fbpx

Валери Симеонов за атаката срещу НАП: На Пентагона не му ли сринаха сървъра?

Кадър: Нова Тв

Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона, на който му беше сринат сървъра, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов по повод хакерската атака срещу НАП.

Това са неизбежни актове, тъй като нивото на компютърните специалисти се повишава непрекъснато, добави той.

По думите му приемането на машинното гласуване е било много прибързана промяна. Това беше промяна на коляно. Сега ГЕРБ дава назада, отчаитайки рисковете, което носи машинното гласуване. Свидетели сме непрекъснато на промени в движенията на ГЕРБ и трябва да реагираме. При машините рискът е много голям, защото никой не може да гарантира неприкосновеността им. Вчера от една машина си купих кафе за 40 стотинки, пуснах лев, а не ми върна ресто. Виждате – прост софтуер, но…факт. Няма смисъл от това, то не е полезно, заяви Симеонов.

Съпредседателят на Обединени патриоти посочи, че не харесва резките движения на партньорите им от ГЕРБ. Но каква е алтернативата – да излезем от управлението и да оставим държавата в хаос, посочи Валери Симеонов, като уточни, че Обединени патриоти нямат намерение да правят подобна стъпка.

Той коментира и отстраняването на лидера на „Атака“ Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединени патриоти. Не сме дошли да си начешем егото или да осъществим детските мечти на който и да било от нас тримата. На неговите плещи е възложена отговорността да организира работата на парламенатрната група, а той не идва на работа. ПГ на Обединени патриоти няма председател близо две години. Мисля, че г-н Сидеров трябва да е благодарен, че го освободихме от отговорност, която му тежеше на плещите. Сега групата има двама достойни председатели, заяви Симеонов.

Според него ако партийната субсидия остане 1 лев, малките партии ще загинат. Ще останат само големите партии и тези, които са се сраснали с властта, като ДПС, каза оше Валери Симеонов.

По думикте му слабият туристически сезон по Черноморието е резултат от лош мениджмънт и лош късмет.

Докъде я докарахме нашите депутати да си купува кафе за 0.40ст. Горките те да ги ожали човек с тия мизерни заплати ,да вземат да си увеличат малко заплатите ,че поне да пият нормално кафе ,ако не им остане за друго.

Мързелив,егоистичен,завислив,а ако някой си купи кафе за 40ст.всички питат защо за 40 ако пие уски в Париж защо отново е въпросът.е какво искате само си чешите изиците.Вие заслужавате нещо по добра съдба но скоро ще си я пучите.Кури и Еленка ще ви отворят очите.

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!