Вицепремиерът Томислав Дончев: Президентът Радев изпитва тоталната политическа ненавист към правителството

Новини
1

Кадър: Нова Тв

Зам.-министър председателят Томислав Дончев коментира в „Здравей, България” по Нова Тв напрежението между Бойко Борисов и Румен Радев.

„Това е все едно, да кажа, че Виктор и Ади не си вършат работата. В Сутрешния блок те фъфлят и силно ме съмнява, че единият от двамата е корумпиран.

Хубаво е да има здравословно напрежение между институциите. Ако всичко е черно, няма за какво се хванеш.

От цялата тази работа мога да извлека две неща – първо, тоталната политическа ненавист към правителството, което е вид позиция.

И второ, изявеното и скрито желание на г-н президента да бъде конструктор на нещо като новата тройна коалиция.”, заяви Дончев.

Последва директен въпрос към него от Виктор Николаев – как ще коментира думите на Борисов, че Радев е двуличен и озлобен човек.

На този въпрос Томислав Дончев отговори като дипломат: „Да флиртуваш с хейтъри, е опасна технология в дългосрочен план. Ако се случи да храня звяра, той първо ще се умилква, а после не е ясно дали няма да изяде теб.

Защо отнемате правото на премиера да бъде емоционален? Ако направи някой подобен коментар за вас двамата, и вие ще реагирате емоционално. В политиката има страст и емоции.”

loading...

Да беше само президентът, с мед да го нахраниш. Ненавист е малко, отвращение – също. Просто няма думи и състояния, които да се изразят със слово, за да разберете колко сте вредни и излишни. Втръснали, омръзнали и престъпно-извратени, възбуждате най-долните инстинкти на хората. Не знам какво сънувате, но би трябвало да ви се привижда Адът, който задължително трябва да преживеете наяве, когато паднете от висините, които мислите, че са вечни – за вас. Ако има вселенска справедливост трябва да понесете възмездието, което заслужавате хилядократно.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Перничани поискаха оставката на Борисов на протест в центъра на София

Кадър: „Нова телевизия“ Жителите на Перник, които излязоха на протест в центъра на София заради водната криза в града, поискаха оставката на премиера Бойко Борисов и на регионалния министър Петя Аврамова, предаде БНР. За днес протестът приключи, но организаторите обявиха, че в понеделник ще се съберат в 12 часа пред …

Новини
Всеки трети българин не може да се плати сметките навреме

Всеки трети българин не може да  плаща сметките си навреме. Данните са на Евростат, а ето и точният процент- 30.1 на сто от българите имат затруднения, предаде NOVA. Най-често проблемите са свързани с плащането на битовите сметки като отопление, електричество, вода, телефон и газ. Къде обаче се нареждаме на картата …

Новини
Прогноза на Meteo Balkans: Времето се влошава, очакват се валежи

Карта Meteo Balkans През следващите 48 часа времето у нас постепенно ще се влошава, очаква се преминаването на циклон южно от България, съобщи Meteo Balkans. По-значителни валежи очакваме над Западна и Югозападна България, както общото количество валежи за тези райони ще са между 25 – 30 л/кв.м. За съжаление валежите от сняг на …