Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия в София

Новини
8

Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия (ВМА) в София, потвърдиха за bTV от болницата. От там обаче не дават повече подробности за състоянието му.
По данни на Нова телевизия, той е събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция. Състоянието на Данаилов е стабилно. Не се планира промяна в датите на представленията, в които той участва.

Досега актьорът се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).
Големият актьор се възстановяваше в Болницата за продължително лечение и рехабилитация в Хисаря, която е към ВМА.
След инцидент през август, когато падна в дома си в Приморско, Ламбо бе приет по спешност в болница „Бургасмед“. Той претърпя операция на тазобедрената става.
След допълнителни изследвания, направени в столичната болница „Софиямед“ през септември, на Стефан Данаилов бе назначена рехабилитация.
„Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението“ – така той определи случката с падането, при която счупи става.
„Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: „Що бе, какво направих пак?”. Толкова тъпо всичко се случи!”, каза актьорът

loading...

Бъдете силен,,,както винаги!!!С пожелания,,,за бързо оздравяване!!!

С най-голямо уважение и обич искам да посъветвам нашия Ламбо да отдели повече време на себе си и да ограничи и ако трябва да прекрати ангажиментите си ,защото идва момент ,когато човек трябва да спре и да обърне сериозно внимание единствено на себе си ,тъй като и човешкия живот има предел ! Дано чуе съвета ми ,защото сам си вреди ,а и е добре да остане в съзнанието ни като пич , а не като грохнал старец !

Напъпно съм съгласна с последните два коментара,и ВИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ.ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ.

На него му е в кръвта актьорската професия! Знаете ли ,колко етрудно да кажеш:До тука. Това е като при автомобилните състезатели. Желая му бързо възстановяване и да преосмисли нещата. Всички го обичаме, но по добре да се обърне към себе си! Идва един момент в живота,когато всичко,което обичаш ти се изплъзва! С най добри чувсва. Бъди жив и здрав „МАСТЕР“!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Върнаха карантината и полицейския час в Северна Македония

Ограничения за придвижване въведоха в Северна Македония, където върнаха карантината и частично полицейския час, съобщи bgonair.bg. Вече има и десетки задържани за неспазване на забраната. През уикенда за по-голямата част от страната движението е ограничено още от 16 часа. В забранените часове ще продължат да работят магазините за хранителни стоки, …

Новини
КАТ ще проверявна активно за предпазни колани, каски и детски столчета до 10 юни

Започнаха масови проверки по пътищата заради засиления трафик и зачестилите нарушения. Служителите на реда следят дали има шофьори без предпазни колани, мотористи без каски и хора, които возят децата си без детски столчета в автомобилите си, съобщи Нова телевизия. Само за три дни през изминалата седмица са констатирани около 1000 …

Новини
Рим се надява членките на ЕС да отворят границите си за италианци от 15 юни

Италия се надява другите страни от ЕС да отворят наново границите си за италиански граждани на 15 юни, каза днес италианският външен министър Луиджи ди Майо, цитиран от Ройтерс. „15 юни е важна дата за много наши граждани“, обяви той на пресконференция при посещение в съседна Словения. Словенският министър на …