fbpx

Виж своя дневен хороскоп

hlamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава…

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва…
Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.
Рак

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Лъв

Денят обещава хармонични отношения с околните, но не може да Ви избави от необходимостта да работите. Стабилният доход и перспективата на време да заплатите текущите сметки, пътувания, обучение , или да върнете някакъв заем, ще бъдат за Вас сериозен стимул за целенасочена планомерна дейност. Постарайте се да укрепите или да възстановите добрите отношения с подчинените и колегите, а така също и с хората, които Ви правят някакви ценни услуги. Добър резултат може да се получи от проверени някога методи на лечение или здравни превантивни мерки.
Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.
Везни

За днешния ден звездите препоръчват, да гледате заедно със своя любим човек някакъв весел , интересен и забавен филм, който обезателно ще повдигне Вашето настроение и ще даде няколко интересни теми за размисъл и разговори. Това неминуемо ще ви сближи оше повече.
Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .
Стрелец

Както обикновено , Вие имате какво да кажете на обкръжаващите , а днешното разположение на планетите ще Ви даде смелост , за да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте готови да направите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша сега. Ще бъдат ли възприети думите Ви по необходимия начин? Действително ли това има такова голямо значение? И най-главното е, действително ли искате да отблъснете хора, които толкова искат да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи само на човека, който е заслужил?…
Козирог

Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно.
Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!
Риби

Ще успеете да решите сложни задачи и успешно(а даже и бързо) да се справите с онова, което за другите се е оказало непосилно. Успешно ще преминат деловите преговори и на публични мероприятия ще имате възможност да направите отлично впечатление. Умението да говорите премерено и убедително ще Ви бъде също от голяма полза. Денят е подходящ и да нарушите обичайното течение на живота, като внесете в него някакво разнообразие. Организирайте празник за близките си, зарадвайте любимия човек с неочакван подарък или приятно признание , и това също ще повдигне настроението Ви.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!