Вижте жалките останки от някогашните стражи по българската граница

Новини
5

Снимка флагман.бг

Тотална разруха – така може да се опише състоянието на някогашните гранични застави, които пазеха българската граница от нарушители. Такива застави бяха изградени по цялото протежение на границата, която се пазеше строго и не можеше и пиле да прехвръкне. А не като сега – разграден двор, през който минават спокойно десетки нелегални имигранти, представяне най-безогледно от либералните медии като “бежанци”.

На жалката гледка са се натъкнали туристи, излезли на излет в природен парк “Странджа”, пише флагман.бг.
Според тях, тези тъжни останки се намират на около 4-5 км от с. Бръшлян, в резерват “Витаново”.

“Тези снимки говорят повече от всякакви думи. И какъв парадокс – преди да стигнем до заставата, по черния път ни настигна джип на “Гранична полиция”. Слязоха двама униформени и ни заповядаха да се връщаме обратно. Попитахме ги какъв е проблемът, след като това е резерват „Витаново“ в природен парк „Странджа“, създаден е за туризъм, навсякъде има указателни табели, екопътеки и никъде не пише, че достъпът е забранен. Тогава единият от тях каза, че районът бил опасен, защото гъмжал от нелегални имигранти.

Всеки ден минавали групи по 10 – 15 човека. И били много кръвожадни. Идвали от Африка, от някакви племена, които практикували канибализъм. Каза ми: “С деца сте, може да ви изядат!” Не знаех дали да плача, или да се смея. Граничният полицай твърдеше още, че на стотина метра имало голяма табела “Обект национална сигурност. Влизането забранено!” Такава табела обаче не видяхме. Продължихме на своя глава и се питахме защо гранична полиция връща туристите, а не нелегалните имигранти. Руините от някогашната българска държавност ми дадоха прекрасен отговор на този въпрос”, пише човекът.

 

loading...

Да ама ще имаме нови американски самолети, курвети, ракети. Те ще ни пазят ако има с какво да летят. Пък граници за какво ни са ? И с европейска подкрепа всеки който не е решил не е минал и заминал за централна Европа. Само прасетата с вратовръзки не се наядоха от закуски, командировки, съвещания, кльопачки, рушвети и комисионни под различни форми. Даже и на занижени цени . Батьовата чета е разбита от спонсори.

Аз бях 18 месеца в грнични войски на 8 ма гранична застава до мината!

До саита на комунистите!Не минават по 10-15 човека ,а по 2-3 руски батальона ,който са канибали и ядат деца ,но само на свободни комунисти!Бях там ивидях!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Алгафари: Хората са навън заради огромното напрежение и гафовете на правителството

„Аз не смятам, че хората са излезли да протестират срещу корупцията, защото последните над 20 години е нещо нормално и всички го говорим по кръчми и седянки. Досега обаче нямаме реално доказан, който да е корумпиран. Преди много години за кмета тогава на София Стефан Софиянски се твърдеше, че е …

Новини
Австрия забрани пътническите полети от България от 15 до 31 юли

Австрийските власти забраниха от 15 до 31 юли пътническите полети от България и още 9 страни заради разпространението на COVID-19, съобщават ТАСС и БТА. Решението беше публикувано тази нощ с постановление на австрийското министерство на социалните грижи, здравеопазването и защитата на потребителите, съобщава Нова ТВ. С постановлението се забраняват полетите …

Новини
Доц. Андрей Чорбанов: Болниците не са залети с тежко болни с COVID-19

Коментар на ръководителя на департамента по имунология към БАН доц. Андрей Чорбанов “Болниците не са залети с тежко болни с COVID-19. Независимо от доста високия брой позитивни пациенти няма тежко болни в болници”. Това заяви ръководителят на департамента по имунология към БАН доц. Андрей Чорбанов в студиото на „Здравей, България” …