Валери Симеонов за атаката срещу НАП: На Пентагона не му ли сринаха сървъра?

Новини
2

Кадър: Нова Тв

Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона, на който му беше сринат сървъра, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов по повод хакерската атака срещу НАП.

Това са неизбежни актове, тъй като нивото на компютърните специалисти се повишава непрекъснато, добави той.

По думите му приемането на машинното гласуване е било много прибързана промяна. Това беше промяна на коляно. Сега ГЕРБ дава назада, отчаитайки рисковете, което носи машинното гласуване. Свидетели сме непрекъснато на промени в движенията на ГЕРБ и трябва да реагираме. При машините рискът е много голям, защото никой не може да гарантира неприкосновеността им. Вчера от една машина си купих кафе за 40 стотинки, пуснах лев, а не ми върна ресто. Виждате – прост софтуер, но…факт. Няма смисъл от това, то не е полезно, заяви Симеонов.

Съпредседателят на Обединени патриоти посочи, че не харесва резките движения на партньорите им от ГЕРБ. Но каква е алтернативата – да излезем от управлението и да оставим държавата в хаос, посочи Валери Симеонов, като уточни, че Обединени патриоти нямат намерение да правят подобна стъпка.

Той коментира и отстраняването на лидера на „Атака“ Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединени патриоти. Не сме дошли да си начешем егото или да осъществим детските мечти на който и да било от нас тримата. На неговите плещи е възложена отговорността да организира работата на парламенатрната група, а той не идва на работа. ПГ на Обединени патриоти няма председател близо две години. Мисля, че г-н Сидеров трябва да е благодарен, че го освободихме от отговорност, която му тежеше на плещите. Сега групата има двама достойни председатели, заяви Симеонов.

Според него ако партийната субсидия остане 1 лев, малките партии ще загинат. Ще останат само големите партии и тези, които са се сраснали с властта, като ДПС, каза оше Валери Симеонов.

По думикте му слабият туристически сезон по Черноморието е резултат от лош мениджмънт и лош късмет.

loading...

Докъде я докарахме нашите депутати да си купува кафе за 0.40ст. Горките те да ги ожали човек с тия мизерни заплати ,да вземат да си увеличат малко заплатите ,че поне да пият нормално кафе ,ако не им остане за друго.

Мързелив,егоистичен,завислив,а ако някой си купи кафе за 40ст.всички питат защо за 40 ако пие уски в Париж защо отново е въпросът.е какво искате само си чешите изиците.Вие заслужавате нещо по добра съдба но скоро ще си я пучите.Кури и Еленка ще ви отворят очите.

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„България днес“: Слави Трифонов е бесен на екипа си за забранените символи, че не са проверили

Грандиозен скандал е спретнал Слави Трифонов на екипа си след отказаната партийна регистрация. Забранени символи слагат край на опита да бъде регистрирана ПП „Няма такава държава“. Отказът си Софийски градски съд мотивира с чл. 5 от Закона за политическите партии. Символът на партията на Дългия изобразява длан с цветовете на …

Новини
Посрещаме 2020-а с 12 официални неработни дни

С изпращането на старата година, от която остават едва 21 дни, много хора започват да се интересуват как ще почиват през следващата календарна година. Традиционно 2020 г. няма да остане без празници, а за това свидетелства големият набор от почивки, които ще има през следващите 365 дни. През високосната 2020-а …

Новини
Омбудсманът: Проектът „Бонус-Малус“ ощетява гражданите

Омбудсманът доц. Диана Ковачева изпрати препоръка до председателя на Комисията за финансов надзор (КФН) Бойко Атанасов с искане да се предвиди допълнително време за обсъждане и съобразяване с направените в хода на общественото обсъждане до 19 декември становища, относно концепцията за системата „Бонус-малус“. Наредбата за определяне на размера на застраховката …