Внесоха документите на „Няма такава държава“ в съда

Новини
3

Заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов внесе документите за регистрацията на “Няма такава държава“ в Софийски градски съд, предаде репортер на Novini.bg.

„Няма нужда от план “Б” относно името на партията, защото няма законово изискване за наименованието на партията. Събрахме 3700 подписа“, заяви Йорданов след регистрацията на документите.

„Мая Манолова ни беше гост, защото е актуална и беше на балотаж на изборите в София. А тепърва ще се види дали изборите в София са законни и дали ще се отварят повторно урните. Не знам дали с Манолова ще имаме политическо бъдеще. Не определям бъдещето, а всичко друго ще са спекулации“, каза още.

 

„Истината е, че пред страната и нас има проблеми. Дали са леви или десни, не се знае. БСП правят десни политики. ГЕРБ правят социални политики. Тези определения на „ляво“ и „дясно“ са само, за да си чешем езиците. Видяхме как гласуваха демократично мислещите хора“, завърши Тошко Йорданов.

loading...

Как мога да стана член на партията и ако искам да контактувам да не получавам бисквитки,реклами и т.н.
Искам да знам и какъв ще е членският внос,защото ако няма такъв ми е ясно за какво ще става въпрос за в бъдеще.

Неграмотници! Преди да започнете да драскате, поне научете смисъла на думите, които са ви сложили в устата! Ще ви помогна малко. Започнете от тук! Краев, Георг. Чалгата – За и Против : Доклади от кръгла маса, 25-16 юни 1999, София : Състав. и ред. Георг Краев. София: Нов български университет, 1999. ; Стателова, Розмари Константинова. Седемте гряха на чалгата : Към антропология на етнопопмузиката. София: Просвета, 2003;Пейчева, Лозанка: Грехологията на чалгата като културантропологична диагностика. Българско музикознание, бр. 4, стр. 128-134, Институт за изследване на изкуствата, Българска академия на науките; Бойко Пенчев, „Бетовен, Шилер и чалга“, Dnevnik.bg, 4 януари 2007 г. http://www.dnevnik.bg/analizi/2007/01/04/303001_betoven_shiler_i_chalga/;Димов, Венцислав: За чалгата с омерзение и обич, в: Новите млади и новите медии, Институт Отворено общество, София, 2009, стр. 108-126.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Най-младият висшист в света и е на 9 години

Най-младият притежател на диплома за висше образование в света ще стане Лоран Симонс от Холандия. След няколко месеца му предстои да завърши Техническия университет в Айндховен, съобщава Би Би Си, цитирани от www.vesti.bg. Лоран учи във факултета по електротехника. В университета постъпва преди малко повече от година. Шестгодишната гимназиална програма …

Новини
1
Телевизията на Слави с рекордно евтина реклама

Рекордно ниски рекламни тарифи до края на годината обяви новоизлюпената телевизия на Слави Трифонов „7/8 ТВ“, научи Lupa.bg. Наш екип успя да се добере до тях след дълго издирване, тъй като на официалната страница на кабеларката са обявени само проценти за различни часови слотове и надценки при особени обстоятелства, но …

Новини
Има два варианта за завършване на стадион „Варна“

Директорът на дирекция спорт в Община Варна Кристиан Димитров е в комисията под егидата на министъра на спорта, подписала меморандум между четирите държави (България, Гърция, Румъния и Сърбия) за съвместно домакинство на европейско и световно първенство по футбол (2028-2030 ) година. В интервю за Дарик той говори за два актуални …