Бриджит Бардо изрази твърда подкрепа за „Жълтите жилетки“ и изненада всички: Накрая ще стана комунистка!

Новини

източник: Гласове

Вече се възхищавам на всички онези, които нямат пари, които са бедни, често са болни и се грижат за животните с изключително усърдие и отдаденост. Като всички онези хора, които имат малки асоциации без никаква субсидия, това признава легендарната френска актриса и природозащитничка Бриджит Бардо пред „Паризиен“.

„Много обичам тези, които вършат добро, и не вдигат шум… Повечето хора не смеят да си отворят устата, защото се гледа лошо на това. Аз винаги съм казвала това, което мисля. Няма да спра на 84 години“, заявява звездата, която публично заяви подкрепата си за протестиращите „жълти жилетки“.
„Аз съм с тях. Макрон не направи данъчното намаление, предвидено през януари. От една страна, имате министри с шофьор, а от друга, хора, които имат три франка и шест су до края на месеца. Накрая ще стана комунистка… Не, все пак не. Но Макрон убива малките хора. Боли ме сърцето от това. Пожелавам му… една хубава жълтеница“, казва Бардо в интервюто за френското издание.

Актрисата не спира дотук с критиките си на френския държавен глава: „Той се държи като безчувствен господар, изключително далечен, като по-висш, сякаш е крал. Но само глупаците не си променят мнението. Защо не дадат коледни премии на “Жълтите жилетки”, за да могат да купят подаръци на децата си…“
Бардо е провела среща сфренския президент през лятото, на която той е предложил подкрепа за нейната фондазия за защита на животните.
„Резултатът не беше на висота. Веднага щом си тръгнахме, даде скандални облаги на ловците. Трябваше да се видим през декември, но той отложи срещата за куково лято. Това, което искам, е намаляване на ДДС върху ветеринарните лекарства от 20 на 5,5 процента. Грижата за всички тези безпарични хора, които имат животни, е прекалено скъпа“, коментира тя.

От друга страна обаче актрисата, превърнала се в световна знаменитост с ролата си „И Бог създаде жената“ е склонна да признае личния чар на Еманюел Макрон: „Макрон има безумен чар. Трябвало е да стане актьор този човек. Има приятна външност и е изключително съблазнителен“. Бардо признава и добрите си впечатления от съпругата на френския президент.
Цялото интервю можете да прочетете тук.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Аделина Радева: Новините на БНТ са най-добрите

„Медия с традициите на БНТ е създала не само маниер и стил, но доверие към новините. Това са най-добрите новини. Тук може да намери място тема, която трудно можеш да видиш другаде; която от търговска гледна точка не е толкова лъскава, по-кратка е като формат, но винаги намира място в …

Новини
Хороскоп за събота: Козирозите събират сили за голям успех, Телците решават да нарушат правилата

източник: lamqta Овен През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, …

Новини
Откриха древни останки от аборигенска култура на дъното на Индийския океан край Австралия

Учени откриха за първи път следи от аборигенски селища на дъното на Индийския океан край северозападния бряг на Австралия. Те се оказали под вода след края на ледниковия период, пише VESTI.BG. Изследователите смятат, че би трябвало да бъдат открити още много подобни oбекти, пише CNN. Според проучване, публикувано в сп. PLOS ОNE, …