Бойко Борисов: Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16

Новини
13

кадър: bTV

Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16, обяви премиерът Бойко Борисов. Пред дипломатите ни на конференция по повод 140 години от българската дипломатическа служба той защити покупката на американските изтребители F-16 блок 70 и концесията на Летище София, предаде bTV.

Може до си гордеете с това което сте извършили за България през годините, обърна се той към посланиците.

Относно сделката за изтребителите F-16 той каза: „Решихме да отидем на варианта за нашите възможности като държава – възможно най добрият вариант F-16 блок 70. Много спекулации чухме по темата, ако няма 11 а са 9 ракети им се намалява способността, нищо подобно, защото това е началото на превъоръжаването на нашите ВВС. На вас и като отговор ще кажа, че аз настоях да си платим веднага, защото ми омръзна три пъти като идваме на управление да плащам борчовете на тези които са пазарили”.

Процедурата по отдаване на концесия на Летище София, която е на финалната права, премиерът определи като „пример за прозрачност и спазване на европейските норми”.

 

ЕСТЕСТВЕНО ,НАЛИ НАКУП ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ И % ,това са и причините , поради които се натискате за тези абсолютно НЕ нужни за момента ,,сделки,, и не на последно място – друг да плаща след вас ! Но нито ние ,нито БОГ ще ви простим някога !!!!!!!!!!!!!!!

ВЯРНО ВИЕ СТЕ РЕШИЛИ АМА АЗ МИСЛА ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СА НАШИ НА НАРОДА НИЕ НЯМАМЕ ЛИ ПРАВО НА ГЛАС ИЛИ НИЕ СМЕ ТУК САМО ДА НИ КАРАТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС И ВИЕ ДА КАЗВАТЕ КАКВО ЩЕ СТАВА С НАШИТЕ ПАРИ ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ НАРОД Е КРАИНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИ ОТ ЗИМНИЯ СЪН КОИТО 30 ГОДИНИ СПИ

СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ОСИНОВИМ ОТНОВО БЕЗНАТА АМЕРИКА И ЩЕ СИ ПОРЪЧАМЕ ОЩЕ ДЕСЕТИНА,НАРОДА МОЖГЕ ДА ТЪРПИ ГЛАДЕН ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ,ДОКАТО СЕ СЪЛУДИ И СИ ИЗВОЮВА ПАРЧЕТО ХЛЯБ,КОЕТО СИ Е ИЗРАБОТИЛ МНОГО ГОДИНИ И МУ СЕ ПОЛАГА

Плащаме ДНЕС, получаваме ги след ДВЕ години!!! Още по- остарели морално!

Абе анонимните на вас ако държавата ви издържа е едно. А в частният сектор е друго. И ние не можем да излезем пред парламента и да ги накараме да ни вдигнат заплатите.

АЗ – че кой ти е разрешил ЕДНОЛИЧНО да разполагаш с нашите пари и то за неща напълно ненужни за момента и НЕ жизненоважни ???????? ОСТАВКАААА !!!!!!!!!!!!

Ами сега плати си ги сам, с твои пари или биткойни! Ти си най-големия виновник, българите да бягат от тази държава, фирмите да бягат от тази държава, нищетата и безредието в тази държава. Няма друга държава, където цигани да бият беззашитни бабички, да бият лекари, полицаи и военни ! Нама друга държава, която да купува самолети, курвети, ракети , когато няма здравеопазване и лекарства, нама работна ръка за производство. Проклетия си ти, долен предател на националните интереси. ГЕРБ са вредни за България и българския народ !

Недоидели вече това очаквано време дасе изхвърлят тези унищожители на България набоклука защото тяхното място е там ане да рушат Родинатани. Подайтеси оставките исе махнете от власт .Оставете Странатани да бъде управлявана от хора които ще мислят за бедния безащитен Български Народ.

„На гол тумбак, чифте пищови“. Как си позволявате, като в държавата нямаме пари,/ защото ако не беше така, нямаше да сме държавата с най-нисък стандарт на живота, в целия ЕС/ да си позволявате да плащате авансово, на куп, сметка, която до онзи ден не беше предвидена като разход в бюджета за тази година. Така е много лесно, корекция на бюджета в разходната му част, теглене на нов кредит, за да се осигурят парите и готово. А връщането му, лесна работа, не е само този кредит, има и едни 16 милиарда и други и други. За преизчисляване на т.н. стари пенсии от 2008 год, ,отново ПАРИ НЯМА, няма и да има!?!. Тия, които чакаха 11 години, ако още са живи, ще почакат още./докато умрат/.….Фаловете ви вече стават , традиция. Ако от всяко дърво ставаше свирка, то всички министър председатели в ЕС, щяха да са бивши пожарникари….Това не е обидно, но ние страдаме ???

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„Нямам дребни да ви върна“? В тази държава глобяват търговците за пропуснато ресто от дребни монети

Търговец, който не върне ресто от 1 цент на клиент, рискува да бъде наказан с глоба от 300 до 2000 евро. Това предвижда законопроект за защита на потребителя, приет от черногорското правителство, съобщават местни медии, цитирани от Блиц. Поводът за мярката са постъпвали оплаквания от потребители, че не им се …

Новини
Сам в самолета: Мъж се оказа единственият пътник на този полет и преживя нещо неописуемо (видео)

Пътешественик получи обслужване като в частен джет, след като за негова изненада се оказал единственият пътник в самолета. Винсент Пеоне пътувал с Delta Air Lines до Солт Лейк Сити, когато разбрал, че е единственият гост на борда. Пеоне, който е филмов режисьор, разказа пред „Вашингтон Поуст“, че вероятно се е …

Новини
Това го нямаше по нашите язовири! Рибар улови екзотичен хищник в „Пчелина”

Рибар улови нехарактерната за българските води пираня. Горки и синът му за пореден път били за риба край язовир „Пчелина”, предаде Нова телевизия. Мъжът ходел там от години, но никога не бил попадал на толкова необичаен улов. „При третото замятане се появи този зъбат хищник. В първия момент рибата ми …