fbpx

Вашият хороскоп за днес. Денят е свързан с романтични изненади за тези две зодии, а за други две…

Източник: Ламята

Овен 
Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек. По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Телец

Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.
Близнаци

Денят ще започне много успешно. Ще се справите с много важни работи, тъй като действате бързо и находчиво, като не се страхувате от нестандартни методи и въобще ще се покажете по най-добър начин. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с близките и ще Ви накара да се замислите за перспективите на развитие на отношенията с любимия човек. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи. Пазете се – днес трябва да се въздържате от прекомерни физически натоварвания, преяждане и злоупотреба със спиртни напитки.
Рак

Смятате, че тайните са хубави само с едно – с тяхното разкриване. Направо обожавате да ги разкривате, особено ако истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва сериозно положително отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения момент, а на Вас Ви е абсолютно безразлично, дали сте въвлечени в ситуацията пряко или косвено.
Лъв

Женевската конвенция забранява експериментите с хора. Днес трябва постоянно да помните това, защото вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой друг просто така, от любопитство, пък каквото ще да става след това. А това си е експеримент в чист вид.
Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .
Везни

Вашият любим човек силно ще се нуждае от подкрепата Ви преез този ден, когато се отнася до някаква не лека за него работа, която ще е задължително да свърши. Вие ще можете да му осигурите само морална подкрепа, чийто обем няма да има граници и ще окаже огромно въздействие.
Скорпион

Опитайте се днес да се държите колкото се може по-естествено, за да издемонстрирате на своя любим човек всички аспекти на своя удивителен характер. Нека разбере, че сте удивителна и уникална, и да реши за себе си дали иска да бъде именно с Вас , а не с образа, който по-рано е рисувал за себе си.
Стрелец

Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.
Козирог

През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разум, на проверените методи и и на своите практически убеждения. Неочаквано посетилото Ви вдъхновение може да се окаже много силно, но краткотрайно. Това е добро време за общуване с приятели, както и за кореспонденция с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не винаги ще съвпадат, но обезателно ще можете да намерите приемливи компромиси.
Водолей

Казвайте на хората само онова, което искат да чуят. Или по- добре не говорете нищо, защото днешния ден не е подходящ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи днес между вас, то само ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са казали: „И в радост и в тъга се пазете един-друг”.
Риби

Днес ще сте особено мечтателни и впечатлителни. Във всички събития, произшествия и съвпадения, ще бъдете склонни да виждате знаци на съдбата, които ще тълкувате съобразно своите желания. Да си правите илюзии е доста лесно, като се има предвид, че днес ще сте в състояние да убедите не само обкръжаващите, но и себе си , в каквото си поискате. Денят е подходящ и за творчество. Душата Ви се нуждае от чудеса и приказност, но може да проявявате фантазия там, където това не може да доведе до неприятни последствия. Литература, живопис и музика – това са онези области, в които е добре да насочите своята жизнена енергия.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!