Волен Сидеров: Управлението е непрекъснато състезание

Новини

Управлението е непрекъснато състезание, непрекъснато яздиш тигъра. На ГЕРБ няма за какво да се сърдим, ние сме избрали да бъдем с тях.

Това заяви в студиото на сутрешния блок на БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.

По думите му ГЕРБ е една системна партия, докато Патриотите са антисистемна партия, пише novini.bg.

„Хората не искат декларации, искат действия. Напоследък чувам доста критични бележки, че нещата се движат бавно, че не се правят достатъчно неща за народа“, обясни Сидеров.

Според него въпреки напредъка, който имаме като страна, политиците не трябва да се успокояват и да потъват в една Нирвана.

„Да си в голяма партия в прегръдка и да не се задушиш е доста голямо начинание“, обясни той.

Депутатът коментира и отношенията си с вицепремиера Валери Симеонов.

„Аз не нападам пръв, но умея да се защитавам. Аз не се разправям с някой, а изнасям уроци. Който си вземе поука, получава добра бележка, който не – слаба“, категоричен бе Сидеров.

По думите му не може да се лежи на лаври, защото ОП не са във властта, за да затварят заведения, а партията му си има идеология.

„Атака има идеология, Атака е идея, с която аз съм се появил и съм привлякъл вниманието на много българи. Аз съм този, който непрекъснато удря камбанката да се замислим“, обясни политикът.

Той разгледа властта като една въртележка.

„Трябва всеки ден да си поставяш въпроса за какво съм тук“, посочи лидерът на Атака.

Политикът коментира и оставките на министрите Николай НанковВалентин Радев и Ивайло Московски, които премиерът Бойко Борисов поиска миналата седмица. Той обясни, че няма нищо драматично в това действие.

„Борисов е капитанът на отбора, той решава“, заяви Сидеров.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Аделина Радева: Новините на БНТ са най-добрите

„Медия с традициите на БНТ е създала не само маниер и стил, но доверие към новините. Това са най-добрите новини. Тук може да намери място тема, която трудно можеш да видиш другаде; която от търговска гледна точка не е толкова лъскава, по-кратка е като формат, но винаги намира място в …

Новини
Хороскоп за събота: Козирозите събират сили за голям успех, Телците решават да нарушат правилата

източник: lamqta Овен През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, …

Новини
Откриха древни останки от аборигенска култура на дъното на Индийския океан край Австралия

Учени откриха за първи път следи от аборигенски селища на дъното на Индийския океан край северозападния бряг на Австралия. Те се оказали под вода след края на ледниковия период, пише VESTI.BG. Изследователите смятат, че би трябвало да бъдат открити още много подобни oбекти, пише CNN. Според проучване, публикувано в сп. PLOS ОNE, …