fbpx

Внимание! Ретроградният Марс ни докарва инфаркти и инсулти

Цялата 2018 година е определена от астролозите като парад на ретроградните планети. реклама Макар обратното движение на Меркурий да се счита за най-опасно и да носи най-много негативи на хората, Марс не остава по-назад от него. Червената планета ще стане ретроградна на 27 юни, а влиянието ѝ върху нас ще продължи до средата на август. В най-голяма степен ретрограден Марс вреди на хората от знаците Овен и Скорпион, защото в астрологията тези знаци се намират под негово управление, пише вестник Ретро.

Като правило Овните и Скорпионите стават по-малко агресивни, по-малко настойчиви и по-търпеливи. При тях се появява пасивност и склонност да седят със скръстени ръце. За да започнат отново да действат с обичайния си маниер, те трябва да дочакат времето, когато Марс отново ще започне директното си движение, тогава енергията на тази планета ще им помогне и те да се задвижат. Хората, които са родени под други знаци и не се намират под управлението на Марс, могат да се чувстват различно. Понякога те стават нетърпеливи, импулсивни, стремят се да изпълняват всичко веднага, но това не е разумно поведение.

Тъй като пътят на обратното движение на Марс е във Водолей, представителите на този знак също са подложени на влиянието на тази планета. В това време някои са склонни да бъдат раздразнителни. Планетата Марс в астрологията се свързва с агресията, мъжеството, физическата активност, спорта, войната, конфликтите, новите начинания. При ретроградно движение планетата губи своето обичайно направление, нейната енергия се проявява по необичаен, нехарактерен начин. Цикълът на ретроградния Марс не е подходящ за дейности, които изискват нормална проява на енергия.

външна реклама

Той подкопава жизнеспособността на новото, започнато в този период, независимо дали става дума за бизнес проект, любовен роман, съдебен процес, разрастване на конфликт и др. Новият проект няма да се разгърне истински, той ще се задъхва и постепенно ще угасне. Страстната любов, която е започнала в период на ретрограден Марс, рядко завършва с брак, макар в началото да ни се е струвала многообещаваща. Конфликтите, възникващи в този период, имат свойството да се задълбочават и е много сложно да ги разрешите, защото враждебността ще се проявява многократно в бъдеще. Относно юридическите въпроси: при тях възникват множество тънкости, опонентите може да се окажат неочаквано силни.

Сред особеностите на периода на ретрограден Марс е и че новите проекти и планове могат да се забавят или да се развиват не така, както сте очаквали. Нивото на енергичност намалява, могат да се случат семейни нещастия и войни заради импулсивни постъпки и гневни изблици. Хората, повече от обикновено, са подложени на стрес, а той оказва негативно въздействие върху състоянието на здравето. В този период се засилват болестните състояние на нервна почва – сърдечни болести, инсулти, язви и псориазис.

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БТВ
БТВ „утрепаха“ зрителите си с поета на Слави

кадри bTV БТВ изненада зрителите си с доста скучно за зрителите интервю с бившия депутат от ИТН и дългогодишен сценарист на Слави Трифонов Ивайло Вълчев. В коментарите някои зрителите го определиха като „най-безсмисленото интервю, което е излъчвано в българския телевизионен ефир напоследък“. външна реклама Той изкара Трифонов едва ли не …

БГ звезди
Любимата на Джино Бианкалана му каза „да“

Снимка: Джино Бианкалана, Инстаграм Риалити героят Джино Бианкалана изпитва истинско щастие в последно време. Той пусна снимка в социалните мрежи, на което се вижда как е коленичил пред любимата си Кристиана Канева с пръстен в ръка. „По дяволите! Тя каза „да“, пише към снимката двукратният победител в „Биг брадър“. Двамата …

БГ звезди
Вдовицата на Илия Павлов в опасна близост с Антонио Бандерас

Снимка: Дарина Павлова, Инстагам Дарина Павлова публикува снимка с популярния холивудски актьор Антонио Бандерас. Вдовицата на бившия бос на „Мултигруп“ Илия Павлов е постнала кадъра, за да честити рождения ден на испанеца, който навърши 62 години. Покойният й съпруг бе роден само четири дни преди Бандерас – на 6 август …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!