fbpx

Главният секретар на МВР: Пелов и убиецът му са…

Владимир Пелов и Марио Панчев не са били приятели, а врагове в конфликт.

В миналото двамата са извършвали съвместна престъпна дейност с цел финансово облагодетелстване, но отношенията им се влошили, пише novini.bg.

Това коментира пред журналисти главният секретар на МВР Младен Маринов.

Пелов е с изключително променена външност, бил е с обувки за горски преход.

„Със сигурност не е живял в центъра на Ботевград. Там се е намирал, защото най-вероятно е трябвало да си уреди тези сметки“, смята Маринов.

Според директора на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски Пелов, който снощи беше застрелян, се е укривал в района на Ботевград.

„Миналата седмица направихме операция на недостроената болница по сигнал на гражданин“, посочи Терзийски, като допълни, че всеки сигнал за местонахождението на избягалия престъпник се проверявал много внимателно.

Най-вероятно Пелов е този, който намира човека, с който трябва да си уреди сметките, допълни Маринов. На мястото на инцидента са открити три пистолета, което говори, че случката не е инцидентна.

„Пелов беше изключително опасен престъпник, който знае как да се укрива, знае как да се предпазва. В случая търси човек, с който има конфликт, за да го уреди“, смята още главният секретар на МВР.

Мотиви за престъплението, което стана в центъра на Ботевград, са неуредени финансови отношения след престъпна дейност, както и заплахата, че Марио Панчев може да свидетелства срещу Пелов в даден момент.

„Не изключваме да има и личен мотив“, заключи Христо Терзийски.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!