fbpx

Волен Сидеров: Ако Валери Симеонов реши, че не може да работи с нас, винаги може да подаде оставка

реклама

Кадър Канал 3

ГЕРБ не приемат предложението на ДПС да влезнат в коалиция с малцинството, от много години. Въпреки различията с управляващите, се стараем да не се връщаме към определен стил на поведение. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

„Ако Валери Симеонов ходи по дискотеките да проверява шума, аз ще отида да проверя концесия за добив на злато, дадена през 90-те години. Искам да проверя положението с добива, заедно с комисия. Ако трябва ще бъде направена и анкетна комисия“, каза още той.

реклама

„Предложение, което не е минало през група, не може да се работи. Валери Симеонов трябваше да разговаря с нас. Ако Симеонов реши, че не може да работи с нас, винаги може да подаде оставка“, допълни Сидеров.

„Трябва да се реши в каква конфигурация ще е правителството за изборите, дали Борисов ще иска ние да сме отделна партия, дали коалицията ще се развали. Възможно е на евроизборите да се явим отделно, без да се разваля коалицията“, коментира председателят на ПГ на „Обединени патриоти“.

„Подарих на Юнкер една българска ракия, дали действието й не продължава, попита шеговито Волен Сидеров и пожела на Жан- Клод Юнкер бързо оздравяване“, завърши Волен Сидеров.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Д-р Грошев: Изкарали сте Ковид, ако имате усещате нарушено обоняние, слабост, кашлица и задух

реклама илюстрация Pixabay Четири са признаците, които могат ясно да покажат, че сте прекарали коронавирус. Това заявява д-р Сергей Грошев, цитиран от zdrave.to.  Те важат особено за тези, които са изкарали леко заболяването. Според лекаря, човек лесно може да обърка настинката с коронавирус. Основни признаци на болестта обаче се запазват дълго …

Новини
Намериха 17-годишното момиче Макбуле от Нови пазар

реклама Снимка: ОДМВР – Шумен Момичето, което беше пуснато за издилване преди няколко дни е намерено. Това е 17-годишната Макбуле Ешреф. реклама Днес, 15 януари, е предадена на родителите й. Била е при нейни познати. В добро здравословно състояние е. реклама loading…

Новини
Учените откриха нов вид по-малки антитела наречени „нанотела“, ефикасни и срещу мутации на вируса

реклама Снимка pixabay „Нанотелата“, както е отбелязано в проучването, са по-малки от класическите антитела, поради което те по-добре проникват в тъканта и могат да бъдат произведени в големи количества. Авторите на статията успяват да комбинират нанотела в потенциално ефективни молекули, които едновременно атакуват различни части на вируса SARS-CoV-2, пишат MedicalXpress …