fbpx

Борисов: Не само заводите не си отиват, а все нови и нови откриваме (видео)

Източник nova.bg

Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на разширението към автомобилния завод „Костал” край Пазарджик.

„Дълги години се говореше за ниска квалификация. Фактът, че не само заводите не си отиват, а все нови и нови откриваме – преди няколко дни в Кърджали – пети поред, в Русе- трети поред, в Шумен – четвърти поред. Заводите стават най-големите не само на Блаканите, но и за Европа.

Така че благодаря на работниците, защото с техния труд, много неща се направиха за Пазарджик. В момента машиностроенето прави от 25 до 30% от брутния вътрешен продукт. Всичко това се качва на влакове, тирове и затова трафиците в градовете стават убийствени. Затова и Дончев, и  Горанов са с мен, защото паралелно с това, което се случва в индустрията, ние трябва да им подготвим инфраструктурата, за да не се „задъха“, а след това и „колабира“ транспортният им план на тези градове“, каза премиерът Бойко Борисов.

„Благодарение на това, че работите добре, идват и други производители“, каза още премиерът по време на обиколката си в завода.

В рамките на двете години в завода са назначени над 4000 души. Най-ниската заплата в завода е 1 100 лв. „Това е важното, роботи, високотехнологична техника, заплати, качествена продукция, 8-9 млн. кормила. Важното е, че хората го виждат“, каза още премиерът.

 

Циганин в завод виждал ли си да работи , БорисОФФ. Изобщо виждал ли си скоро циганин да работи. защото в тази българийка останаха само наглите неграмотни цигани като работна ръка ! И периспективата е такава заложена от герберасткото правителство. Даже няма да има на кого да си давате апартаментите и офисите под наем !

Гораноф,да не би ти да ми плащаш осигуравката бе катил?

Капка по какпка и България отново ще стане такава каквато е била през 1939 година,преди БКП да дойде с преврат на власт.
Ако няма някакви световни световни катаклизми и така продължаваме , ще може до 10 години България да се откъсне от недоимъка и да тръгне нагоре.

Който избяга -избяга , основно беше 1990-91 г. по 60-70 хил. годишно.След 2011 спаднаха на 4 хил. годишно, защото започнаха да се връщат. За 2018 г. тенденцията се обърна – завърналите се са повече от заминалите.Пък Вие си говорете каквото искате, по-важни от Вас са ФАКТИТЕ !

Бойко, време е да са пенсионираш за винаги! Никой не иска да ти гледа мутренската физиономия повече!

@До Цецко Стоянов – как ще се откъсне. По заводите работят сигурно до 100 000 от 6 – 7 милиона българи. България мога да ти гарантирам, че няма да тръгне нагоре, дори и да не съм учил 15 години всякакъв вид икономика. Ако строим с нашите пари пътища за наши фабрики, ще преуспее България, но уви истината е на 100% обратната! Сега чужденците изнасят евтино на наш гръб и с нашите данъци повече диретктно от колкото индиректно финансирана продукция върху пътища финансирани с тези данъци, която на всичко отгоре е произведена и с мизерни заплати, които са и причината да се строят заводи в държави в Източна Европа и най-вече Китай! Всичко е прах и пепел. Българи! С демократични партии, които работят против демокрацията (а истинската деморкация се базира на следните основни стълбове – свобода на словото (нула в България), висок жизнен стандарт и правото да изибраш истински представители в парламента, а не кукловоди) няма да прокопсаме. И социалисти и националисти да хванете, пак ще е по-добре от ЕНП на свободната ислямска имиграция и непокачване на жизнения стандарт на хората!

ВРЪЩАТ СЕ ОТ ЧУЖБИНА, АМА ЗА МАЛКО, ДА ДОНЕСАТ ,,ИНВЕСТИЦИИ“ , ДА ВИДЯТ РОДАТА – И ПАК ПРИ ПАРИТЕ !

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!