Богаташ публично предложи брак и Lamborghini на възлюбената си, отговорът беше неочакван (снимки)

Новини
1

www.blitz.bg

В китайския град Чангша млада жена отхвърли богатия си ухажор, който сред доста хора и на публично място, се опита да й подари скъпа кола и й предложи да се омъжи за него, съобщава „Мирър“.

Влюбеният състоятелен мъж е поставил пред любимата жена предварително приготвени подаръци, включително оранжев автомобил Lamborghini.
Когато тя пристигнала, младият мъж коленичил пред нея, протегна букет от рози и направил предложение. Девойката се замислила за миг и след това отговорила: „Съжалявам, не искам“.

„Но аз имам пари!“, казва мъжът като не се отказва от желанието си. – Мога да купя толкова коли, колкото поискаш“. Той сграбчва ръката й и повтаря: – „Омъжи се за мен, омъжи се за мен“. – И какво като имаш пари! – възкликва жената, издърпвайки си ръката и отдалечавайки се заедно с приятелката си.


Приятелите на мъжа без успех се опитват да успокоят проваления младоженец. Той хвърля букета по един от снимащите очевидци и започва да разбива съоръжението, която приготвил за евентуалното празнуване.
Превод и редакция: БЛИЦ

loading...

Това да имаш пари е хубаво нещо ,….финикийците са ги създали като разменна монета
С търговска цел …а , това , че някой ги имат в повече и ги използват за користни цели или като “ любовна потребност “ е избиване на някакъв комплекс !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 6 април: Труден ден за Телец, Девите да пестят силите си

lamqta.com Овен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите …

Новини
Забраниха достъпа до парковете в София и на собственици на кучета

В много градове властите постепенно затягат мерките и то сериозно. В София ограничиха достъпа до паркове и градинки, дори и за собствениците на кучета, а в Бургас образуваха досъдебни производства за хора, събрали се да играят карти, съобщи Нова ТВ.   Ограничителната лента за влизане в редица столични паркове изненадаха …

Новини
Емил Абазов: Туризмът сме забранен бизнес, а си плащаме наеми, осигуровки, лизинги

Ние сме от забранените бизнеси от министъра (Ананиев), нямаме право на дейност, но си плащаме наеми, осигуровки, лизинги – всичко Има сега един застраховател, който отказа да ни застрахова, но слава Богу, има и други. Това е пример – един ни отказва, не знаем как другите ще реагират, но нямаме …