„България днес“: Гери-Никол вдига тежка сватба? Ето кой е щастливецът

Новини

Гери-Никол е лудо влюбена и решена скоро да мине под венчило. Младото дарование и гаджето й стягат сватба. Варненката и приятеля й са заедно от четири месеца, но вече обмислят варианта да узаконят връзката си.

Новият любим на певицата е рапър и част от младежката музикална формация БНР-„Бандата на ръба”. Той се казва Мариян и е по-известен на широката аудитория като Капо Верде, пише „България днес“.

Гери-Никол дълго време тръбеше, че няма време за гаджета, но нещата сега са коренно различни. И тя не може да си представи живота вече без Капо Верде.

Двамата са неразделни, заедно пазаруват, ходят по участия, купонясват, но мистерия е дали делят и един покрив.

Голямата страст помежду им ги кара да говорят все по-често за сватба, която планират да е през пролетта или лятото на следващата година.

Близки и приятели до влюбената двойка се опитват да ги разубедят с аргумента, че още твърде млади ,за да мислят за подобна сериозна житейска стъпка.

Но подвластни на любовта, влюбените гълъбчета копнеят за мига, когато ще са вече семейство.

Младата изпълнителка мечтаела за сватба като в приказките и се виждала като принцеса. Тя казвала, че няма да скъпи средства за своя най-тържествен ден в живота си, за да се види в булчинската си премяна.

Преди сватбата двамата решили да си направят заедно татуси. За Гери-Никол това е първата татуировка, но за любимия й е поредната.

Капо Верде вече сериозно е изрисувал тялото си. Певицата също смята да продължи с татусите.

Любопитното е, че откакто е с рапъра, Гери-Никол вече не се появява така разголена по участия, а е далеч по-обрана.Любовта подтикнала изпълнителката да подготви и пусне новото си парче „Устни”. А цяло лято тя бе изпаднала в музикално затишие./ Марица бг

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Френски замък от 13 век посреща своите 27 000 собственици

Старинен замък в Югозападна Франция получи коледна премяна, а неговите 27 000 собственици са поканени за празниците. Замъкът събира своите спасители и горди собственици за Коледа. Преди две години организацията за реставрация на културни паметници – „Дартанян“, започва необичайна инициатива и обявява за продан рушащия се френски замък от 13 …

Новини
„Meteo Balkans“: Новата седмица ще донесе застудяване и валежи от сняг

Новата седмица ще ни донесе застудяване и вероятно валежи от сняг, прогнозира „Meteo Balkans“. Нови валежи от дъжд и възможни снеговалежи очакваме към 11-13 декември 2019 г. По-значителни ще са валежите над Гърция, Македония и Южна България, очакваните количества за период от 24 часа ще са между 40-60 л/в.м. Над 1300 …

Новини
Гърция дава по 700 евро на бедни и безработни

Гърция отпуска еднократна помощ от 700 евро за безработни и хора с ниски доходи. Социалната мярка важи и за чужденците, включително за българите, които отговарят на условията и живеят в страната поне 10 години, предава БНР. По 700 евро еднократна помощ получават социално слабите семейства в Гърция, информират от финансовото …