Гери-Никол станала жертва на фалшиви новини, няма да пее за БСП

Новини

Певицата Гери-Никол разпространи официално писмо до медиите, в което казва, че е станала жертва на фалшиви новини и, че няма да пее на събора на БСП на Бузлуджа, пише btvnovinite.bg.

„От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация”, пише певицата и във „Фейсбук” страницата си, и в официалното си писмо до медиите.

Тя публично опровергава появилите се в медиите твърдения, че е ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал – публикации, от последните дни.
„Не познавам лично г-н Портних, нито някога съм общувала с него”, посочва певицата.

„Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред”, посочва Гери-Никол.

Накрая официалното писмо завършва с това, че името ѝ се използва само с цел да се предизвика сензация.

В същото време обаче в официалното събитие на събора на Бузлуджа все още стои публикация с официалната програма, в която името на Гери-Никол фигурира като изпълнител.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
За кило изнесени домати и чушки, внасяме по 8 от съседите

Вносните домати и пипер са осем пъти повече от количествата, които изнасяме, краставиците – три пъти, чесънът и корнишоните – 4 пъти, главестото зеле – почти 5 пъти, картофите – 10 пъти, дините – 3 пъти, сочат данни на земеделското министерство. Единствено при малините износът чувствително превишава вноса, пише Монитор. …

Новини
Край на свободното движение на хора при Брекзит без сделка

/КРОСС/ Правителството на британския премиер Борис Джонсън заяви, че иска да сложи незабавно край на свободното движение на хора в случай на Брекзит без сделка на 31 октомври – което показва втвърдяване на позицията в сравнение с предишния кабинет, отбелязва Франс прес. Бившият премиер Тереза Мей, която Джонсън замени на …

Новини
Гражданите вече ще могат сами да си избират запазените места във влаковете

Гражданите вече ще могат сами да си избират запазените места във влаковете. Това става след като БДЖ пусна нов модул на системата за продажба на билети. Услугата е достъпна на 75 гари и каси в страната, съобщава БНР. Чрез резервационната система клиентите сами могат да избират запазеното място във влака …