Богаташ публично предложи брак и Lamborghini на възлюбената си, отговорът беше неочакван (снимки)

Новини
1

www.blitz.bg

В китайския град Чангша млада жена отхвърли богатия си ухажор, който сред доста хора и на публично място, се опита да й подари скъпа кола и й предложи да се омъжи за него, съобщава „Мирър“.

Влюбеният състоятелен мъж е поставил пред любимата жена предварително приготвени подаръци, включително оранжев автомобил Lamborghini.
Когато тя пристигнала, младият мъж коленичил пред нея, протегна букет от рози и направил предложение. Девойката се замислила за миг и след това отговорила: „Съжалявам, не искам“.

„Но аз имам пари!“, казва мъжът като не се отказва от желанието си. – Мога да купя толкова коли, колкото поискаш“. Той сграбчва ръката й и повтаря: – „Омъжи се за мен, омъжи се за мен“. – И какво като имаш пари! – възкликва жената, издърпвайки си ръката и отдалечавайки се заедно с приятелката си.


Приятелите на мъжа без успех се опитват да успокоят проваления младоженец. Той хвърля букета по един от снимащите очевидци и започва да разбива съоръжението, която приготвил за евентуалното празнуване.
Превод и редакция: БЛИЦ

loading...

Това да имаш пари е хубаво нещо ,….финикийците са ги създали като разменна монета
С търговска цел …а , това , че някой ги имат в повече и ги използват за користни цели или като “ любовна потребност “ е избиване на някакъв комплекс !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ицо 100-те манекенки: 12 години бях верен на една жена

В Папарци специален гост бе бизнесменът Христо Сираков, който всички в България познават като Христо Сираков Стоте манекенки, пише 19min.bg. Пред Венета Райкова той сподели много неща за личния си живот и едно от най-личните бе, че 12 години е бил верен само на една жена – неговата съпруга Мария, …

Новини
Люси Дяковска отново на училище

Поп звездата Люси Дяковска се върна в училище в родния си град Плевен. Разбира се, не става въпрос за опреснителни курсове. Певицата прекрачи прага на школото „Панайот Пипков“ – инкубатор за таланти в областта на музиката, народните танци и изобразителното изкуство, а причината е кампанията „В час по интелектуална собственост“, …

Новини
Жена излезе на 30 срещи за три дни и съжали за авантюризма си

Жена посвети три дни от живота си в търсене на най-подходящия мъж за нея. За целта тя предприе истинско приключение, излизайки на среща с 30 различни мъже. Габи Конти от Лос Анджелис предприела бързоскоростните рандевута, след като се е запознала с 30 мъже онлайн. Първата ѝ среща била на закуска …