Борисов отговори на Радев: Някои се напочиваха и сега излизат да изговорят маса глупости

Новини
31

Няма да си хабим енергията да им отговаряме. Да продължават, заяви премиерът

Някои се напочиваха през август, докато ние работехме, каза Бойко Борисов

Някои се напочиваха през август, докато ние работехме и сега да ги снимат, за да ги забележат. Сега да излязат да изговорят маса глупости. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в началото на заседанието на Министерския съвет по повод остро критичната реч на президента Румен Радев в Народното събрание, предаде Агенция „Фокус“.

„Но няма да си хабим енергията да им отговаряме. Да продължават“, посочи Борисов.

loading...

борисов боли ли защоти си виновен за вси4ко .кои си ти 4е неподлжипш на контрол.на

Анонимен, Борисов работи , гради създава България , ала Радев нищо не работи за 11 хиляди заплати и отделно военна пенсия! Радев ходи , от банкет на банкет и туко се направи на загрижен за България и българите една критика, едно вето и да си мислим , че много работи и е голяма работа!

И КАКВО РАБОТИ ТИКВАТА МОМЕ ? ДОКАРВА ХОРАТА ДА ПРОСЯШКА ТОЯГА ТОВА РАБОТИ ! ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ КОЯ МАГИСТРАЛА МУ Е ДОВЪРШЕНА МОМЕ САМО ОБИКАЛЯ КАТО СЕ ЗАДАДАТ ИЗБОРИ И СЕ ДУЕ КАТО ПУЯК ПАК РЕЗУЛТАТИ НЯМА НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН ПЪК ТОЙ СИ СТРОИ И ЗА КОГО ТО ХОРА НЯМА ВЕЧЕ МОМЕ ! НО ПО ВАЖНОТО Е НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ОЧИТЕ ДА СА НА МЯСТОТО СИ НЕ НА ГАЗА МОМЕ !

а ходи му се наведи бе како,тъй сай разработил,па ше обърне внимание и на някоя надупена пчеличка като тебе.

А комунягите кия магистрала направиха само знаят да крадат или не си спомняш Виденов сергеййй офчаров АИ коий открадна парите на хората пирамиди не бяха КТБ ли не беше да продължавам ли още ама няма да ми стигнат 45 години да им изброявам кражбите убийствата и прочие

Мрежата се тресе! Бесен българин насмете Бойко: Спри да лъжеш, не всички са прости като вас гербаджиите!

Академик Петър Иванов изпрати отворено писмо до премиера на България, което стана тотален хит. Ето какво пише той:

