Богаташ публично предложи брак и Lamborghini на възлюбената си, отговорът беше неочакван (снимки)

Новини
1

www.blitz.bg

В китайския град Чангша млада жена отхвърли богатия си ухажор, който сред доста хора и на публично място, се опита да й подари скъпа кола и й предложи да се омъжи за него, съобщава „Мирър“.

Влюбеният състоятелен мъж е поставил пред любимата жена предварително приготвени подаръци, включително оранжев автомобил Lamborghini.
Когато тя пристигнала, младият мъж коленичил пред нея, протегна букет от рози и направил предложение. Девойката се замислила за миг и след това отговорила: „Съжалявам, не искам“.

„Но аз имам пари!“, казва мъжът като не се отказва от желанието си. – Мога да купя толкова коли, колкото поискаш“. Той сграбчва ръката й и повтаря: – „Омъжи се за мен, омъжи се за мен“. – И какво като имаш пари! – възкликва жената, издърпвайки си ръката и отдалечавайки се заедно с приятелката си.


Приятелите на мъжа без успех се опитват да успокоят проваления младоженец. Той хвърля букета по един от снимащите очевидци и започва да разбива съоръжението, която приготвил за евентуалното празнуване.
Превод и редакция: БЛИЦ

loading...

Това да имаш пари е хубаво нещо ,….финикийците са ги създали като разменна монета
С търговска цел …а , това , че някой ги имат в повече и ги използват за користни цели или като “ любовна потребност “ е избиване на някакъв комплекс !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Заради кризата: Хонконг дава по 1280 долара на всеки пълнолетен жител

Хонконг ще раздаде пари на всички свои пълнолетни постоянни жители, за да подпомогне покупателната способност и да облекчи финансовото бреме, предаде Би Би Си. В годишния бюджет са предвидени по 10 000 хонконгски долара (1280 американски долара) за около 7 млн. души на възраст над 18 г. Икономиката на Хонконг …

Новини
Борисов: Най-лесно е утре да махна винетките и тол таксите

Премиерът направи това изявление по повод обвиненията на БСП за хаос при въвеждането на тол системата. Парламентарната група на левицата поиска Бойко Борисов да дойде в пленарна зала и да обясни на българските граждани и на тези, които ще преминават през България какво трябва да плащат, на кого трябва да …

Новини
Половината българи са теглили бърз кредит поне веднъж

Тегленето на кредити от небанкови финансови институции е действие, което половината българи са предприемали поне веднъж в живота си. 20% са го правили веднъж, а 31% повече пъти. Хората на възраст между 35 и 44 години са най-активните потребители на този вид услуги. Това показват данните от проведено онлайн проучване …