Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия в София

Новини
8

Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия (ВМА) в София, потвърдиха за bTV от болницата. От там обаче не дават повече подробности за състоянието му.
По данни на Нова телевизия, той е събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция. Състоянието на Данаилов е стабилно. Не се планира промяна в датите на представленията, в които той участва.

Досега актьорът се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).
Големият актьор се възстановяваше в Болницата за продължително лечение и рехабилитация в Хисаря, която е към ВМА.
След инцидент през август, когато падна в дома си в Приморско, Ламбо бе приет по спешност в болница „Бургасмед“. Той претърпя операция на тазобедрената става.
След допълнителни изследвания, направени в столичната болница „Софиямед“ през септември, на Стефан Данаилов бе назначена рехабилитация.
„Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението“ – така той определи случката с падането, при която счупи става.
„Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: „Що бе, какво направих пак?”. Толкова тъпо всичко се случи!”, каза актьорът

loading...

Бъдете силен,,,както винаги!!!С пожелания,,,за бързо оздравяване!!!

С най-голямо уважение и обич искам да посъветвам нашия Ламбо да отдели повече време на себе си и да ограничи и ако трябва да прекрати ангажиментите си ,защото идва момент ,когато човек трябва да спре и да обърне сериозно внимание единствено на себе си ,тъй като и човешкия живот има предел ! Дано чуе съвета ми ,защото сам си вреди ,а и е добре да остане в съзнанието ни като пич , а не като грохнал старец !

Напъпно съм съгласна с последните два коментара,и ВИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ.ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ.

На него му е в кръвта актьорската професия! Знаете ли ,колко етрудно да кажеш:До тука. Това е като при автомобилните състезатели. Желая му бързо възстановяване и да преосмисли нещата. Всички го обичаме, но по добре да се обърне към себе си! Идва един момент в живота,когато всичко,което обичаш ти се изплъзва! С най добри чувсва. Бъди жив и здрав „МАСТЕР“!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Жена излезе на 30 срещи за три дни и съжали за авантюризма си

Жена посвети три дни от живота си в търсене на най-подходящия мъж за нея. За целта тя предприе истинско приключение, излизайки на среща с 30 различни мъже. Габи Конти от Лос Анджелис предприела бързоскоростните рандевута, след като се е запознала с 30 мъже онлайн. Първата ѝ среща била на закуска …

Новини
Борисов свиква Съвета по сигурността заради нахлуването на Турция в Сирия

Министър-председателят Бойко Борисов свиква утре, 15 октомври, заседание на Съвета по сигурността във връзка с рязкото изостряне на ситуацията в Сирия, съобщиха от правителствената пресслужба, съобщи novini.bg. В рамките на консултативния и координиращ орган към Министерския съвет ще бъде обсъдена обстановката в Северна Сирия и свързаните с нея процеси от …

Новини
Жена се обличала като граничен полицай, за да си набави парични средства

  Районна прокуратура – Кюстендил е постигнала ефективна присъда спрямо А.М. на 36 години, обвинена за извършени от нея престъпления. Подсъдимата М. се появявала на обществени места в облекло, което наподобявало това на гранични служители, пише Блиц. Още от 2012 г. върху този факт имали наблюдения А.М. и М.М., които …