Вижте какви ги е вършил Миро по празниците!

Новини

Колкото и невероятно да ви звучи, на поп певеца Миро му се наложило да извърши престъпление по коледните празници. Става дума за откровена кражба, за която певецът не е споделял години наред и за която със сигурност ще си спомня цял живот, пише Блиц.

Малцина знаят, че за синеокия чаровник поговорката „да знаеш 2 и 200” е добре известна. Преди да посипе живота си с блясъка на славата и да стане музикална звезда, Миро е живял твърде оскъдно в родния си Добрич. Родителите му не разполагали с много финансови възможности и понякога едва свързвали двата края. Миро бил отгледан основно от баба си Мария. А семейството му преживяло не един или два трудни периода, в които парите все не стигали и то за най-основни неща.

По време на социализма баща му Димо Костадинов (Добрият), който е първа генерация български преселник от Румъния, отказва да стане член на комунистическата партия, което води до доста трудности за семейството. И въпреки това майка му и баща му не спирали да го насърчават да следва мечтите си, каквото и да става. „Много съм задължен и благодарен на родителите си, защото винаги са ме подкрепяли безрезервно“, връща лентата с умиление днес певецът и се сеща как родителите му го съветвали да не играе с играчки, а да използва времето, за да развива собственото си въображение.

И май се иска не само доза смелост, но и достатъчно въображение, за да се радваш на една пълноценна Коледа, ако съдим по хрумката, която Миро сътворява по коледните празници преди години.

„Няма да забравя едно Рождество, през ‘90-та година. Нямахме елха, а нямаше и пари за елха. И тогава

аз и сестра ми станахме престъпници

заради Рождество”, откровен за миналото си е Миро. И разказва по-подробно случката:

„Отчупихме си няколко клончета от дърветата, които растат в центъра на Добрич. И така си направихме нашето Рождество. И това много ни беляза – и мен, и сестра ми. Днес аз спокойно мога да я наричам Кака Коледа”.

Към днешна дата и по стечение на обстоятелства, приличащи досущ на филмов сценарий, малко преди тази Коледа, Миро среща и голямата си любов – своята съпруга Ели.

„Преди Дядо Коледа да тръгне към нас, аз отидох при него. Казах му, че много сме слушкали. В очакване на Рождество Христово може да вдигнем малко празнично настроение, като кажем на близките си колко ги обичаме”, написа наскоро във фейсбук профила си по този въпрос певецът, чиято нова песен „Печат от моята душа“ счупи всички рекорди по гледания в You Tube. А като благодарност за добре свършената работа, изпълнителят си направи разкошен подарък – стигна чак до работилницата на дядо Коледа на Северния полюс.До къщата на Добрия старец пък, той бе откаран с истински еленски впряг Всичко това, разбира се, певецът документира в няколко клипчета, на които грее постоянната му усмивка, видимо доволен от далечната дестинация.

Припомняме, че преди две години чаровникът отскочи и до Гренландия, където се забавлява на минус 30 градуса.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Телците да не планират пътувания, неприятни изненади за Рак

lamqta.com Овен Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се …

Новини
Напрежение след протестите, замерят рейсове с бутилки

Напрежение се породи след двата протеста, които се проведоха пред президентството и Министерския съвет. Поддръжниците на ГЕРБ се изнесоха към автобусите си, с които да се приберат към градовете си. Протестиращите срещу правителството пък преградиха булевард „Васил Левски“ в близост до СУ „Климент Охридски“ и замеряха превозните средства с бутилки, …

Новини
След като му бе поискана: Шефът на НСО подаде оставката си

Началникът на Националната служба за охрана ген. Красимир Станчев подаде оставка с изявление, в което се дава разяснение за дейността на службата, съобщават от пресцентъра на НСО, пише www.dnes.bg. „Воден от разбирането, че безкомпромисното прилагане на буквата на Закона за Националната служба за охрана, на Правилника за неговото прилагане и …