Борисов затапи Кутев: Като дойде Путин тази година в България, ще го помоля да ви разкаже на руски какво сме си говорили (снимки)

реклама

Кадри: Канал 3

Днес премиерът Бойко Борисов се яви в Народното събрание, за да участва в петъчния парламентарен контрол, пише Блиц.

Той отговаря на въпрос на депутата от БСП Антон Кутев за посещението си в Москва и за срещата си с руския президент Владимир Путин. Министър-председателят отговори на следния въпрос: „Какви са договореностите, които постигнахте с руския президент по отношение на доставките на природен газ за България“.

„Щеше ми се да започна с това, което Г-жа Нинова каза – обединени да постигнем много. Сега ни предлагате да работим заедно – Добре, приемам го. Но по този начин, по който ми зададохте въпроса ще бъда кратък. Бях се подготвил за друг отговор, но ще кажа следното: „Това, което трасира президентът Радев постигнахме и ние. Отидох и видях, че той не бе трасирал нищо. Благодаря“, отсече премиерът и отново седна на мястото си в Парламента.

„Съжалявам. Винаги когато съм идвал в парламента знам, че от БСП ме чакате не за да свършим някаква работа, а за да си изговорите това, което искате. За рейтинги мога да кажа, че ГЕРБ има по-висок рейтинг от БСП, а Мая Манолова от този на президента. Но това не значи нищо. Три часа си говорих с Путин. Толкова да не съм разбрал какво е казвал, а на живо го предаваха – не мога да се съглася с вас. Г-жо Нинова, виждате как вашият депутат се обръща към мен и води разговора“, допълни все пак Борисов.

„Използвате случая да се заяждате с мен и да си разменяме реплики. Това не помага на никого. На кой да повярвам – едни казват, че съм васал на Путин – други не. Като той дойде в България тази година ще го помоля да седне и да си поговори с вас на руски и да ви каже всичко“, заяви премиерът.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кунчев предлага удължаване на епидемичната обстановка с още 2 месеца

реклама Снимка ФБ Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще предложи удължаване на извънредната обстановка до края на месец ноември. По думите му не се налага въвеждане на нови по-строги мерки. „Това, което очакваме, никак не е оптимистично, по три причини – стартът на училищата, започващата вълна в Южна …

Новини
Проф. Рачев прогнозира температурни летни рекорди в края на септември

реклама Кадър Нова ТВ По всички показатели целият септември е с типично лятно време. И днес в столицата беше много топло. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. „По отношение на климатологията септември си е есенен месец – слънцето изгрява по-късно, залязва по-рано и само до няколко дни ще …

Новини
1
Асансьор падна в Изчислителния център в Благоевград

реклама Снимка pixabay Ужасяващ инцидент е станал преди малко в Благоевград. Трима души са пострадали при пропадане на асансьор в сградата на Изчислителния център в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от novini.bg. Сигналът е подаден на тел. 112 около 11 часа. В частна болница е транспортирана млада …