fbpx

Бойко Борисов: Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16

кадър: bTV

Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16, обяви премиерът Бойко Борисов. Пред дипломатите ни на конференция по повод 140 години от българската дипломатическа служба той защити покупката на американските изтребители F-16 блок 70 и концесията на Летище София, предаде bTV.

Може до си гордеете с това което сте извършили за България през годините, обърна се той към посланиците.

Относно сделката за изтребителите F-16 той каза: „Решихме да отидем на варианта за нашите възможности като държава – възможно най добрият вариант F-16 блок 70. Много спекулации чухме по темата, ако няма 11 а са 9 ракети им се намалява способността, нищо подобно, защото това е началото на превъоръжаването на нашите ВВС. На вас и като отговор ще кажа, че аз настоях да си платим веднага, защото ми омръзна три пъти като идваме на управление да плащам борчовете на тези които са пазарили”.

Процедурата по отдаване на концесия на Летище София, която е на финалната права, премиерът определи като „пример за прозрачност и спазване на европейските норми”.

 

ЕСТЕСТВЕНО ,НАЛИ НАКУП ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ И % ,това са и причините , поради които се натискате за тези абсолютно НЕ нужни за момента ,,сделки,, и не на последно място – друг да плаща след вас ! Но нито ние ,нито БОГ ще ви простим някога !!!!!!!!!!!!!!!

СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ОСИНОВИМ ОТНОВО БЕЗНАТА АМЕРИКА И ЩЕ СИ ПОРЪЧАМЕ ОЩЕ ДЕСЕТИНА,НАРОДА МОЖГЕ ДА ТЪРПИ ГЛАДЕН ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ,ДОКАТО СЕ СЪЛУДИ И СИ ИЗВОЮВА ПАРЧЕТО ХЛЯБ,КОЕТО СИ Е ИЗРАБОТИЛ МНОГО ГОДИНИ И МУ СЕ ПОЛАГА

АЗ – че кой ти е разрешил ЕДНОЛИЧНО да разполагаш с нашите пари и то за неща напълно ненужни за момента и НЕ жизненоважни ???????? ОСТАВКАААА !!!!!!!!!!!!

Плащаме ДНЕС, получаваме ги след ДВЕ години!!! Още по- остарели морално!

Абе анонимните на вас ако държавата ви издържа е едно. А в частният сектор е друго. И ние не можем да излезем пред парламента и да ги накараме да ни вдигнат заплатите.

Ами сега плати си ги сам, с твои пари или биткойни! Ти си най-големия виновник, българите да бягат от тази държава, фирмите да бягат от тази държава, нищетата и безредието в тази държава. Няма друга държава, където цигани да бият беззашитни бабички, да бият лекари, полицаи и военни ! Нама друга държава, която да купува самолети, курвети, ракети , когато няма здравеопазване и лекарства, нама работна ръка за производство. Проклетия си ти, долен предател на националните интереси. ГЕРБ са вредни за България и българския народ !

Недоидели вече това очаквано време дасе изхвърлят тези унищожители на България набоклука защото тяхното място е там ане да рушат Родинатани. Подайтеси оставките исе махнете от власт .Оставете Странатани да бъде управлявана от хора които ще мислят за бедния безащитен Български Народ.

„На гол тумбак, чифте пищови“. Как си позволявате, като в държавата нямаме пари,/ защото ако не беше така, нямаше да сме държавата с най-нисък стандарт на живота, в целия ЕС/ да си позволявате да плащате авансово, на куп, сметка, която до онзи ден не беше предвидена като разход в бюджета за тази година. Така е много лесно, корекция на бюджета в разходната му част, теглене на нов кредит, за да се осигурят парите и готово. А връщането му, лесна работа, не е само този кредит, има и едни 16 милиарда и други и други. За преизчисляване на т.н. стари пенсии от 2008 год, ,отново ПАРИ НЯМА, няма и да има!?!. Тия, които чакаха 11 години, ако още са живи, ще почакат още./докато умрат/.….Фаловете ви вече стават , традиция. Ако от всяко дърво ставаше свирка, то всички министър председатели в ЕС, щяха да са бивши пожарникари….Това не е обидно, но ние страдаме ???

ВЯРНО ВИЕ СТЕ РЕШИЛИ АМА АЗ МИСЛА ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СА НАШИ НА НАРОДА НИЕ НЯМАМЕ ЛИ ПРАВО НА ГЛАС ИЛИ НИЕ СМЕ ТУК САМО ДА НИ КАРАТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС И ВИЕ ДА КАЗВАТЕ КАКВО ЩЕ СТАВА С НАШИТЕ ПАРИ ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ НАРОД Е КРАИНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИ ОТ ЗИМНИЯ СЪН КОИТО 30 ГОДИНИ СПИ

Този народ трябва да го боднеш отзад и може и да се събуди

Крайно време е да се събудим

Крайно време е да се събудим

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!