Васил Василев: Правителството се готви да падне! Може да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ, ако Цветанов отиде в…

Новини
6

Предприемачът Васил Василев, председател на фондация Василеви, написа любопитен пост в социалната мрежа, в който обяснява как правителството се готви да падне и какво предприемат хора от висшите етажи на властта.
Ето какво написа Василев в личния си профил във фейсбук:

„Правителството се готви да падне. Завинаги. Възможно е това да стане до края на март.

Първо плъховете взеха да напускат кораба. Бъчварова, най-вярното куче на Борисов, бяга в Израел. Московски вече изчезна към Черноморската банка. Някой си Лъчо, наричан Мозъка, се изтеглял към Софийския университет. Професор щял да става. Ако и Цветанов потегли като посланик към Париж, може спокойно да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ.

Второ, от ГЕРБ разпространяват феноменалното прозрение, че очаквали руска намеса в изборите. Разбирай – в тяхна вреда. Т.е. те не само знаят, че падат, но и че ще загубят следващите избори. И вече са подготвили обяснението за загубата. Причината за поражението може да изглежда инфантилно поднесена, но сигурно ще бъде приета за правдоподобна от по-лековерната членска маса.

 

На това правителство да се потърси най строга отговорност , а не да остави без надзор! То е лесно така с наши пари пак да си живеят живота! Съд, конфискация на имуществата им и публична смърт!Няма прошка за продажници!!!!

А,бе я кажи как си приватизирал хладилния завод и си затвори устата.

А бе да се махат и без това народа ги мрази ! Никой не им вярва вече и няма да гласуваме за тях !

Скъпи изстрадали пенсионери,дано издържим и да се порадваме на бягащите плъхове, желая Ви го от сърце!

Какво ще правите с КРИБ(Канибали,разбойници,изменици и бандити),начело с един от най-миризливите хибриди от амеба,лешояд,хиена,чакал и гнусен крокодил, Кирил ДомуЗа? Тези гадове ще подкупят всеки един, за да продължават да крадат. както правеха и досега!? Те трябва да се изчистят до корен, иначе язък за усилията!Да се изчистят всички посолства и европейския парламент от комунистически изродчета от рода на Станишев,Пирински и подобни, защото тези мърши ще обявят бойкот на всичко което маже да им попречи да мародерстват и крадат народа както правят вече от около 90 години.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Как отслабват японките? Ето един уникален метод (и не изисква много време и усилия)

В Япония има затлъстели хора, като по цял свят. Например състезателите по сумо, пенсионери, хора с определени болести и т.н. Но като цяло, това е нация от слаби хора, като не говорим само за младите, но и по-възрастните и особено децата, пише zdrave.to.  Ако сравните японците например с американците, тогава ще видите, че те се …

Новини
Сигнал на родител: Такива закуски ли заслужават децата ни в училище?!

Родител изпрати до информационния сайт Petel.bg сигнал за това каква закуска получават децата ни в училище. Ето какво пише тя: „Здравейте, не зная колко пари общината отпуска на ден за безплатни закуски, но може ли такова нещо? Този сандвич е подигравка с децата! Такива закуски ли заслужават децата ни в …

Новини
Стига вече зима, нека идва март! Ето какво да очаква всяка зодия през първия месец на пролетта

източник: Dama.bg Какво ни очаква през месец март? Дали звездите са ни подготвили много изненади, незабравими пътешествия или пък ще бъде по-добре да заложим на кариерно развитие? Овен Не е изключено да се скарате с някой приятел или да имате изясняване на отношенията с човек от близкото ви обкръжение през месеца. …

Inline
Inline