Борисов: И аз съм правил два пъти като в Австрия оставките! В четвъртък и петък ми готвят…

Новини

Бойко Борисов коментира политичесата ситуация в страната и постоянните нападки между управляващите от ГЕРБ и опозицията от БСП.
„Защо да е най-тежка ситуацията в момента? Оставките са пречистване. Никой не се е родил министър, премиер или депутат. По-ненорамално е да не си дадат оставките, когато има проблем. На другите партии не им ли изкарахте същите проблеми? При нас стандарта обаче е – подаваш оставка и излизаш от държавата. Моят „синковец“ има една къща за госта, а колежката отсреща – три. Но на тях не им пука. Нашият ще върне парите и ще понесе наказателната отговорност. Стандартът е различен.

Очаквам отново компромати. Костенец не помните ли какво беше? В деня за размисъл, когато не може да се реагира. Манолова, Станишев, автобуси с двойни дъна. Това е хибрида. Те нямат друг шанс. Понеже в учебника на КГБ, а тук имаме много представители в листите на другите партии, пише: Най-добрият начин да унищожиш един човек, е да подбереш избрани истини за него и след това да ги съчетаеш в различна подредба. Ще се готвим за компромати четвъртък и петък. Те виждат че няма какво друго да направят. Със злоба, с жлъч, с жълто, с кафяво, пробваха досега. В дебата се видя, че Мария Неделчева с пъти превъзхожда опонентите. Направеното от ГЕРБ е много, не могат да го стигнат“, каза той.

„В Австрия видяхте, че подават оставки. Аз съм го правил два пъти. Някой може ли да спори? Най-доброто място за живеене в Европа е Австрия. Така че никоя държава не се е справила с тези проблеми. Няма защо да подавам оставка“, коментира премиерът.

„БСП искат съдебната власт. Те са свикнали да я държат цялата. Обаче когато те създават правосъдие, Белене отеснява за политическите затворници и съдбата им е горчива. Груба грешка е било, че са ни приели в ЕС, преди да се отработи съдебната система. Сега от шестте точки на мониторинга, три сме изпълнили. Сега в парламента ще се внесат нови промени. Юни месец се надявам да финишираме с нов вид мониторингов доклад“, каза той.

„Румен Радев и БСП са едно и също. Това, което говорят Радев, Нинова, Йончева, Иво Христов, е едно и също. Миналата седмица в Асеновград се събраха всичките и само критикуваха правителството. Призовавам опонентите да спрат с омразата. Толкова пъти сме ги побеждавали, смазвали сме ги от „бой“. А те: ГЕРБ си завминава, ГЕРБ ги заличаваме. Утре във вашето студио Корнелия Нинова и Елена Йончева ще говорят измишльотини“, завърши премиерът.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че в цялата история на …

Новини
Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Болничните трябва да се плащат в двоен размер

Абсурдно е да се криминализира всеки болничен лист, измамникът е този, който издава фалшивите, а не който ги ползва, казва Димитър Манолов. Всеки път, когато работодателите предлагат да не се плащат първите три дни болнични, аз ще казвам: „Те трябва да се плащат в двоен размер. Тогава хората имат най-големи …

Новини
Тези българи взимат баснословни пенсии, а трикът е в…

източник: Блиц Българите, които са живели и работели в САЩ и получават американска пенсия, са скочили двойно. Според данни от Social Security Administration до август 2019-а това са 701 души, пише БГ ВОЙС. Предишните години бройката им е варирала между 300 и 390 и рядко е достигала малко над 400. …