Внесоха документите на „Няма такава държава“ в съда

Новини
3

Заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов внесе документите за регистрацията на “Няма такава държава“ в Софийски градски съд, предаде репортер на Novini.bg.

„Няма нужда от план “Б” относно името на партията, защото няма законово изискване за наименованието на партията. Събрахме 3700 подписа“, заяви Йорданов след регистрацията на документите.

„Мая Манолова ни беше гост, защото е актуална и беше на балотаж на изборите в София. А тепърва ще се види дали изборите в София са законни и дали ще се отварят повторно урните. Не знам дали с Манолова ще имаме политическо бъдеще. Не определям бъдещето, а всичко друго ще са спекулации“, каза още.

 

„Истината е, че пред страната и нас има проблеми. Дали са леви или десни, не се знае. БСП правят десни политики. ГЕРБ правят социални политики. Тези определения на „ляво“ и „дясно“ са само, за да си чешем езиците. Видяхме как гласуваха демократично мислещите хора“, завърши Тошко Йорданов.

loading...

Как мога да стана член на партията и ако искам да контактувам да не получавам бисквитки,реклами и т.н.
Искам да знам и какъв ще е членският внос,защото ако няма такъв ми е ясно за какво ще става въпрос за в бъдеще.

Неграмотници! Преди да започнете да драскате, поне научете смисъла на думите, които са ви сложили в устата! Ще ви помогна малко. Започнете от тук! Краев, Георг. Чалгата – За и Против : Доклади от кръгла маса, 25-16 юни 1999, София : Състав. и ред. Георг Краев. София: Нов български университет, 1999. ; Стателова, Розмари Константинова. Седемте гряха на чалгата : Към антропология на етнопопмузиката. София: Просвета, 2003;Пейчева, Лозанка: Грехологията на чалгата като културантропологична диагностика. Българско музикознание, бр. 4, стр. 128-134, Институт за изследване на изкуствата, Българска академия на науките; Бойко Пенчев, „Бетовен, Шилер и чалга“, Dnevnik.bg, 4 януари 2007 г. http://www.dnevnik.bg/analizi/2007/01/04/303001_betoven_shiler_i_chalga/;Димов, Венцислав: За чалгата с омерзение и обич, в: Новите млади и новите медии, Институт Отворено общество, София, 2009, стр. 108-126.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Новият сезон на „Бригада нов дом“ с участие на популярни съмишленици

Майсторът на „Бригада Нов дом“ Влади Караджов гостува в студиото на „Тази сутрин“ по bTV, за да представи новия член на екипа, които сбъдва мечти и подарява надежда – Екатерина Ташева-Чери. Тя е арт дизайнер в предаването и ще рециклира стари вещи, превръщайки ги в нещо красивно и функционално с …

Новини
Цвета Караянчева: Машинното гласуване ще затрудни гражданите

Машинното гласуване ще затрудни изключително много българските граждани. Това отговори на въпрос за БТА за предстоящите промени в Изборния кодекс председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Според нея по-възрастните хора се притесняват от техниката, по-младите гласоподаватели няма да чакат на опашка другите да гласуват, но приемането на този вид гласуване …

Новини
Германия търси работна ръка от Балканите

Германия се нуждае от работна сила, а правителството ускорява процеса на миграция на чуждестранни работници. В Бон стартира нова услуга за координиране на признаването на дипломи и квалификации, съобщава БГНЕС. Германската икономика зависи от имиграцията. Затова Федералното правителство стартира програма за привличане на чуждестранни специалисти под мотото „Make it in …