fbpx

Борисов провери строежа на АМ “Хемус“ и обяви: Ако е било лесно, да го бяха направили комунистите

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителните дейности на АМ “Хемус“ в присъствието на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и финансовият министър Владислав Горанов, пише novini.bg.

,,Когато стане готово, всички викат „лесно“. Ябланица вече я асфалтират, мантинелите слагат до две седмици, както и маркировките. Това, ако е било лесно, да го бяха направили комунистите“, заяви Борисов, докато наблюдаваше докъде е стигнал строежът на магистралата.

,,Гледай какво чудо! И това ще бъде 200 метра мост“, възкликна премиерът и заръча на строителите “да действат с всички сила“.

,,Искам да благодаря на археолозите, с които се разбираме. Хем строим, хем разкриваме красотите, хем има работни места. Плащаме редовно и се движим в срок“, каза Борисов и добави, че поисканото от археолозите удължение на срока с два месеца ще бъде уважено.

В изходната част на трасето има два обекта с археологически разкопки, по които работят специалистите от Националния археологически институт с музей при БАН. Те проучват фрагменти от 5000 години преди новата ера (ранния халколит и ранножелязната епоха). Според анализа на експертите единият обект се нуждае от по-подробно изследване, което ще продължи около два месеца.

,,Много бързо ще бъдат отстранени щетите, а тези, които са го разрушили, ще си понесат своята отговорност. Аз ги строя [магистралите], няма да ходя да ги пазя после“, отговори премиерът на въпрос за пожара, възникнал около района на АМ “Струма“.

,,Всички са арестувани и с повдигнати обвинения. Трябва по най-бързата процедура да се вкарат в затвора. Двама собственици си мерят кой е по-големият тарикат. И не стига, че не пускат жалби, ами се пускат и във “Фейсбук“. Така че полицаи и прокурори работят активно“, сподели той и по повод разбитото столично заведение.

Кадър: Фейсбук

КОИ КОМУНИСТИ , ОНИЯ ПОКРАЙ ТАТО ЛИ !

АНОНИМЕН Кога най после ще спре да повтаря АЗ строя магастрилали Аз инспектирам Хемус.Аз дадодох на пенсионерите милиони,АЗ,АЗ,АЗ, ВУНДЕРКИНГ Всичко той прави. За какво получават заплати другите като всичко той строй той открива и реже лентички ТОЙ,ТОЙ

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!