fbpx

Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж

източник: jenata.blitz.bg 

Всички жени искат да бъдат харесвани, желани, ценени, уважавани и обичани. Но понякога, без дори да осъзнават, те сами поставят бариери и всякакви препятствия пред мъжа, на когото искат да се харесат.
Жените с охота говорят за недостатъците на представителите на силния пол, докато те предпочитат да мълчат по тази тема. А всяка дама би желала да узнае някакви универсални и, разбира се, прости тайни, които да й помогнат да завоюва сърцето на любимия. Правилната дреха, нужните думи, пози… Всичко това, изглежда, би трябвало да ни помогне да намерим „истинска любов“.
Проучвайки внимателно резултатите от множество изследвания, психолозите са определили девет основни черти в поведението на жените, които мъжете ненавиждат до толкова, че са готови да сложат край на връзката си.
Затова, ако много държите на човека до себе си, не е задължително непрекъснато да се преструвате, но по-добре избягвайте тези действия!

Прекалено много съобщения
Това е много разпространена грешка, която доста жени са склонни да допускат в началото на една връзка. Да, мъжете също обичат да пишат SMS-и, но това не трябва да се случва 24 часа в денонощието. Не е нужно да споделяте всяка своя мисъл с него. Това създава впечатление, че сякаш се опитвате да форсирате отношенията. Това отблъсква голяма част от мъжете!

Полудяла сте по социалните мрежи
Не е нужно да споделяте целия си живот в мрежата. Голяма част от мъжете не искат всички да следят как се развива връзката им. Не нужно и да харесвате всеки негов пост в мрежата. Това изглежда детинско и означава, че трябва да си намерите някакво хоби.

Нямате свои приятели и интереси
Това, че ви е хубаво заедно, не означава, че трябва да прекарвате всяка минута един с друг. Всеки трябва да си има свой живот, свой кръг и свои приятели.
Ако жената няма свои приятели и хобита, обикновено става прекалено натрапчива, все едно не може да изкара една нощ без гаджето си. Първоначално това може да изглежда мило, но след това непрестанното ви желание да сте навсякъде с него става дразнещо!

Ревност
Мъжът не обича, когато жената го ревнува от приятелите му или от другите хора в живота му. Все пак той е имал свой живот преди появата ви и иска да продължи да се среща с близките си. Ако смятате да ревнувате всеки път, когато отива някъде без вас, това показва единствено неувереността ви както във вас самата, така и в отношенията ви.

Задавате по 20 въпроса за всяка дреболия
Не е нужно да го засипвате с въпроси за щяло и нещяло, за да го опознаете по-добре. Това е среща, а не интервю за работа! Ако допуснете подобна грешка, със сигурност друга среща няма да има!

Разстройвате се за дреболии
Голяма част от мъжете не обичат да слушат оплаквания за дреболии. Мъжете обичат да бъдат с позитивни жени, а не с мрънкалник.

Вярвате, че е готов за брак
Всяко споменаване на думичката „сватбата“ през първите шест месеца на връзката ви е твърде преждевременно и може бързо да изплаши партньора ви.

Очаквате, че той ще плаща за всичко
Мъжете не са против и дори искат да плащат всичко, когато ви свалят. Но да мислите, че е длъежн да го прави, не е много привлекателно. Така той може да реши, че единственото, от което се нуждаете, са парите му.

Говорите лошо за другите хора
Дали става въпрос за приятелите ви, или за други жени – мъжете не обичат да слушат клюки и клевети. Така той може да реши , че и за него ще говорите по същия начин, когато се разделите. Или че сте неуверена в себе си и просто завиждате.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!