Всички поздравяват Владо Береану, днес е много радостен ден за него!

Новини
3

Владимир Береану е български журналист, дългогодишен водещ, най-познат като водещ на публицистичното предаване „Частен случай“ по БНТ. Носител на специалната награда от международния фестивал за детективски филми и телевизионни програми „Закон и общество“ в Москва.

Владимир Береану е роден на 29 април 1954 година. Баща му е румънец, а майка му е българка. През 1980 година придобива българско гражданство. Береану завършва математическия факултет на Софийския университет, но работи като преводач и по-късно като журналист. През 1991 г. издава в съавторство книга за убийството на Георги Марков. През 2018 г. Береану издава мемоарна книга.

Шампион по бридж, с оранжев колан по джудо, владее 7 езика. От 1986 година е сътрудник на Държавна сигурност – агент под псевдонима „Георгиев“ към VI управление, 4 отдел, 3 отделение.

През 1997 г. се жени за актрисата Лазара Златарева, по-популярна като „кака Лара“,с която има дъщеря – Бернарда Береану. Кумове са семейството на Стефан Софиянски. Към края на 2010 г. двамата се развеждат.

loading...

Не знам повода. Той е разпознаваемо лице в журналистиката. Жалко, че ДС-сътрудничеството даде възможност на не добри журналисти да го изместят. Поздравявам го!

Един от най – добрите и уважавани от мен журналисти ! Да е жив и здрав и все така смело да отразява злободневните теми без да се страхува ! ЧРД и НАЗДРАВЕ !

Познавам лично този мръсник,подлец и предател.Съвсем скоро ще напиша какво преживях с него когато ДС ми го изпрати за преводач.Виждам сега,че този ПОДЛЕЦ се прави на демократ в предаванията на сашо диков чиито баща е милиционера „дико куката“.Това са новите МАСКИРАНИ ИЗМАМНИЦИ,РЕКЛАМНИ ЛИЦА на бсп.Един агент измамник си отиде от този свят и владо беряну зае местото му в телевизия „евроком“Там е свърталището на ДОНОСНИЦИТЕ и рекламните агенти на бкп,бсп.Хомото вучков,известен педераст е водещо лице на ЖИВКОВИСТИТЕ.дРУГ един ВИП крадец също водеше предаване с названието „не се страхувай“.Същия е дългогодишен агент и доносник КРАДЕЦ откраднал завода „мраз“в София..

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Девите да бъдат по-инициативни, време за изгодни сделки за Рибите

lamqta.com Овен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами …

Новини
Редица държави налагат карантина и ограничения за българите

Причината е в ръста на регистрираните случаи на коронавирус у нас Редица държави налагат карантина на българските граждани заради скока на случаите на заразени с COVID-19 у нас, предаде БГНЕС. От началото на месеца в страната всеки ден се регистрират над сто случаи на коронавирус. Именно поради тази причина редица …

Новини
Засилен контрол на „Промахон“ е само една от обявените мерки срещу коронавируса в Гърция

Ясни са част от решенията от днешното съвещание между премиера на Гърция Кириакос Мицотакис, главния епидемиолог и заместник-министъра за гражданска защита относно мерките за коронавируса. Това са зелена светлина за директни полети от Великобритания и Швеция, интензивен контрол на граничния пункт Промахон и във вътрешността на страната, искане за забрана …