Гларусът Здравко обяви, че за 200 000 лева жена му ще

Новини

Слуховете, че съпругата му отново е бременна, се понесоха по медиите, а Здравко потвърди новината пред „Галерия“, пише blife.bg. „Ще ни е подарък за Нова година. Бебето е планирано. С Христина отдавна искахме трето дете, но чак когато си стъпихме на краката, решихме да действаме.

Жена ми е на 41 години, но засега кара лека бременност и дори си работи в семейния ни ресторант в Приморско. Скоро ще разберем пола на бебето, но и двамата се надяваме на момиченце, нищо, че имаме две дъщери.

Момичетата са много по-всеотдайни, любвеобилни и грижовни. Вече ме питаха дали подготвяме бебето за някое риалити шоу и аз все отговарям, че жена ми ще роди на живо срещу 200 000 лева“, шегува се Здравко.

Той не спира да получава покани за участие в подобни предавания, но ги отказва, защото дъщерите му вече са в по-деликатна възраст и биха преживели тежко всякакъв вид негативизъм.

Голямата Яница е на 15 г. и учи в езикова гимназия в Бургас, а малката Зорница е на 11. И двете са много щастливи, че ще си имат братче или сестриче. И обещават да помагат в отглеждането.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Лили Иванова: Скъпа Стоянка Мутафова, оставаш завинаги в сърцето ми

Скъпа Стоянка Мутафова, името ти и твоето творчество остават завинаги в сърцето ми! Почивай в мир!“. Това написа в профила си във фейсбук примата на българската естрада Лили Иванова, след като рано сутринта днес голямата българска актриса напусна този свят. Стоянка Мутафова си отиде на 97 години. loading…

Новини
Слави Трифонов отговори на съда: Не може да ни спрете, ако трябва, ще регистрирам друга партия

Слави Трифонов отговори остро на решението на Софийски градски съд да регистрира партията, която създаде. Той написа категоричен пост във Фейсбук, че слручилото се няма да спре в никакъв случай „Няма такава държава“: Току-що Софийски градски съд отхвърли регистрацията на партия „Няма такава държава“ с довода, че цветовете бяло, зелено, …

Новини
Съдът отказа да регистрира партията на Слави Трифонов, не приема логото ѝ

Софийски градски съд отхвърли молбата за регистрация на политическа партия „Няма такава държава“, предаде bTV. Основният мотив е изпалзването на българския флаг в логоно на политическата сила. Мотивът на съдебния състав с председател Татяна Костадинова е, че „използване на знамето в символа на партията е налице не само когато има …