fbpx

БСП към Борисов: В България няма нито една цяла магистрала, има само части от магистрали

Днес, на 16 август трябваше да стартира прослувутата тол система. АПИ трябваше да събира пари и да ремонтира пътищата, но това естествено не се случи.
Това каза на пресконференция депутатът от БСП Георги Свиленски, съобщава Novini.bg. „Какво констатираме днес обаче? Вместо българите да пътуват по нормални магистрали и пътища, те отново си хабят нервите. В България магистрали няма. Има части само части от магистрали и това трябва вече да е ясно на всички. Има уж една магистрала до морето, на която почти навсякъде обаче има ограничения от 90 км/ч и така със сигурност не можем да говорим за магистрала.

Другата магистрала, която трябва да ни води към Бяло море, пък изгоря и вече 4 дни слушаме и гледаме как всички институции си прехвърлят топката и вината – АПИ на общината, общината на някоя друга институция. Зад всички тези проблеми стои едно единствено лице – премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов.

Някой трябва да понесе отговорност и това е министър-председателят, защото всички тези, които слушаме как се обвиняват взаимно за пожара на „Струма“, са му подчинени и са назначени лично от него.

Имам предложение към премиера. Вместо с джипа си да вози министри на задната седалка по лъскави и измити пътища, да слезе и погледне какво има под тях – горящи сметища, вчера излезе, че под Аспаруховия мост се съхраняват стари гуми. Борисов носи отговорност за това как се строят магистралите и какво се случва с тях. Борисов не строи магистралите и това също трябва да е ясно на всички“, категоричен бе Свиленски.

„Искам да засегна и още една тема. Катастрофите в страната продължават да растат, жертвите и пострадалите по пътищата също. Какво правят управляващите за това? Вече 5 години чакаме новите закони за движението по пътищата и за движението на пътните превозни средства. От ГЕРБ най-накрая представиха тези проектозакони. Предлагам на Бойко Борисов да се запознае с тях преди да ги вкара в Министерски съвет за одобряване. В тези проектозакони се прокарват само лобистки интереси. В нито един от тези проектозакони не се защитават интересите на българските шофьори и граждани. В тях има само лобизъм“, обяви още депутатът от БСП.

Анонимен Защо не вижда като обикаля света премиера ни,какви магистрали имат хората. Какви пътища тротоари.Няма да видиш повдигнати плочки от корени на дървета чисто ,очертани пешеходни пътеки,шахти.Но май него не го интиресува това.Радва се да го потупат по рамото,ама дали ще е добре за народа?България стана като след бомбандировките. Всичко испочупено села призрачни ,градовете нито улици нито чисто незнам на какво се величае че това,онова направил.Сигорно си е сложил розави очила.

Този е за пребиване и затвор до живот !

За да се строят пътища, трябват пари. За да има пари, трябва икономика, силна НАЦИОНАЛНА ИКОНОМИКА Разрушихме, Продадохме и Дарихме нашата икономика.
Софиянци крещяхя: „Кой не скача е червен“. Сега искали магистрали. Да бяхте мислили с главите си. Затова стойте си в Софията, правете катастрофи по пътищата.
Само Борисов ли е виновен? Другите политици, не са ли? Всички политице след ноември 1989 пгод. са виновни. Малко са невинните, останалите всички в кюпа на виновните.

че тя Европа даде пари но те се изкрадоха той много добре вижда какви са магистралите по света но нали трябва да крадне на дали ще доживее да си изхарчи спестените парици пък и родата му да не се надява и тя !!!!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

error: Content is protected !!