Всички говорят за това видео на братя Пулеви, минути след победата на Кобрата

Новини

Бтв

Едно семейство с две победи в рамките на часове! Двама братя, които зарадваха не само близките си, а над 11 000 фена по трибуните в „Арена Армеец“ и почитателите на бокса у нас!

Кубрат и Тервел Пулеви – основният претендент за световната титла на IBF в тежка категория и носителят на европейската титла в полутежка категория.

Имената им бяха скандирани от цялата зала, докато двамата побеждаваха. Имаха ли друг вариант? Да се разколебаят? Да загубят? Не!

„Ние сме един отбор – „Пулев“, и когато единият бие, и другият трябва да бие“, заяви Кубрат минути след като съдията вдигна ръката му като победител.

„Ако някой има нужда от съвет и от подкрепа, веднага я получава“, допълни Тервел, който нокаутира аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе, за да спечели първи пояс в кариерата си.

Минути след това по-малкият брат Пулев застана в ъгъла на Кобрата, за да му стиска палци по време на важния мач срещу Хюи Фюри.

„Всеки рунд се обаждаше и винаги го чувах. Голяма подкрепа ми е!“, благодари му Кубрат.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 7 юли: Девите са в късметлийски период, натоварен ден за Стрелец

lamqta.com Овен Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава… Но при всички …

Новини
1
Слави Трифонов: Българското правителство – такова, каквото е

Със следващите редове ще ви покажа реалния облик на българското правителство. Ще използвам само факти. Факти. Анализите, разсъжденията и коментарите оставям на вас! Това пише Трифонов в профила си във фейсбук. Ето и неговият списък: И така, започвам да ви ги представям на части, защото фактите са много и всичките …

Новини
Над 4300 достигна броят на иззетите предмети от офиса на Божков

Кадър: Прокуратура Продължават действията по разследването в сградата на „Нове Интернал“ ЕООД на ул. „Московска“ №43. В хода на извършените претърсвания са иззети още 771 предмета, притежаващи белезите на движими културни ценности. Така общият им брои вече възлиза на 4381 предмета, при регистрирани от обвиняемия Васил Божков по реда на …