fbpx

Борисов размаха документи и отговори на Йончева и Нинова за имотите си: Падението на тези женици е вече голямо

Кадър: Нова Тв

„Това е един и същи имот. Там където съм се родил, където живея и ще умра. Това, което е оградено беше прасето, кокошките и зайчарника. От едната страна на първия братовчед на татко, от другата страна нашата. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП за недекларирана къща в Банкя.

Докато водещите на сутрешния блок на Нова телевизия обясняваха какви документи са извадили от БСП, премиерът възкликваше постоянно с репликата: „не думай“ . Той обясни, че става въпрос за един и същи имот, в който е роден, където живее и където ще умре.
„Двете страни са самият дувар. Отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. Всъщност представлява една стая. Телевизията на г-жа Йончева tv7 с Бареков и Цветан Василев с дронове я снимаха.

Тази телевизия с тези хора бяха обградили къщата ми. Затова съм ви донесъл декларация с платени данъци. Това е един и същи имот, това е пристройката“, обясни премиерът.

„Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов. Аз заменка нямам, офшорни компании нямам, сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано.

Сега излизат БСП и бомба хвърлят. Нали разбирате каква глупост е това, което са казали. Аз приятели нямам, защото всеки иска да се свърши някаква работа. Падението на тези женици е вече голямо. Жалки хора са, иначе не са лоши жени със сигурност. Само омраза сеят, но от къде им се яви“, разгневи се Бойко Борисов.

КОЙ е този? Няма какво друго да размахва. Още неразмахани документи има за него и той го знае. Страхът е по-силен. Напълнил е гащите, затова се пънкя толкова много.

Що си анонимен бе ! …покажи се! Може да доглозгаш някое кокалче!

Яяяя, гледай г-н ЛЪЖА пак ,,доказва,, , че е ,,вода НЕ напита,, , само че никой Не му вярва вече ,защото много станаха ,,случайностите,, му ?!?! И ако е така ,значи НЕ става за пондалин /преведено от диалект – пъдар/ ,камо ли за министър председател ! Паляк !!!!Само че на нас отдавна НЕ ни е смешно !!!! Никак даже ,затова о с т а в к а !!!!

Двете женици викат в един безсилен глас -„крадецът вика, дръжте крадеца“

Защо сте анонимни питам аз, след като казвате истината а????

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!