Бриджит Бардо изрази твърда подкрепа за „Жълтите жилетки“ и изненада всички: Накрая ще стана комунистка!

Новини

източник: Гласове

Вече се възхищавам на всички онези, които нямат пари, които са бедни, често са болни и се грижат за животните с изключително усърдие и отдаденост. Като всички онези хора, които имат малки асоциации без никаква субсидия, това признава легендарната френска актриса и природозащитничка Бриджит Бардо пред „Паризиен“.

„Много обичам тези, които вършат добро, и не вдигат шум… Повечето хора не смеят да си отворят устата, защото се гледа лошо на това. Аз винаги съм казвала това, което мисля. Няма да спра на 84 години“, заявява звездата, която публично заяви подкрепата си за протестиращите „жълти жилетки“.
„Аз съм с тях. Макрон не направи данъчното намаление, предвидено през януари. От една страна, имате министри с шофьор, а от друга, хора, които имат три франка и шест су до края на месеца. Накрая ще стана комунистка… Не, все пак не. Но Макрон убива малките хора. Боли ме сърцето от това. Пожелавам му… една хубава жълтеница“, казва Бардо в интервюто за френското издание.

Актрисата не спира дотук с критиките си на френския държавен глава: „Той се държи като безчувствен господар, изключително далечен, като по-висш, сякаш е крал. Но само глупаците не си променят мнението. Защо не дадат коледни премии на “Жълтите жилетки”, за да могат да купят подаръци на децата си…“
Бардо е провела среща сфренския президент през лятото, на която той е предложил подкрепа за нейната фондазия за защита на животните.
„Резултатът не беше на висота. Веднага щом си тръгнахме, даде скандални облаги на ловците. Трябваше да се видим през декември, но той отложи срещата за куково лято. Това, което искам, е намаляване на ДДС върху ветеринарните лекарства от 20 на 5,5 процента. Грижата за всички тези безпарични хора, които имат животни, е прекалено скъпа“, коментира тя.

От друга страна обаче актрисата, превърнала се в световна знаменитост с ролата си „И Бог създаде жената“ е склонна да признае личния чар на Еманюел Макрон: „Макрон има безумен чар. Трябвало е да стане актьор този човек. Има приятна външност и е изключително съблазнителен“. Бардо признава и добрите си впечатления от съпругата на френския президент.
Цялото интервю можете да прочетете тук.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„България днес“: Слави Трифонов е бесен на екипа си за забранените символи, че не са проверили

Грандиозен скандал е спретнал Слави Трифонов на екипа си след отказаната партийна регистрация. Забранени символи слагат край на опита да бъде регистрирана ПП „Няма такава държава“. Отказът си Софийски градски съд мотивира с чл. 5 от Закона за политическите партии. Символът на партията на Дългия изобразява длан с цветовете на …

Новини
Посрещаме 2020-а с 12 официални неработни дни

С изпращането на старата година, от която остават едва 21 дни, много хора започват да се интересуват как ще почиват през следващата календарна година. Традиционно 2020 г. няма да остане без празници, а за това свидетелства големият набор от почивки, които ще има през следващите 365 дни. През високосната 2020-а …

Новини
Омбудсманът: Проектът „Бонус-Малус“ ощетява гражданите

Омбудсманът доц. Диана Ковачева изпрати препоръка до председателя на Комисията за финансов надзор (КФН) Бойко Атанасов с искане да се предвиди допълнително време за обсъждане и съобразяване с направените в хода на общественото обсъждане до 19 декември становища, относно концепцията за системата „Бонус-малус“. Наредбата за определяне на размера на застраховката …