Генералният секретар на ХДС иска да наследи Меркел

Новини
9

Генералният секретар на Християндемократическия съюз (ХДС) Анегрет Крамп-Каренбауер иска да наследи германския канцлер Ангела Меркел като лидер на партията на конгрес през декември, заявиха днес партийни източници, цитирани от Ройтерс.

Според източниците Крамп-Каренбауер, която е близък съюзник на Меркел, казала пред членове на ХДС, че е готова да се кандидатира за председател на партията, пише БТА.

Крамп-Каренбауер

Нейното изявление, направено на закрито заседание, било посрещнато с аплодисменти.

loading...

Хер Ханс, грозно копеле, ела в България и виж истински българи, а не тия цигани, които са при вас и се представят за българи. И мъжете и жените ни са по красиви от вашата дебела Херта!

Ако не са гастербайтерите сте загинали. Понеже не можете да вършите мръсната работа.

Ще търсите о вий грозни бълхари кака Меркел,иде видов ден ,че ги връщат сите бълхари у Бълхария.

Хер Круз, Българите сме по красиви от теб, но вие сте наводнени от грозни мръсни цигани, които заляха цяла Европа и правят така, че да се срамуваме, че сме българи!

Капут /край/ и на Четвъртия райх ! Както психара Хитлер не дооцени братушките и искаше да ги направи тор за арийската нация, така и дебологъзата Меркел не оцени т.н. бежанци и искаше да ги използва като тор за арийската нация. Амбициозният й план предвиждаше да превърне Европа в Близкия Изток, като по този начин „освежи“ и надъха повехналите немци за нови завоевания. Уви ! Историята отново се подигра с поредните болни амбиции на реставраторите на IV Райх !
Явно вече си е подготвила и достоен заместник – още по-луда от нея, но за сметка на това – джендър ! Очаквайте продължение със сагата за поредния Райх. Сега сигурно, ще пожелаят да заселят Европа с джендъри ? Бъдещето ще покаже, какви щуротии ни готви Германия !

В България останахте само най-простите и глупави българи неспособни дори да си почешат ташаците!За смях сте!Циганите излезнаха по умни от вас нещастници българи прости!Дано Господ я затрие тая сдунаха България!

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Колекторите да звънят само от 8 до 20 ч. в работен ден и не при работодателя му

Колекторите да могат да търсят длъжника само в работни дни от 8 ч. до 20 ч. и не при работодателя му, да не разгласяват информация за задълженията му и да не използват заплахи, обиди или принуда. Вземанията срещу потребител да се прехвърлят само след негово изрично писмено съгласие, дадено предварително …

Новини
Доктори подадоха сигнал срещу сигнала срещу доц. Мангъров

Лекари подадоха сигнал срещу колежката си д-р Сибила Маринова затова, че е нападнала и подала сигнал към Етичната комисия на Български лекарски съюз срещу доц. Атанас Мангъров. Сигналът срещу Мангъров дойде миналата седмица, след като той изказа мнение във Фейсбук, че броят на новозаразените случаи на коронавирус у нас се …

Новини
До 30 хил. лв. глоба за работодател при забавени заплати и осигуровки

Националният съвет за тристранно сътрудничество постигна принципна подкрепа за предложените от Министерството на труда и социалната политика промени в Кодекса на труда, съобщи пред журналисти в Министерския съвет председателят на тристранния съвет – вицепремиерът Марияна Николова, пише www.banker.bg. Правителството предлага повишаване на санкциите за недеклариран труд. При повторно нарушение, свързано …