fbpx

Българин пита: Защо Англия не прие еврото…?

Блиц Новини
3

Още преди Брекзита коментирах и зададах риторичен въпрос…..Защо Англия не прие еврото……? Самите англичани казват : Напускаме ЕС, защото не искаме да приемем повече емигранти, които вече ги имаме по ЗАПОВЕД на Германия……! Риторичният ми въпрос остава : Защо Англия не прие еврото……?

Това написа българин с аватар Крис в един от най-четените сайтове.

Посочете дали е прав в коментарите отдолу.

А темата, която той коментира са думите на Владислав Горанов, който заяви твърдо, че приемането на еврото ще донесе само ползи на България.

Разбира се, много от коментиращите изобщо не са съгласни.

Ето някои от коментарите:

Тъй ще ни оправи, че няма да разберем откъде ни е дошло това „оправяне“ – отзад или отпред! То е ясно. Откакто свят светува винаги богатите оправят бедните – в онзи смисъл само че.

Ще имам ли изобщо пенсия, след като работодателите ми изобщо не ме осигуряваха с години. По последни сведения се очаква да не доживея до пенсия, с което ще освободя както държавата, така и себе си от очакването да доживея достойни старини. И тогава защо изобщо трябва да ми пука дали България ще приема евро, марки, паундове, рупии или ако ще и йени. Защо изобщо трябва да ме интересуват трептежите на Владко, след като за него българите нямат абсолютно никакво значение?

Ако пенсията ще се определи на 100 евро ,какво ще мога да си позволя да плащам ,ако например 1 хляб ще бъде 1 евро ,т.е. следвайки пазарната икономика и цените ще се променят както в другите държави ,които преди нас въведоха еврото

Има поддръжници на приемането на еврото, разбира се:

Посочете държава която да е приела еврото и да е заживяла по зле от България ? няма такава. Еврото означава стабилност и разтеж в икономиката… но в България няма да се случи скоро. Защото трудно ще се крадат пари от банките и ще се правят далаверите… С еврото ще е доста по трудно и дори невъзможно. Докато на власт са Герб,Бсп,Дпс… евро няма да видим.

Швеция също не е приела еврото .Не в еврото е проблема а в икономиката и корупцията.

Ще се радвам да не се получи,защото когато са приели еврото много фалити е имало, да не говорим че у нас ще бъде още по зле.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Жокери провалиха играчи в „Стани богат“

Кадри: бТВ Двама участници в „Стани богат“ тази вечер нямаха късмет с жокерите си и след като те не успяха да им помогнат, си тръгнаха със скромните суми от по 500 лева. Първи в Стола на богатството седна бившият национал по водна топка Петър Ценов от Варна, който игра уверено …

Блиц Новини
Георги Христов: Българските телевизии не обичат да купуват изкуство

Кадри БНТ Дълбоко откровен в интервютата си е Георги Христов, затова и няма много такива по нашите телевизии. Рядко журналист ще се опита да направи такова и последното е пред Георги Любенов по БНТ. Нищо в моята кариера не е дошло даром, нищо не съм получил наготово, за всичко съм …

Блиц Новини
Съдбата на Милена от „Ергенът“ развълнува мнозина

Кадри БТВ Може би най-харесваната дама от всички участнички в този сезон на „Ергенът“ Милена, разказа откровено за преживяванията си по време на престоя в имението на любовта. Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване. Това, което ти се случи тук е голям трамплин. Намери начин да потърсиш …

error: Content is protected !!