fbpx

Трудно е да си го представиш: Вижте какво се случва в интернет само за една минута!

реклама

източник: investor.bg

За една минута могат да се случат много неща. 60 секунди се равняват на едно мигване за човек, който скролва безцелно във Facebook или проверява имейла си. Но ако комбинираме всички тези действия, ще получим невероятна представа за живота в интернет за една минута.

Според данни на Visual Capitalist една минута в интернет съдържа 1 млн. логвания във Facebook, 4,5 млн. гледания на видеа в You Tube, 1,4 млн. „суайпвания“ (движението, което правим с пръст на телефона – бел. ред.) в Tinder и общо 41,6 млн. изпратени съобщения в WhatsApp и Facebook Messenger.

Същата тази една минута в интернет съдържа още 3,8 млн. търсения в Google, 347,222 скролвания в Instagram и почти един милион долара, похарчени онлайн.

реклама

Visual Capitalist набрал подобни данни и миналата година, но не установил големи промени за ключовите играчи в мрежата през 2019 г. Логванията във Facebook и Google са останали почти непроменени тази година спрямо 2018 г., като Google е добавил още 100 хил. търсения в минута, а Facebook е прибавил по-малко от 30 хил. логвания.

Други платформи обаче имат по-силна минута през 2019 г. спрямо миналата година. Netflix, например, е утроил броя на хората, които гледат съдържанието му, а Instagram почти е удвоил потребителите на платформата си.

 

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Само на 45 години си отиде журналистът Димитър Димитров – АвтоМитак

реклама Снимка Факти Вчера колегите журналисти от сайта Факти съобщиха за кончината на Димитър Димитров, познат на близки и колеги като АвтоМитак. Отиде си на 45-годишна възраст, съвсем без време, една легенда в автомобилната журналистика. Той бе човек с уникални познания в автомобилната тематика, говорещ свободно френски, английски и руски …

Новини
От ЕС не изключиха възможността, свободното пътуване да е достъпно само за ваксинираните

реклама Снимка pixabay Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел и не изключи като възможност въвеждането в Европейския съюз на паспорти за ваксинация срещу Covid-19, позволяващи свободното пътуване, което ще е достъпно само за ваксинираните, предава БГНЕС. реклама Той добави, че тази тема е чувствителна и трябва да бъде …

Новини
Борисов: Президентът да каже кои пари да спрем, за да не харчим

реклама Кадър видео ФБ Премиерът Бойко Борисов бе на посещение в Лъки и огледа критично надвисналите скали, които спешно трябва да се премахнат. Н отговор на реплика на президента, че се харчат много пари Борисов пожела да разбере кои пари от бюджета иска да спрат да се харчат. Борисов визира …