fbpx

В Бургас ще протестират срещу високите цени на горивата

Протест срещу високите цени на горивата се организира в Бургас – на изхода към Сарафово.Такъв протест имаше преди няколко дни и в Гоце Делчев. Междувременно във Велико Търново се събират собствениците на малки бензиностанции, съобщи бТВ.

Те също готвят протест срещу миналия на първо четене Закон за горивата, който по думите им цели да унищожи честните и коректни в бранша, за сметка на големите вериги.

Според данните на Българската петролна и газова асоциация цените на горивата на дребно у нас са най-ниските в Европа.

Делът на сивия сектор обаче остава висок и към момента в тази графа попадат 25 – 30% от пазара.

v germaniq cenite sa s16tite ama tam vzemat po 15 evro na 4as

Не са увеличиле заплати и пенсии, а всички цени на стоки, цигари ибензин са увеличени. Браво,Бойко,така се прави в САЩ и Германия! Добра социална политика!

Като пишете ,че цените на горивата са най-ниски защо не пишете и за заплатите къде сме ? Щото са като в банановите плантации ……Мръсни помияри долни ! ! !

ЩЕ СЕ ДИГНЕ ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ТОЗ ЗАСПАЛ НАРОД……ХАЙДЕ МЪЖЕТЕ ДАВАЙТЕ….КОЛКО ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ИМАМЕ…..НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ, ЩЕ ГИ СМАЧКАМЕ.НАПРАВИХА ОТ МЪЖЕТЕ ЖЕНИ,А ОТ ЖЕНИТЕ КУРВИ,ДОКАРАХА НИ ДА РАБОТИМ САМО ЗА ЕДНОТО ЯДЕНЕ И НЕГО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ….

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

Блиц Новини
Скандалният Емрах Стораро се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс” до момента е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният интимен контакт би бил причина поп фолк певецът веднага да изхвърчи от шоуто във всяка страна, но явно не и в България. …

error: Content is protected !!