Гери-Никол станала жертва на фалшиви новини, няма да пее за БСП

Новини

Певицата Гери-Никол разпространи официално писмо до медиите, в което казва, че е станала жертва на фалшиви новини и, че няма да пее на събора на БСП на Бузлуджа, пише btvnovinite.bg.

„От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация”, пише певицата и във „Фейсбук” страницата си, и в официалното си писмо до медиите.

Тя публично опровергава появилите се в медиите твърдения, че е ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал – публикации, от последните дни.
„Не познавам лично г-н Портних, нито някога съм общувала с него”, посочва певицата.

„Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред”, посочва Гери-Никол.

Накрая официалното писмо завършва с това, че името ѝ се използва само с цел да се предизвика сензация.

В същото време обаче в официалното събитие на събора на Бузлуджа все още стои публикация с официалната програма, в която името на Гери-Никол фигурира като изпълнител.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Българи превзеха испанско село

Как се живее в едно испанско село, в което 88% от жителите са от България  В Торе дел Бурго е по-лесно да чуеш разговор на български отколкото на кастилски испански. Така започва репортажът на Хуан Карлос Еспиноса в мадридския в. „Ел Паис“, цитиран от „Канал 3“. Това селце в Гуадалахара …

Новини
На 19 ноември рожден ден има Любен Дилов-син

Любен Любенов Дилов е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и политик. Публична известност има под името Любен Дилов-син. Любен Дилов-син е роден на 19 ноември 1964 г. в София. Син е на българския писател-фантаст Любен Дилов (1927 – 2008 г.). Завършва 32-ра гимназия в столицата и Факултета по журналистика на Софийския университет „Климент Охридски“, специалност „Печатни медии“. Редактор е в няколко …

Новини
Алпинистът Атанас Скатов изкачи 4 осемхилядника за един сезон

За изкачването на 4 осемхилядника в рамките на един сезон, предстоящите пътувания и срещи в страната с почитатели, както и плановете за 2020 година говори алпинистът Атанас Скатов в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Той ще посети 12 български града, за да се срещне с хора и да разкаже …