Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж

Новини

източник: jenata.blitz.bg 

Всички жени искат да бъдат харесвани, желани, ценени, уважавани и обичани. Но понякога, без дори да осъзнават, те сами поставят бариери и всякакви препятствия пред мъжа, на когото искат да се харесат.
Жените с охота говорят за недостатъците на представителите на силния пол, докато те предпочитат да мълчат по тази тема. А всяка дама би желала да узнае някакви универсални и, разбира се, прости тайни, които да й помогнат да завоюва сърцето на любимия. Правилната дреха, нужните думи, пози… Всичко това, изглежда, би трябвало да ни помогне да намерим „истинска любов“.
Проучвайки внимателно резултатите от множество изследвания, психолозите са определили девет основни черти в поведението на жените, които мъжете ненавиждат до толкова, че са готови да сложат край на връзката си.
Затова, ако много държите на човека до себе си, не е задължително непрекъснато да се преструвате, но по-добре избягвайте тези действия!

Прекалено много съобщения
Това е много разпространена грешка, която доста жени са склонни да допускат в началото на една връзка. Да, мъжете също обичат да пишат SMS-и, но това не трябва да се случва 24 часа в денонощието. Не е нужно да споделяте всяка своя мисъл с него. Това създава впечатление, че сякаш се опитвате да форсирате отношенията. Това отблъсква голяма част от мъжете!

Полудяла сте по социалните мрежи
Не е нужно да споделяте целия си живот в мрежата. Голяма част от мъжете не искат всички да следят как се развива връзката им. Не нужно и да харесвате всеки негов пост в мрежата. Това изглежда детинско и означава, че трябва да си намерите някакво хоби.

Нямате свои приятели и интереси
Това, че ви е хубаво заедно, не означава, че трябва да прекарвате всяка минута един с друг. Всеки трябва да си има свой живот, свой кръг и свои приятели.
Ако жената няма свои приятели и хобита, обикновено става прекалено натрапчива, все едно не може да изкара една нощ без гаджето си. Първоначално това може да изглежда мило, но след това непрестанното ви желание да сте навсякъде с него става дразнещо!

Ревност
Мъжът не обича, когато жената го ревнува от приятелите му или от другите хора в живота му. Все пак той е имал свой живот преди появата ви и иска да продължи да се среща с близките си. Ако смятате да ревнувате всеки път, когато отива някъде без вас, това показва единствено неувереността ви както във вас самата, така и в отношенията ви.

Задавате по 20 въпроса за всяка дреболия
Не е нужно да го засипвате с въпроси за щяло и нещяло, за да го опознаете по-добре. Това е среща, а не интервю за работа! Ако допуснете подобна грешка, със сигурност друга среща няма да има!

Разстройвате се за дреболии
Голяма част от мъжете не обичат да слушат оплаквания за дреболии. Мъжете обичат да бъдат с позитивни жени, а не с мрънкалник.

Вярвате, че е готов за брак
Всяко споменаване на думичката „сватбата“ през първите шест месеца на връзката ви е твърде преждевременно и може бързо да изплаши партньора ви.

Очаквате, че той ще плаща за всичко
Мъжете не са против и дори искат да плащат всичко, когато ви свалят. Но да мислите, че е длъежн да го прави, не е много привлекателно. Така той може да реши, че единственото, от което се нуждаете, са парите му.

Говорите лошо за другите хора
Дали става въпрос за приятелите ви, или за други жени – мъжете не обичат да слушат клюки и клевети. Така той може да реши , че и за него ще говорите по същия начин, когато се разделите. Или че сте неуверена в себе си и просто завиждате.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 1 юни: Стрелците да пестят, Водолеите в центъра на събитията

lamqta.com Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че …

Новини
Мария Габриел: Национална програма ще реши как да инвестираме 12 млрд. евро от Европа

750 милиарда евро ще бъдат инжектирани в икономиките на страните членки на ЕС реши тази седмица Еврокомисията. България ще получи достъп до 13 милиарда евро. „Малко над 12 милиарда ще получи България. 9 милиарда от новия възстановителен инструмент под формата на грантове и още 3 милиарда под формата на заеми“, …

Новини
Слави Трифонов „възхитен“, че в СУ ще се учи “Лайфстайл журналистика”

Днес до мен достигна новината, че в Софийския университет “Св. Климент Охридски” от тази година ще може да се изучава най-новата магистърска специалност “Лайфстайл журналистика”. Аз чак сега разбирам защо лайфстайл предаването на Ани Цолова не тръгна. Защото не е имала нужната квалификация. Абе, Ани, завърши първо “Лайфстайл журналистика” в …