Валери Симеонов: Работи ли парламентът? Работи. Добре ли работи? Добре. Значи няма криза

Новини
2

За кворума не съм особено притеснен, не виждам парламентарна криза. Това заяви председателят НФСБ и депутат от ПГ на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов пред журналисти във връзка с обявеното от ПГ на „Воля – Българските родолюбци“, че напуска парламента, пише novini.bg.

,,Мога да коментирам факти, които са налице до момента. Не съм видял някой да напуска или да се провали до момента кворума сутрин. Ако това се случи, да го коментираме. До момента има само изявления. Дълг на всеки народен представител е да ходи на работа. По този повод ние внесохме предложения за промяна на правилника“, разясни Симеонов.

Той посочи, че му е комфортно, когато ги няма БСП.

,,Приемат се законите с едно добро темпо. Парламентът работи ли? Работи. Добре ли работи? Добре работи. Не виждам криза“, заяви още Симеонов.

Лидерът на НФСБ обясни, че предстои да се обсъди с коалиционния партньор ГЕРБ как ще се процедира с внесените промени в Правилника на народното събрание.

,,Не знам, отложиха го по някакви причини, ще настояваме да се разгледа. Хората очакват да видят такава справедливост, каквато се вижда във всяка фирма и държавно учреждение. Как така ще отсъства някой от работа и ще продължава да получава 1/3 от заплатата. Това са 1200-1300 лв. Ние ще настояваме да се разгледат промените в правилника“, посочи Симеонов.

Остатъците в парламента не сте легитимни, не представлявате голяма част от българското общество. Като приемем колко хора не са гласували , вие остатъците не сте достатъчен кворум и в момента се явявате узурпатори на властта в България. По-този начин вие още повече отблъсквате нашето доброжелание да ви търпим. Затова добрволно хвъргайте пешкиря и като се прибере Буда-лето от старнство се саморазпускайте. Вие вече достатъчно се натоварихте, накемерихте, оядохте, изакахте, окепазихте, изложихте и представлявате реална заплаха за държавата и нашия живот. Изберете мирния път, бир да имате 400 американси войници под ръка. Ще ви смажем и с тях, а те пишман ще станат , че са дошли на наша земя. Вън Разбойници !

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Биволъ: И Цецка Цачева се сдобила с по-евтин апартамент от фирма „Артекс“

Източник: „Биволъ“ Фирмата „Артекс“, която е продала евтиния апартамент на Цветанов, е продала само две седмици по-късно евтин апартамент и на Цецка Цачева и сестра ѝ на цена от 670 евро на кв.м., съобщи Биволъ . Само месец преди сделката с Цачева, абсолютно идентичен апартамент в същата сграда (с малко …

Новини
Стимулират варненци с до 5000 лв. за изграждане на градинки пред блоковете

Източник: Moreto.net С цел подобряване състоянието на зелените площи, Община Варна може да финансира малки проекти с до 5000 лв. за изграждане на градинки пред блоковете. Предложението е на кмета Иван Портних, внесено за обществено обсъждане от местния парламент, научи Moreto.net. Градоначалникът предлага да бъде приета нова наредба за финансово …

Новини
2
Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната …

Inline
Inline