fbpx

Виктор и Аделина питат няколко пъти Борисов и Габриел най-тежкия въпрос: Защо България е най-бедната страна? Те бягат от отговора

Мария Габриел влезе в студиото на „Здравей, България“, за да седне до премиера Бойко Борисов и да обсъдят евроизборите. Той обаче дълго време не позволи тя да вземе думата като отговаряше вместо нея на повечето въпроси.

На многократния въпрос на водещите обаче за бедността на българина, и двамата гости сякаш не чуха въпроса и даваха други отговори или пък отговаряха отрицателно.

„България остава най-бедната страна-членка на ЕС“, контрираха ги водещите.

Борисов повиши тон: „Когато БСП управлява, бюджетите са на дефицит.
Нашите бюджети са в излишък.

„Харчим повече, отколкото получаваме. За домакинствата говорим, 55 млрд лв е БВП на България, 2000 млрд лв е този на Гърция“, опитаха се да се намесят отново двамата водещи.

„Гърция влезе с около 160 млрд БВП, 57 бяха в България допреди години.
ГЕРБ е от 10 години. Представяте ли си как се управлява тая държава!

Качеството на пътищата е отлично, когато падна големия дъжд, е това е природа, стихия, нормално е.

Бедните българи с 500 хиляди автомобила отиват да си изкарат празниците в Гърция, тъй както са бедни. Гръцката икономика не е имала комунизъм. Нашата е била индустрия допотопна. Всичко е приватизирано, откраднато и загубено“, продължи Борисов.

„За нас е важно да създаваме условия за развитие – например в IT сектора е блестящ пример как се печелят пари като европейски средства.“, едва успя да се намеси Габриел.

„Ръстът на разходите е по-голям от ръста на приходите“ – отново върнаха темата водещите.

„Европейският парламент трябва да разглежда проблеми на сигурността. Искам да видя европейски парламент, работещ в областта на образованието.
Защо името ми е Габриел? Аз не съм се променила от името си, детето ми е родено в България, аз живея в България.“, успя отново да каже нещо Мария Габриел.

„Държавата сега е в пъти по-добре от времето на Станишев.“, поде отново темата Борисов.

Едно и също говори като папагал ! Ехааа ,писна ми от тъпотията и нахалството им !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!