В Канкун тече обява за работа-мечта. $10 000 месечно, от вас се иска само да…

Новини

pochivka.blitz.bg

Наскоро на Cancun.com се появи интересно съобщение за откриването на длъжността главен изпълнителен директор на мексиканския курортен град Канкун. И тогава любопитни читатели успяха да намерят и декодират съкращението CEО за тази обява.

Оказва се, че CEО – това означава Cancun Experience Officer. Тези, които имат достатъчно късмет да заемат тази длъжност, трябва да се наричат „Директор на приключенията в Канкун“.

Компанията вече обяви конкурс за тази позиция. Щастливецът, който успее да си намери работа, ще изследва Канкун – най-големият курорт в Мексико в продължение на шест месеца.

Град Канкун се намира на полуостров Юкатан и се мие от тюркоазените води на Карибско море. По-добре от всякакви думи за красотата на курорта казват многобройните снимки.

За „тежката“ работа на бъдещия служител фирмата е длъжна да плати доста сериозна сума – 10 хиляди долара на месец. Така за половин година изследователят на Канкун ще спечели 60 хиляди долара.
Да се върнем към служебни задължения. Този, който успее да спечели конкурса, ще трябва да проучва интересни места, които да ги включи в туристическите маршрути и да разказва за най-забележителните находки в социалните мрежи, както и в блога cancun.com.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Вицове за коронавируса се завъртяха в социалните мрежи

Цялата информация, която ни залива по отношение на заплахата от заразяване, малко или много влияе на хората. За щастие не всеки се поддава на истерията и поглежда проблема от друг ъгъл. Понякога смехът е най-силното оръжие срещу паниката. Появиха се доста вицове по темата, които се разпространяват в социалните мрежи. …

Новини
Първи епизод на „Ягодова луна“ предизвика негативни коментари

Още с първия си излъчен епизод новият сериал „Ягодова луна” предизвика сериозни дискусии в социалните мрежи. Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов”- Калин Сърменов, оплю продукцията, пише „Телеграф„. Милото не скри, че не му допада новия сериал, но този път го направи по много деликатен начин, като постна …

Новини
По три допълнителни заплати за натоварените магистрати и по четири – за спецправосъдието

Това предвижда бюджетната прогноза на Висшия съдебен съвет за периода 2021-2023 г. За целта са предвидени 23 млн. лева за силно натоварените и 4 млн. лева за спецправосъдието, пише lex.bg. Средствата са заложени заради изискването на чл. 233, ал. 6 от ЗСВ, който гласи: „Въз основа на степента на натовареност …