата в двубой, който да определи официалния претендент на IBF за световната титла на Антъни Джошуа. Дори такъв мач да се случи обаче, той едва ли ще е преди средата на август, а може би и през септември. Милър изявява готовност да боксира с Пулев, но сред вариантите пред него са още Луис Ортис и Мануел Чар.

“Ортис е добра опция, но в момента искам мач с някой, който има пояс или е на позиция за задължителен претендент. Такива са Кубрат Пулев и Мануел Чар. Има смисъл в подобни мачове. Луис Ортис също няма да е лесен бой, но по-важно е да бъде претендент или притежател на пояс, защото тогава всеки ще иска да се изправи срещу мен. Говорим за бизнес. В близките две седмици обаче ще наблегна на хамбургери и баклава. След това вече влизам в залата и ще раздавам правосъдие”, заяви Милър.

Американецът е с актив от 21 победи и 1 равен. Традиционно той тежи за мачовете си около 120 килограма, но в момента по-скоро изглежда като човек с тегло от 135. За последно Милър боксира с Йоан Дюопа на 28 април, като спечели по точки. Кобрата не е излизал на ринга от същата дата, но миналата година, когато надигра по идентичен начин Кевин Джонсън.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!