fbpx

Бургаски абитуриент дари парите от бала си за болно момче

външна реклама

Автор: Давид Сукнаров, bmt-news.com 

Доброто все още е живо. А примерът за него трябва да бъде последван. Но както казва и героя на материала ни – за да правиш добро не ти е нужен пример, а желание за това.

Запознаваме Ви с Беркай Чаушев. Тази година той завърши успешно Гимназията по туризъм в Бургас. И както всеки абитуриент отпразнува бала си подобаващо. Не е тайна, че на този ден цялото семейство се събира и всеки подарява по нещо на зрелостника. Беркай не искал подаръци, а финансови средства, но не ги събирал за себе си, а за благотворителност.
„Реших да даря средствата си от бала, понеже смятам, че няма нищо по-скъпоценно от един човешки живот и усмивката на някого. Смятам, че не само бъдещите абитуриентите трябва да помагат на хора в нужда, а всички. Помощта съществува под всякаква форма и не винаги това са някакви средства, ако това е оправдание за даден човек”, споделя пред bMT абитуриентът с добро сърце.

външна реклама

Всъщност Беркай лично е преминал през борбата за живот. Самият той е страдал от коварно заболяване, но за щастие е успял да победи. Знае колко струва едно лечение, знае колко струва човешкия живот в действителността.

„Има толкова болни хора вече. Сърцето ми се къса всеки ден да чета, че имат нужда от пари. Много се радвам, че той изяви желание да помогне на някого още миналото лято”, каза Нуртен, която е майка на Беркай.

Неговата кауза бе връстникът му – 18-годишният Иван, също от Бургас. За съжаление обаче днес дойде и тъжната вест, че Ванко не успял да се пребори с болестта и отлетя, като един истински ангел, към небето.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
НСИ: Средната работна заплата расте, вече е 1500 лв за март

външна реклама Снимка вихрогон.бг Средната брутна месечна работна заплата за януари 2021 г. е 1 454 лв., за февруари – 1 431 лв., и за март – 1 500 лева. По предварителни данни на Националния статистически институт наетите лица по трудово и служебно правоотношение към края на март 2021 г. …

Новини
1
Сестрата на Саня Борисова се сгоди за жена

външна реклама Снимки профил инстаграм Сестрата на актрисата Саня Борисова, която е по-известна с брака си с режисьора Ники Илиев, не е толкова популярна у нас, но затова пък е доста известна в Дубай, където живее и работи от 10 години. Рене, както я наричат приятелите, работи като модел и …

Новини
Масов бой в заведение в Разлог след направена забележка

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Масов бой след скандал е възникнал снощи около 22 часа в заведение в Разлог. На клип, разпространен в социалните мрежи, се вижда как група мъже се нахвърлят върху друга компания. Разменят се силни удари, чупят столове и маси. От пресцентъра на полицията съобщиха, че …