До Бойко Борисов от с. Банкя
Мили Баце,
Лъжеш! Пак лъжеш. Все лъжеш. Оти ве?
Истината не е розова, като екипа ти за тенис, истината е съвсем друга, черна: Ние сме в национална катастрофа. България е в клинична демографска смърт. Напълно ясно е за целия свят, че в момента съществува изключително голяма заплаха, която е реална и непосредствена, за самото съществуване на българската нация.
Разбираш ли?
Катастрофата, Баце, най-общо се състои в следното:
България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн. вече сме 6,7 млн., може би и по-малко. Прогнозите на Световната банка, ЦРУ, Евростат, Държавния департамент на САЩ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4-4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство, а впоследствие ще изчезнат напълно.
Българската нация умира, Баце.
По смъртност на населението (16,5‰ по данни на НСИ) България твърдо заема първо място в света, а по раждаемост сме на 214-то място от 220 държави (след над са някакви острови). Друг е въпросът, какъв е етническият произход на голямото мнозинство от родилките у нас. 55% нямат за майчин език българския език, и този процент расте всяка година. Моя близка родилка ми каза тези дни, че от 10 родилки с нея в Родилното 9 са били циганки.
България се циганизира и турцизира. Построихте с Доган и Местан 1300 джамии, при около 500 действащи християнски църкви.
Ние сме на първо място в Европа по инфаркти и ракови заболявания, Баце; от рак и от сърце всеки ден у нас умират 264 души, значи всеки час по 11 души. Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми. Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора, за да печелят твоите хора. Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.
Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, Баце; те лишени от храна, дрехи, обувки.
България е първа в ЕС по неграмотност, 41% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Според докладите на Европейската комисия, България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Нали с Цацито го знаете това, Баце? Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, местната власт, икономиката, съдебната система, здравеопазването, образованието, културата и т.н. По самоубийства, включително и детски самоубийства, заемаме първите места в Европа.
Много българи се самозапалват, изразявайки своето негодувание и своето отчаяние от живота си в България.
Въобще България, Баце, е най-бедната, най-болна, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население изчезваща държава в Европа, която е рай за местни олигарси и чужди монополисти и крадци на национално имущество.
А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (според класацията на Блумберг), най-отчаяните и най-нещастните хора в Европа. Разбра ли?
Мили Баце, ако си разбрал и осъзнал всичко по-горе, би трябвало да се запиташ какви са причините за катастрофата на България.
Ето ти ги ве! Да си наясно там с Цецо, Цеца и Цуца.
Икономическата, социална и нравствена кататастрофа на България, както и клиничната ѝ демографска смърт, са факти заради:
1.) Безумното ликвидиране на промишлените предприятия и на селското стопанство и наглото разграбване на техните активи;
2.) Мародерстването от страна на монополистите в областта на енергетиката, ВиК, топлофикацията, комуникациите и транспорта;
3.) Безогледната измамна продажна и разбойническа банкова система;
4.) Фантастично раздутата (22 пъти над стандартите) и затова неефективна административна система от 440 000 разни служители на национално и местно ниво (в Холандия с население 27 млн. души са 20 000) – у нас има напълно излишни чиновници, полицаи, “учени” от БАН, служители, комисии, съвети, секретарки и др., които са на издръжка на данъкоплатците;
5.) Свръхлуксозното обслужване и бит на администрацията при неуплътнено работно време на Парламента, на министерствата, на всички властови структури и на политическите партии с пари от бюджета – субсидии, държавни леки автомобили (4 700 на брой, а в Германия с население 80 млн. души са 912), обзавеждане и др.;
6.) Алчността на работодателите, които искат да печелят главно за сметка на ниските заплати на своите работници и служители;
7.) Източването чрез социалната система на бюджета от 1,5 млн. цигани;
8.) Рухналата безпомощна здравна система, съставена от лекари-търговци и безскрупулни частни гербаджийски болници;
9.) Корумпираната, изостанала и неефективна образователна система, ориентирана главно към самосъхранението си и към финансовата изгода при университетите;
10.) Абсолютно корумпираната и продажна съдебна система, обслужваща главно политиците, престъпниците и богаташите;
11.) Некадърните, необразовани, прости и нахални до безобразие политици, “управляващи” по безобразен начин като теб държавата;
12.) Липсата на лустрация, която да отлъчи комунистите и агентите на ДС от всички управленски структури в държавата и от бизнеса им с активи на държавата;
13.) Липсата на обществена справедливост и умопомрачителна разлика в доходите на бедните и богатите (децилен коефициент 42, т.е. 10-те процента най-бедни българи получават 42 пъти по-малко от 10-те процента на-богати, предимно софиянци, а в Европа този коефициент е под 10)
14.) Нетърсенето на отговорност от престъпниците, забогатели неимоверно чрез кражби и измами на народно имущество;
15.) Регионализмът – несправедливото облагодетелстване на едни райони (София, Бургас, Правец) за сметка на други (Северозападна България, Странджа);
16.) Липсата на добра ориентация и полезни практики на властта и политиците в международен план, заемане винаги на губещи в крайна сметка позиции в международните отношения;
17.) Фактори извън контрола на обществото – международна конюнктура, бедствия, природни обстоятелства, лоши тенденции.
Главната причина за смъртта на Отечеството, Баце, си ти, и всички вие, посткомунистите, агентите, крадците и измамниците от ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП и др.
Ясно?

Поредната лудо влюбена леля …Спрете се ,бе , Тиквун не може да ви огрее всичките….

