Волен Сидеров: Управлението е непрекъснато състезание

Новини

Управлението е непрекъснато състезание, непрекъснато яздиш тигъра. На ГЕРБ няма за какво да се сърдим, ние сме избрали да бъдем с тях.

Това заяви в студиото на сутрешния блок на БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.

По думите му ГЕРБ е една системна партия, докато Патриотите са антисистемна партия, пише novini.bg.

„Хората не искат декларации, искат действия. Напоследък чувам доста критични бележки, че нещата се движат бавно, че не се правят достатъчно неща за народа“, обясни Сидеров.

Според него въпреки напредъка, който имаме като страна, политиците не трябва да се успокояват и да потъват в една Нирвана.

„Да си в голяма партия в прегръдка и да не се задушиш е доста голямо начинание“, обясни той.

Депутатът коментира и отношенията си с вицепремиера Валери Симеонов.

„Аз не нападам пръв, но умея да се защитавам. Аз не се разправям с някой, а изнасям уроци. Който си вземе поука, получава добра бележка, който не – слаба“, категоричен бе Сидеров.

По думите му не може да се лежи на лаври, защото ОП не са във властта, за да затварят заведения, а партията му си има идеология.

„Атака има идеология, Атака е идея, с която аз съм се появил и съм привлякъл вниманието на много българи. Аз съм този, който непрекъснато удря камбанката да се замислим“, обясни политикът.

Той разгледа властта като една въртележка.

„Трябва всеки ден да си поставяш въпроса за какво съм тук“, посочи лидерът на Атака.

Политикът коментира и оставките на министрите Николай НанковВалентин Радев и Ивайло Московски, които премиерът Бойко Борисов поиска миналата седмица. Той обясни, че няма нищо драматично в това действие.

„Борисов е капитанът на отбора, той решава“, заяви Сидеров.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германия подготвя списък от мерки, за да се върне след 19 април към нормалния живот

Германия е подготвила списък от мерки, сред които задължителна предпазна маска на публични места, ограничения за събирания на хора и светкавично проследяване на веригата при случаи на зараза. Това, според властите, ще позволи връщането на живота към нормалния му ритъм след края на срока на карантината на 19 април, предаде …

Новини
Самоосигуряващите се също ще могат да получават безлихвени заеми

Самоосигуряващите се ще могат да получават безлихвени заеми чрез схема от Българската банка за развитие, обяви председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова, съобщи БНР. Досега мярката беше насочена единствено към хората, които са в неплатен отпуск: „Ще имат възможност за три месеца да получат по 1500 лева заем, който ще …

Новини
Пощите преди обяд са само за пенсионери

Графикът за изплащане на пенсиите обхваща времето до 16 април, но ако има неуспели да си ги получат, е осигурена възможност от 21-ви до 23 април, включително. В периода на великденските празници – 17-и, 18-и, 19-и и 20 април пощенските станции няма да работят, пише novini.bg. Заедно с пенсиите ще …