fbpx

Видеото, което потресе България! Всички се питат: Кога и у нас ще стане така?

Видео, заснето във Франция, се разпространява вирусно сред българските потребители в социалните мрежи и предизвиква почти една и съща реакция. Възхищения и въпрос – кога и у нас ще стане така?, пише Блиц.

Самата случка, заснета от камерата на кола, наглед изглежда съвсем обикновена. По пътя се движат автомобили. Трасето е тясно, затова и скоростта им е по-ниска.

В един момент прозорецът на едната кола се отваря и оттам започват да изхвърлят край пътя празни опаковки и картонени чаши. Нещо, добре познато в българската действителност.

външна реклама

За разлика от България, обаче, мъж от задната кола излиза, взима една от празните чаши и я мята обратно през прозореца на вандалите. О автомобила излиза и още един мъж, който започва да снима всичко с телефона си.

Повечето потребители във Фейсбук пишат едни и същи коментари, сравнявайки българската действителност с тази от клипа. Много от тях разказват и за личен опит в подобни случаи, споделяйки как често за малко „не са си изяли боя“. Други признават, че едва ли някой би се осмелил така да направи забележка на вандалите.

Показателно е, че клипът има над 18 милиона преглеждания и над 300 хиляди споделяния сред интернет потребителите в целия свят!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Сашо Кадиев към Иво Димчев по БТВ: Ти нали си гей?

кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи странен преход към личните теми в разговора с артиста и певец Иво Димчев, който гостува в студиото на bTV. По темата за връзките, Сашо директно попита: „Ти нали си гей?“ външна реклама Иво Димчев потвърди това, даже допълни, че е „мега …

Незабавни статии
Анджи загина в опустошително цунами на Тонга, докато спасява кучетата си

Снимки: Фейсбук, Angela Glover, Potungaue Koloa Fakaenatula Тялото на британка, изчезнала на остров Тонга, беше намерено от съпруга й. Той ръководеше групата за издирването й, след като тя беше отнесена от опустошителното цунами. Тя е първият човек, за който се знае, че е загинал при бедствието, предизвикано от вулканично изригване. …

Незабавни статии
Иво Димчев шокира Холивуд: Американците не искат да са в Рая, ако Тръмп е там

кадър bTV Българският артист и певец Иво Димчев разказа по bTV за гастрола си в Лос Анджелис, САЩ, където е изнасял домашни концерти. Той не за първи път е в Холивуд, но се оказало, че там помнят предишните му изяви още преди пандемията. Скандалният Димчев, който не се съобразява с …