fbpx

Генералният секретар на ХДС иска да наследи Меркел

Генералният секретар на Християндемократическия съюз (ХДС) Анегрет Крамп-Каренбауер иска да наследи германския канцлер Ангела Меркел като лидер на партията на конгрес през декември, заявиха днес партийни източници, цитирани от Ройтерс.

Според източниците Крамп-Каренбауер, която е близък съюзник на Меркел, казала пред членове на ХДС, че е готова да се кандидатира за председател на партията, пише БТА.

Крамп-Каренбауер

Нейното изявление, направено на закрито заседание, било посрещнато с аплодисменти.

Боже тази е по грозна и зла

Дано тази спре българи и румънци да идват в Германия

Ще търсите о вий грозни бълхари кака Меркел,иде видов ден ,че ги връщат сите бълхари у Бълхария.

Хер Круз, Българите сме по красиви от теб, но вие сте наводнени от грозни мръсни цигани, които заляха цяла Европа и правят така, че да се срамуваме, че сме българи!

Хер Ханс, грозно копеле, ела в България и виж истински българи, а не тия цигани, които са при вас и се представят за българи. И мъжете и жените ни са по красиви от вашата дебела Херта!

Капут /край/ и на Четвъртия райх ! Както психара Хитлер не дооцени братушките и искаше да ги направи тор за арийската нация, така и дебологъзата Меркел не оцени т.н. бежанци и искаше да ги използва като тор за арийската нация. Амбициозният й план предвиждаше да превърне Европа в Близкия Изток, като по този начин „освежи“ и надъха повехналите немци за нови завоевания. Уви ! Историята отново се подигра с поредните болни амбиции на реставраторите на IV Райх !
Явно вече си е подготвила и достоен заместник – още по-луда от нея, но за сметка на това – джендър ! Очаквайте продължение със сагата за поредния Райх. Сега сигурно, ще пожелаят да заселят Европа с джендъри ? Бъдещето ще покаже, какви щуротии ни готви Германия !

Ако не са гастербайтерите сте загинали. Понеже не можете да вършите мръсната работа.

В България останахте само най-простите и глупави българи неспособни дори да си почешат ташаците!За смях сте!Циганите излезнаха по умни от вас нещастници българи прости!Дано Господ я затрие тая сдунаха България!

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!