Трудно е да си го представиш: Вижте какво се случва в интернет само за една минута!

Новини

източник: investor.bg

За една минута могат да се случат много неща. 60 секунди се равняват на едно мигване за човек, който скролва безцелно във Facebook или проверява имейла си. Но ако комбинираме всички тези действия, ще получим невероятна представа за живота в интернет за една минута.

Според данни на Visual Capitalist една минута в интернет съдържа 1 млн. логвания във Facebook, 4,5 млн. гледания на видеа в You Tube, 1,4 млн. „суайпвания“ (движението, което правим с пръст на телефона – бел. ред.) в Tinder и общо 41,6 млн. изпратени съобщения в WhatsApp и Facebook Messenger.

Същата тази една минута в интернет съдържа още 3,8 млн. търсения в Google, 347,222 скролвания в Instagram и почти един милион долара, похарчени онлайн.

Visual Capitalist набрал подобни данни и миналата година, но не установил големи промени за ключовите играчи в мрежата през 2019 г. Логванията във Facebook и Google са останали почти непроменени тази година спрямо 2018 г., като Google е добавил още 100 хил. търсения в минута, а Facebook е прибавил по-малко от 30 хил. логвания.

Други платформи обаче имат по-силна минута през 2019 г. спрямо миналата година. Netflix, например, е утроил броя на хората, които гледат съдържанието му, а Instagram почти е удвоил потребителите на платформата си.

 

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 5 юни: Близнаците да се пазят от грешки, време за отдих за Козирог

lamqta.com Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата …

Новини
КЕВР: Парното ще поевтинее средно с 14% в сравнение с преди година

Шефът на КЕВР Иван Иванов заяви, че цената на парното и топлата вода ще намалее средно с 14% от 1 юли в сравнение с 1 юли 2019 г. За София намалението ще е с 15%, предаде dnes.bg. „Хората трябва да бъдат спокойни“, подчерта той и допълни, че паниката била предизвикана …

Новини
Силен вятър носи до часове „жълт“ код, жега и прах от Северна Африка

През следващото денонощие със слаб до умерен, в Източна България и северно от планините с умерен до силен вятър от юг-югозапад ще се пренася топъл въздух. През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. Утре преди обяд ще бъде предимно слънчево, но от запад облачността, средна и …