Борисов размаха документи и отговори на Йончева и Нинова за имотите си: Падението на тези женици е вече голямо

Новини
5

Кадър: Нова Тв

„Това е един и същи имот. Там където съм се родил, където живея и ще умра. Това, което е оградено беше прасето, кокошките и зайчарника. От едната страна на първия братовчед на татко, от другата страна нашата. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП за недекларирана къща в Банкя.

Докато водещите на сутрешния блок на Нова телевизия обясняваха какви документи са извадили от БСП, премиерът възкликваше постоянно с репликата: „не думай“ . Той обясни, че става въпрос за един и същи имот, в който е роден, където живее и където ще умре.
„Двете страни са самият дувар. Отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. Всъщност представлява една стая. Телевизията на г-жа Йончева tv7 с Бареков и Цветан Василев с дронове я снимаха.

Тази телевизия с тези хора бяха обградили къщата ми. Затова съм ви донесъл декларация с платени данъци. Това е един и същи имот, това е пристройката“, обясни премиерът.

„Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов. Аз заменка нямам, офшорни компании нямам, сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано.

Сега излизат БСП и бомба хвърлят. Нали разбирате каква глупост е това, което са казали. Аз приятели нямам, защото всеки иска да се свърши някаква работа. Падението на тези женици е вече голямо. Жалки хора са, иначе не са лоши жени със сигурност. Само омраза сеят, но от къде им се яви“, разгневи се Бойко Борисов.

loading...

КОЙ е този? Няма какво друго да размахва. Още неразмахани документи има за него и той го знае. Страхът е по-силен. Напълнил е гащите, затова се пънкя толкова много.

Що си анонимен бе ! …покажи се! Може да доглозгаш някое кокалче!

Яяяя, гледай г-н ЛЪЖА пак ,,доказва,, , че е ,,вода НЕ напита,, , само че никой Не му вярва вече ,защото много станаха ,,случайностите,, му ?!?! И ако е така ,значи НЕ става за пондалин /преведено от диалект – пъдар/ ,камо ли за министър председател ! Паляк !!!!Само че на нас отдавна НЕ ни е смешно !!!! Никак даже ,затова о с т а в к а !!!!

Двете женици викат в един безсилен глас -„крадецът вика, дръжте крадеца“

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че в цялата история на …

Новини
Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Болничните трябва да се плащат в двоен размер

Абсурдно е да се криминализира всеки болничен лист, измамникът е този, който издава фалшивите, а не който ги ползва, казва Димитър Манолов. Всеки път, когато работодателите предлагат да не се плащат първите три дни болнични, аз ще казвам: „Те трябва да се плащат в двоен размер. Тогава хората имат най-големи …

Новини
Тези българи взимат баснословни пенсии, а трикът е в…

източник: Блиц Българите, които са живели и работели в САЩ и получават американска пенсия, са скочили двойно. Според данни от Social Security Administration до август 2019-а това са 701 души, пише БГ ВОЙС. Предишните години бройката им е варирала между 300 и 390 и рядко е достигала малко над 400. …