fbpx

ГЕРБ подава жалба в ЦИК срещу Радев, участвал в кампанията на БСП

реклама

Представители на ГЕРБ ще внесат жалба в Централната избирателна комисия (ЦИК), съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Жалбата е срещу участието на президента Румен Радев в предизборната кампания на БСП, съобщава „24 часа“.

реклама

Внасянето на жалбата в ЦИК ще стане днес в понеделник, в 15:30 ч.в сградата на ЦИК. След внасянето на сигнала ще бъдат направени изявления пред представителите на медиите.

 

 

реклама
loading...

Герберастките идиоти искат да запушат устата и на г-н Президента ;както правят с журналистите.! Тяхното светило кога ще спре да нарушава конституцията? Голям гьонсуратлък- хем оплескани с фекалии до ушите хем и с големи претенции!

Първо се ограмоти и тогава пиши!А бе всички ли Гербо-педерасти са неграмотни?? Зли,крадливи и лъжливи!

Явно е, че вие симпатизирате на президента, уважаеми Анонимен, но не виждате ли, че той НАИСТИНА повтаря думите на Корнелия Нинова?! И „разобличава“ корумпираните политици/ само от управляващите/ Хайде, да кажем/макар че съвсем не е така/,че това са истини, които не трябва да се премълчават, но защо не сме го чули да обели и дума за корупционните сделки на хора от неговото обкръжение и от партията, която го издигна за президент? Излязоха такива данни, нали! Ако това не ви прави подозрителен в пристрастност на президента, ето ви още въпроси: Защо негов съветник и водачът на неговата предизборна кампания стават кандидати за европарламента от листата не на някоя друга партия , ами на същата тази,?! Съветвам ви да помислите върху това когато говорите за „гьонсуратлък“!

е и на вас Вие харесва ли Ви тя живот тази скъпотия но може би не си знаете парите и нищо не ви бърка

Да, тази скъпотия ми харесва стократно повече от скъпотията при всички БСП-правителства!

Ами пали си дебели свещи тогава и да си доволен от скъпотията!Глупак! Ха ха!

Бай Кольо, да си шофьор на самолет се изисква доста повече ум,от това например да напишеш прИзЕдент. Има една поговорка, че празна тиква семе не дава, така че стой си кротко на дупето.

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Отиде си световно известният оперен певец Камен Чанев

реклама Снимка: operaplovdiv.bg Световноизвестният оперен певец Камен Чанев е починал от коронавирус. Той беше приет за лечение в болницата в Стара Загора. Камен Чанев е най-успешният български тенор с международна кариера, припомня БНР. Чанев е роден през 1964 г., завършва Френската гимназия в родния си град Сливен, а след това …

Новини
Безлов: Българите искат силен лидер, а не демократично управление

реклама Кадър БТВ В доклада на центъра „Демокрацията в България – все още крехка след три десетилетия преход“, експертите представят данните от своите проучвания, че след 30 години преход 45 на сто предпочитат силен и решителен лидер. 57 на сто от запитаните са заявили, че вярват, че нищо няма да …

Новини
Калин Сърменов: Театрите са едно от най-защитените пространства

реклама Снимка профил ФБ След влизането в сила на мерките от петък, затварят и всички места, където има възможно струпване на хора като кина, галерии и музеи и се преустановява провеждането на концерти до 21 декември. Като изключение са посочени театрите, които могат да продължат да работят, стига публиката да …