Васил Василев: Правителството се готви да падне! Може да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ, ако Цветанов отиде в…

Новини
6

Предприемачът Васил Василев, председател на фондация Василеви, написа любопитен пост в социалната мрежа, в който обяснява как правителството се готви да падне и какво предприемат хора от висшите етажи на властта.
Ето какво написа Василев в личния си профил във фейсбук:

„Правителството се готви да падне. Завинаги. Възможно е това да стане до края на март.

Първо плъховете взеха да напускат кораба. Бъчварова, най-вярното куче на Борисов, бяга в Израел. Московски вече изчезна към Черноморската банка. Някой си Лъчо, наричан Мозъка, се изтеглял към Софийския университет. Професор щял да става. Ако и Цветанов потегли като посланик към Париж, може спокойно да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ.

Второ, от ГЕРБ разпространяват феноменалното прозрение, че очаквали руска намеса в изборите. Разбирай – в тяхна вреда. Т.е. те не само знаят, че падат, но и че ще загубят следващите избори. И вече са подготвили обяснението за загубата. Причината за поражението може да изглежда инфантилно поднесена, но сигурно ще бъде приета за правдоподобна от по-лековерната членска маса.

 

На това правителство да се потърси най строга отговорност , а не да остави без надзор! То е лесно така с наши пари пак да си живеят живота! Съд, конфискация на имуществата им и публична смърт!Няма прошка за продажници!!!!

А,бе я кажи как си приватизирал хладилния завод и си затвори устата.

А бе да се махат и без това народа ги мрази ! Никой не им вярва вече и няма да гласуваме за тях !

Скъпи изстрадали пенсионери,дано издържим и да се порадваме на бягащите плъхове, желая Ви го от сърце!

Какво ще правите с КРИБ(Канибали,разбойници,изменици и бандити),начело с един от най-миризливите хибриди от амеба,лешояд,хиена,чакал и гнусен крокодил, Кирил ДомуЗа? Тези гадове ще подкупят всеки един, за да продължават да крадат. както правеха и досега!? Те трябва да се изчистят до корен, иначе язък за усилията!Да се изчистят всички посолства и европейския парламент от комунистически изродчета от рода на Станишев,Пирински и подобни, защото тези мърши ще обявят бойкот на всичко което маже да им попречи да мародерстват и крадат народа както правят вече от около 90 години.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Разкриха как е изчезнал асирийския град Керкемиш

Снимка: pixabay Клинопис издаде трагедията на града Учени от университета в Болоня разчетоха клинопис, който изяснява съдбата на изчезнал древен асирийски град, съобщава сайтът Юрикалърт. Дешифрираният текст е от времето на асирийския цар Саргон Втори, който е управлявал от 722 до 795 година пр. н.е. Клинописното писмо описва завоюването на …

Новини
Храни, богати на витамин Е

Хапвайте спанак и авокадо Витамин Е е мастноразтворим витамин. Той е един от най-важните витамини за здравето и красотата на кожата и косата. Ето защо не бива да допускаме дефицит на витамина, пише „Днес“. Едни от признаците, подсказващи, че не получавате достатъчно от него са мускулна слабост, нарушено зрение, анемия, …

Новини
Как се определя датата на Великден? Астрономически срещу църковни дати

Великден е най-важният празник в християнството. Как се определя датата му и защо е различна всяка година? И защо понякога не съвпада с тази на католическия Великден? Според Никейския Вселенски Събор от 325 г. от н.е., Великден трябва да се празнува в първата неделя след първото пълнолуние след пролетното равноденствие, …

Inline
Inline