В Канкун тече обява за работа-мечта. $10 000 месечно, от вас се иска само да…

Новини

pochivka.blitz.bg

Наскоро на Cancun.com се появи интересно съобщение за откриването на длъжността главен изпълнителен директор на мексиканския курортен град Канкун. И тогава любопитни читатели успяха да намерят и декодират съкращението CEО за тази обява.

Оказва се, че CEО – това означава Cancun Experience Officer. Тези, които имат достатъчно късмет да заемат тази длъжност, трябва да се наричат „Директор на приключенията в Канкун“.

Компанията вече обяви конкурс за тази позиция. Щастливецът, който успее да си намери работа, ще изследва Канкун – най-големият курорт в Мексико в продължение на шест месеца.

Град Канкун се намира на полуостров Юкатан и се мие от тюркоазените води на Карибско море. По-добре от всякакви думи за красотата на курорта казват многобройните снимки.

За „тежката“ работа на бъдещия служител фирмата е длъжна да плати доста сериозна сума – 10 хиляди долара на месец. Така за половин година изследователят на Канкун ще спечели 60 хиляди долара.
Да се върнем към служебни задължения. Този, който успее да спечели конкурса, ще трябва да проучва интересни места, които да ги включи в туристическите маршрути и да разказва за най-забележителните находки в социалните мрежи, както и в блога cancun.com.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ицо 100-те манекенки: 12 години бях верен на една жена

В Папарци специален гост бе бизнесменът Христо Сираков, който всички в България познават като Христо Сираков Стоте манекенки, пише 19min.bg. Пред Венета Райкова той сподели много неща за личния си живот и едно от най-личните бе, че 12 години е бил верен само на една жена – неговата съпруга Мария, …

Новини
Люси Дяковска отново на училище

Поп звездата Люси Дяковска се върна в училище в родния си град Плевен. Разбира се, не става въпрос за опреснителни курсове. Певицата прекрачи прага на школото „Панайот Пипков“ – инкубатор за таланти в областта на музиката, народните танци и изобразителното изкуство, а причината е кампанията „В час по интелектуална собственост“, …

Новини
Жена излезе на 30 срещи за три дни и съжали за авантюризма си

Жена посвети три дни от живота си в търсене на най-подходящия мъж за нея. За целта тя предприе истинско приключение, излизайки на среща с 30 различни мъже. Габи Конти от Лос Анджелис предприела бързоскоростните рандевута, след като се е запознала с 30 мъже онлайн. Първата ѝ среща била на закуска …