Борисов размаха документи и отговори на Йончева и Нинова за имотите си: Падението на тези женици е вече голямо

Новини
5

Кадър: Нова Тв

„Това е един и същи имот. Там където съм се родил, където живея и ще умра. Това, което е оградено беше прасето, кокошките и зайчарника. От едната страна на първия братовчед на татко, от другата страна нашата. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП за недекларирана къща в Банкя.

Докато водещите на сутрешния блок на Нова телевизия обясняваха какви документи са извадили от БСП, премиерът възкликваше постоянно с репликата: „не думай“ . Той обясни, че става въпрос за един и същи имот, в който е роден, където живее и където ще умре.
„Двете страни са самият дувар. Отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. Всъщност представлява една стая. Телевизията на г-жа Йончева tv7 с Бареков и Цветан Василев с дронове я снимаха.

Тази телевизия с тези хора бяха обградили къщата ми. Затова съм ви донесъл декларация с платени данъци. Това е един и същи имот, това е пристройката“, обясни премиерът.

„Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов. Аз заменка нямам, офшорни компании нямам, сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано.

Сега излизат БСП и бомба хвърлят. Нали разбирате каква глупост е това, което са казали. Аз приятели нямам, защото всеки иска да се свърши някаква работа. Падението на тези женици е вече голямо. Жалки хора са, иначе не са лоши жени със сигурност. Само омраза сеят, но от къде им се яви“, разгневи се Бойко Борисов.

КОЙ е този? Няма какво друго да размахва. Още неразмахани документи има за него и той го знае. Страхът е по-силен. Напълнил е гащите, затова се пънкя толкова много.

Що си анонимен бе ! …покажи се! Може да доглозгаш някое кокалче!

Яяяя, гледай г-н ЛЪЖА пак ,,доказва,, , че е ,,вода НЕ напита,, , само че никой Не му вярва вече ,защото много станаха ,,случайностите,, му ?!?! И ако е така ,значи НЕ става за пондалин /преведено от диалект – пъдар/ ,камо ли за министър председател ! Паляк !!!!Само че на нас отдавна НЕ ни е смешно !!!! Никак даже ,затова о с т а в к а !!!!

Двете женици викат в един безсилен глас -„крадецът вика, дръжте крадеца“

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Тъжно: Една пета от българите не са почивали лятото повече от 10 години

Над 2 милиона и 300 хиляди пълнолетни българи планират почивка през лятото. Малко повече от половината заявяват, че ще почиват на българското Черноморие (54%), а останалите – в чужбина. От тези, които обмислят да напуснат границата на страната (32%), най-много заявяват, че най-вероятно ще го направят в Гърция (близо 60%) или Турция(30%). Сред останалите …

Новини
Как лесно да проверим качеството на храната

Колкото и да се опитваме да се храним здравословно, най-важно е качеството на продуктите, които слагаме на масата. От грамотния избор на храни зависи не само вкуса на ястията, но и здравето. Но понякога е наистина трудно да определим дали и до колко съответният продукт е пресен. За целта ви …

Новини
Декар земя в Балчишко скочи до 2 635 лева средна цена

Средната цена на декар земеделска земя в община Балчик е 2 635 лева, съобщават от статистическото бюро в Добрич. Данните са за 2018 г. През миналата година средната цена на един декар земеделска земя в област Добрич достига 1 697 лв., при средна цена за страната 941 лева на декар. Спрямо …

Inline
Inline