fbpx

ГЕРБ подава жалба в ЦИК срещу Радев, участвал в кампанията на БСП

Представители на ГЕРБ ще внесат жалба в Централната избирателна комисия (ЦИК), съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Жалбата е срещу участието на президента Румен Радев в предизборната кампания на БСП, съобщава „24 часа“.

Внасянето на жалбата в ЦИК ще стане днес в понеделник, в 15:30 ч.в сградата на ЦИК. След внасянето на сигнала ще бъдат направени изявления пред представителите на медиите.

 

 

Герберастките идиоти искат да запушат устата и на г-н Президента ;както правят с журналистите.! Тяхното светило кога ще спре да нарушава конституцията? Голям гьонсуратлък- хем оплескани с фекалии до ушите хем и с големи претенции!

Голям педал ,сигорно си комунист.

е и на вас Вие харесва ли Ви тя живот тази скъпотия но може би не си знаете парите и нищо не ви бърка

Явно е, че вие симпатизирате на президента, уважаеми Анонимен, но не виждате ли, че той НАИСТИНА повтаря думите на Корнелия Нинова?! И „разобличава“ корумпираните политици/ само от управляващите/ Хайде, да кажем/макар че съвсем не е така/,че това са истини, които не трябва да се премълчават, но защо не сме го чули да обели и дума за корупционните сделки на хора от неговото обкръжение и от партията, която го издигна за президент? Излязоха такива данни, нали! Ако това не ви прави подозрителен в пристрастност на президента, ето ви още въпроси: Защо негов съветник и водачът на неговата предизборна кампания стават кандидати за европарламента от листата не на някоя друга партия , ами на същата тази,?! Съветвам ви да помислите върху това когато говорите за „гьонсуратлък“!

ПРИЗЕДЕНТ ,ШОФЬОР НА САМОЛЕТ ,ЧЕРВЕН БУКЛУК ,

Ти
Като
Не
Си
Лайнар
Излез
С
Името
Си
И
Коментирай
Пльх
Такьв

Да, тази скъпотия ми харесва стократно повече от скъпотията при всички БСП-правителства!

Бай Кольо, да си шофьор на самолет се изисква доста повече ум,от това например да напишеш прИзЕдент. Има една поговорка, че празна тиква семе не дава, така че стой си кротко на дупето.

Първо се ограмоти и тогава пиши!А бе всички ли Гербо-педерасти са неграмотни?? Зли,крадливи и лъжливи!

Ами пали си дебели свещи тогава и да си доволен от скъпотията!Глупак! Ха ха!

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!