Васил Василев: Правителството се готви да падне! Може да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ, ако Цветанов отиде в…

Новини
6

Предприемачът Васил Василев, председател на фондация Василеви, написа любопитен пост в социалната мрежа, в който обяснява как правителството се готви да падне и какво предприемат хора от висшите етажи на властта.
Ето какво написа Василев в личния си профил във фейсбук:

„Правителството се готви да падне. Завинаги. Възможно е това да стане до края на март.

Първо плъховете взеха да напускат кораба. Бъчварова, най-вярното куче на Борисов, бяга в Израел. Московски вече изчезна към Черноморската банка. Някой си Лъчо, наричан Мозъка, се изтеглял към Софийския университет. Професор щял да става. Ако и Цветанов потегли като посланик към Париж, може спокойно да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ.

Второ, от ГЕРБ разпространяват феноменалното прозрение, че очаквали руска намеса в изборите. Разбирай – в тяхна вреда. Т.е. те не само знаят, че падат, но и че ще загубят следващите избори. И вече са подготвили обяснението за загубата. Причината за поражението може да изглежда инфантилно поднесена, но сигурно ще бъде приета за правдоподобна от по-лековерната членска маса.

 

loading...

На това правителство да се потърси най строга отговорност , а не да остави без надзор! То е лесно така с наши пари пак да си живеят живота! Съд, конфискация на имуществата им и публична смърт!Няма прошка за продажници!!!!

А,бе я кажи как си приватизирал хладилния завод и си затвори устата.

А бе да се махат и без това народа ги мрази ! Никой не им вярва вече и няма да гласуваме за тях !

Скъпи изстрадали пенсионери,дано издържим и да се порадваме на бягащите плъхове, желая Ви го от сърце!

Какво ще правите с КРИБ(Канибали,разбойници,изменици и бандити),начело с един от най-миризливите хибриди от амеба,лешояд,хиена,чакал и гнусен крокодил, Кирил ДомуЗа? Тези гадове ще подкупят всеки един, за да продължават да крадат. както правеха и досега!? Те трябва да се изчистят до корен, иначе язък за усилията!Да се изчистят всички посолства и европейския парламент от комунистически изродчета от рода на Станишев,Пирински и подобни, защото тези мърши ще обявят бойкот на всичко което маже да им попречи да мародерстват и крадат народа както правят вече от около 90 години.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Синът на Боби Михайлов предложен за капитан на националния отбор

Вратарят на Левски Николай Михайлов е един от предложените от Ивелин Попов за нов капитан на националния отбор, твърди „Тема спорт“. Попето вече няма да играе за „лъвовете“ и лентата ще има нов притежател., пише offnews.bg Офанзивният халф разкри, че е говорил със селекционера Георги Дерменджиев за това кой да …

Новини
Налагат лимит на парите, които може да пренасяме в чужбина

Министерският съвет прие решение за одобряване на законопроект за изменение и допълнение на Валутния закон. Прецизира се разпоредбата, свързана с осъществяването на законосъобразен и ефективен валутен контрол, пише www.bulnews.bg. В тази връзка се предвижда изрично да бъде закрепено в закона правомощието на митничарите да не допускат пренасянето на парични средства …

Новини
Нов вариант: Правителството предложи годишен лимит на платените болнични

Работодателите да плащат не повече от 15 дни болнични в годината. Това е една от идеите за справяне на проблема с фалшивите болнични. Тя ще бъде обсъдена от социалните партньори в Тристранния съвет, заяви социалния министър Бисер Петков, предаде БНР. Сред предложенията за решаване на проблема с фалшивите болнични е …