А вие християнка по рождение ли сте толкова заблудена или впоследствие зомбясахте

ТояБойко докога няма ли да се маха бил работил да разсипа България и още някои хора са за него

Всички които пишете тук без да си посочвате имената сте един дол дренки. Страх ви е да си публикувате името а знаете да лаете. Лесное да критикуваш но е трудно да си на мястото на Борисов. Но къде толкова ум в празните ви тикви. Но знаете да обиждате. Това е най лесното и най долното което правите. Но всеки си носи кръста на тази земя и си получава заслуженото рано или късно. Мислете с главите си. Те не са за хубост.

Отивай на църква да се помолиш за твоя Борисов,не пиши глупости за президента защото не могат да му бъдат никаква конкуренция тези мошенници

Работи това което вие работите ,ако сте забравили той е премиер и вие сте го избирали и то не един път..А това че сте на това дереже вие сте си виновни ,работа и пак работа а не Мрънкала по кафенетата

А вие християнка по рождение ли сте толкова заблудена или впоследствие зомбясахте

Ох горкия ,гледам се е съсипал от работа ! Отслабнал ,посърнал , слънце НЕ видял ,беличък като сирене ! Мисля си , дали няма да е по-добре да му дадем безсрочна почивка на този изтерзан и уморен индивид ! Ще бъдем на печалба , какво ще кажете ? Няма го , няма простотии и харчове от рода : аз наредих, аз дадох , и т.н. и най-важното – няма дразнител !!!! Ще настане такъв живот ,че само си викам ДАНО /както пее Богдана Карадочева / !!!! Нали казват ,че когато силно искаш нещо , то се случва !!!! Амин !!!!

След като отговаря цял министерски съвет на критичната реч на президента Радев,Борисов завърши,че нямало да се хаби да отговаря и продължавал напред,най-вероятно с джипката.

„Генерал“ от пожарната и генерал от авиацията, какво да сравняваме и какво да коментираме?!!

Ще работиш то на тиквите сега си му е времето на есен бране хахаха

Ще работиш то на тиквите сега си му е времето на есен бране хахаха

Наближава времето на падението на ГЕРБ.Яка ви душа крадлива партия.Има много свободни места в затворите ще търкате наровете до насиране

Махнете я тази Корнелия . Тя унищожава . Кой я държи не и е мястото в БСП . Мая е супер . Ако спечели Мая няма да се изложи подкрепям я .

Ти не си спрял да говориш глупости.А това че обикаляш с джип и си правиш реклама и вербуваш електората раздавайки наши пари не значи работа-работиш за себе си и ГЕРБ.
Стига с твоите уйдурми!Има и мислещи с главите си хора!!!

Уйдисва най много уйдурма и мислещ човек в едно и също изречение!!!

31 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ВКС отказа да регистрира партията на Слави „Няма такава държава“

Върховният касационен съд е потвърдил решението на СГС, с което е отхвърлена молбата за вписване на партията „Няма такава държава“ в публичния регистър на политическите партии, съобщиха от пресцентъра на съда, пише Вести. Срещу решението да не бъде регистрирана партията имаше жалба от адвокатите, които я представляват, а също така …

Новини
На пазара се появи първият сериен електромобил Lada

В портала auto.ru се появи обява за продажбата на Lada El Lada – първият сериен електромобил на АвтоВАЗ, от който през 2012 г. бяха произведени 100 екземпляра. Колата е изминала само 2 400 км, но по всичко личи кандидат-купувачите не се тълпят, тъй като цената набързо е намалена от 960 …

Новини
България днес: И Зуека с ново шоу, но за българите зад граница

300 000 лева ще прибере Васил Василев–Зуека за новото си шоу. Комикът тръгва по стъпките на Димитър Рачков и ще прави собствен спектакъл. Заедно със съпругата си Ани Вичева и сценариста на „Капките“ и „Маскираният певец“ Влади Априлов, Зуека ще изнесе постановката „Ние, българите“. Идеята е да се покаже на …