Бриджит Бардо изрази твърда подкрепа за „Жълтите жилетки“ и изненада всички: Накрая ще стана комунистка!

Новини

източник: Гласове

Вече се възхищавам на всички онези, които нямат пари, които са бедни, често са болни и се грижат за животните с изключително усърдие и отдаденост. Като всички онези хора, които имат малки асоциации без никаква субсидия, това признава легендарната френска актриса и природозащитничка Бриджит Бардо пред „Паризиен“.

„Много обичам тези, които вършат добро, и не вдигат шум… Повечето хора не смеят да си отворят устата, защото се гледа лошо на това. Аз винаги съм казвала това, което мисля. Няма да спра на 84 години“, заявява звездата, която публично заяви подкрепата си за протестиращите „жълти жилетки“.
„Аз съм с тях. Макрон не направи данъчното намаление, предвидено през януари. От една страна, имате министри с шофьор, а от друга, хора, които имат три франка и шест су до края на месеца. Накрая ще стана комунистка… Не, все пак не. Но Макрон убива малките хора. Боли ме сърцето от това. Пожелавам му… една хубава жълтеница“, казва Бардо в интервюто за френското издание.

Актрисата не спира дотук с критиките си на френския държавен глава: „Той се държи като безчувствен господар, изключително далечен, като по-висш, сякаш е крал. Но само глупаците не си променят мнението. Защо не дадат коледни премии на “Жълтите жилетки”, за да могат да купят подаръци на децата си…“
Бардо е провела среща сфренския президент през лятото, на която той е предложил подкрепа за нейната фондазия за защита на животните.
„Резултатът не беше на висота. Веднага щом си тръгнахме, даде скандални облаги на ловците. Трябваше да се видим през декември, но той отложи срещата за куково лято. Това, което искам, е намаляване на ДДС върху ветеринарните лекарства от 20 на 5,5 процента. Грижата за всички тези безпарични хора, които имат животни, е прекалено скъпа“, коментира тя.

От друга страна обаче актрисата, превърнала се в световна знаменитост с ролата си „И Бог създаде жената“ е склонна да признае личния чар на Еманюел Макрон: „Макрон има безумен чар. Трябвало е да стане актьор този човек. Има приятна външност и е изключително съблазнителен“. Бардо признава и добрите си впечатления от съпругата на френския президент.
Цялото интервю можете да прочетете тук.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 7 април: Раците потайни, нови запознанства за Лъв

lamqta.com Овен Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следващия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се …

Новини
Депутати и министри няма да получават заплати до края на извънредното положение

Депутатите, членовете на Министерския съвет, членовете на политическите кабинети и ръководителите на държавни агенции няма да получават възнаграждения от 1 април до края на извънредното положение. Това реши парламентът. Предложението направи Красимир Ципов от ГЕРБ след края на дебатите по промените в закона за мерките при извънредното положение. „За“ гласуваха …

Новини
България забранява и влизането на пристигащите от 12 държави от ЕС чужденци

Здравният министър издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на територията на България. Със заповедта се въвежда и ред за поставяне под карантина. Въвеждат се и специални правила по отношение на лицата, осъществяващи предоставянето на стоки и услуги, информира Инвестор. Временно се забранява на граждани от трети …