Борисов се закани да дърпа уши и призна кой го измъчва с есемеси

Новини
1

Източник и снимка: Блиц

За първи път България изнася повече за Германия, отколкото внася. В историята ни говоря. Това е факт, защото България има добри и трудолюбиви работници. Това заяви премиерът Бойко Борисов от основното предизборно събитие на ГЕРБ-СДС в „Арена Армеец“, която бе буквално препълнена.
„Нашата основна цел е да повишим многократно доходите“, призна той.

„Убеден съм, че ако сме живи и здрави и не стане някоя грешка, ще видите още какви заводи ще се строят в България. И то точно такива, от каквито има нужда държавата. Такива заводи ни трябват“, заяви премиерът.

„60 километра метро направихме и то само за няколко години. В Шумен направихме и втора индустриална зона. Повишаването на доходите е много важно. Само вчерашната инвестиция в Шумен е 100 милиона. При добри доходи и висококвалифицираните българи ще се върнат в страната и се връщат“, заяви той.

„Като гледам справките близо 500 000 автомобила ще излязат на 24 май. Българите в следствие на ниските доходи просто няма да са си в София. Обръщам се към структурите – помолете ги хората, нека си починат петък и събота, а в неделя да се върнат за изборите. Европа е един организъм“, добави Бойко.

„Финансовата стабилност, доходите и инфраструктурата и опазването на външната граница на ЕС – това гарантираме“, каза премиерът и натърти колко важна е кохезионната политика.

„Горанов снощи ме пита 500 000 ли обещахте точно или бяха по-малко. Започнахме от 250 000. Питайте се и двамата колко са, да не ви издърпам и на двамата ушите. Защото единият ме измъчва с есемеси“, обърна се Борисов към Горанов.

„В заключение искам да предупредя партията. В четвъртък петък – ще се опитат да ни направят черни, защото видяха, че духът в ГЕРБ се върна – изядохме си шамарите и си направихме промените, но партията се вдигна. Това ги плаши. Искам да поздравя Мария Неделчева, защото видяхте, че тя буквално разгроми кандидата на БСП. Видяхте злоба, злъч омраза, срещу чар, компетентност, умения, познания, ум. Срещу нас омраза имаше само. Вчера чух глупости, че те искали справедливост. Може ли да има справедливост при комунистите. Те щели да я създават. Тяхната справедливост е затвори, смърт, без присъди или със съдии, като Народния съд“, заяви Борисов.

loading...

ДО СЕГА ИМАЛО ЛИ Е ТАКЪВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО БОРИСОВ КАЖИ БЕ ГОСПОЖО НИНОВА ,,,,

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Обеднялата НАСА изпусна да засече 100-метров астероид, минал близо до Земята

Най-големият астероид, който преминава на много близка дистанция до земята от век насам се е „изплъзнал“ през системите на НАСА за засичане на небесни тела, разкриват вътрешни имейли на организацията, пише британският вестник The Independent. Астероидът с името „2019 OK “ почти е преминал покрай Земята, без да му бъде …

Новини
Хороскоп за 22 септември: Няколко зодии ще се разправят с половинките си цял ден

Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от …

Новини
Вижте го, преди да решите каква кола ви трябва! Има такива, които са опасни и за вас, и за другите (видео)

Кадър Нова тв Автомобилите с неизправни газови уредби са като движещи се бомби със закъснител на пътя, казват експерти от бранша. Предупреждават, че без бързи промени в закона, инциденти като този с взривената кола на бензиностанция в Добрич, ще продължат. При взрива на газовата бутилка преди дни загина жена, а …