fbpx

Босия гладува 22 ден: И децата ми не могат да ме разубедят!

реклама

Днес е 22 ден от гладната стачка на Николай Колев-Босия. Пред „Lentata“ той казва, че въпреки влошените си физически показатели няма намерение да се откаже от протеста си.

Вчера той беше прегледан от лекари от Правителствена болница, които установили, че има аритмия и тахикардия, както и, че кръвната му захар е ниска.

„Духът ми се чувства прекрасно, а тялото не ме интересува,” обяснява той.

Стана ясно, че медицинският екип е извикан от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, в чиито добри намерения Босия се съмнява.

„Тя, която 24 дни не ме приема, се загрижила за мен и ми праща линейка!

Аз знам защо – защото много им се иска аз да съм симулант и да излезе, че се преструвам на гладуващ. Обаче се оказа, че са ми много лоши параметрите и лекарят ме помоли да ме закарат в болницата за стационарно лечение. Аз отказах. Така четири-пет пъти ме молиха.

Може ли да си представите каква наглост? Тя не ме кани, за да докажа правотата си, заради която гладувам, а сега в някакъв пристъп ми праща лекарски екип! Може ли да си представите каква мерзост?!”

реклама

Днес от 18:30 пред Министерски съвет ще се проведе митинг в подкрепа на Босия, на който той ще присъства.

В неговия роден град Стара Загора също ще бъде организиран подобен протест днес.

„Така лека-полека се очертава един пробив,” допълва Босия.

На въпроса „Има ли смисъл да умира?”, той отговаря:

„Аз не умирам, моят дух остава да живее. Човек умира, когато няма духовност. Въпросът не е за смисъла. Попитайте същия въпрос Иисус Христос, дали има смисъл да умира на кръста. И децата ми не могат да ме разубедят,” потвърждава той.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Юношеският национален отбор на България взима играч на ЦСКА

реклама От ЦСКА 1948 се похвалиха с повиквателната на своя футболист Александър Димитров за сборния лагер на юношеския национален отбор на България. Те сториха това в клубния си сайт. Лагерът ще се проведе от 25 януари до 6 февруари в Анталия, Турция, като бранителят ще пътува директно от Алания, където …

Новини
Следващата седмица решават за връщането на учениците в училище

реклама Снимка МОН Ще се решава и на какъв период ще се редуват учениците в училище и на онлайн обучение. „Ако е на повече седмици, повече време ще трябва да стоят останалите в електронна среда. Ако пък е твърде кратко на децата им трябва време за превключване и адаптация. Така …

Новини
Отвара с локум и мента почиства дихателния път като прахосмукачка и изхвърля секрета от дробовете

реклама Снимка pixabay В сезона на вирусите и в условия на пандемия, важно е да се погрижим за подсилване на имунната си система. Но въпреки всички мерки все пак инфекцията може да се появи и да затрудни дишането, както и да се появят и други проблеми, като засилено отделяне на …