Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия в София

Новини
8

Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия (ВМА) в София, потвърдиха за bTV от болницата. От там обаче не дават повече подробности за състоянието му.
По данни на Нова телевизия, той е събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция. Състоянието на Данаилов е стабилно. Не се планира промяна в датите на представленията, в които той участва.

Досега актьорът се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).
Големият актьор се възстановяваше в Болницата за продължително лечение и рехабилитация в Хисаря, която е към ВМА.
След инцидент през август, когато падна в дома си в Приморско, Ламбо бе приет по спешност в болница „Бургасмед“. Той претърпя операция на тазобедрената става.
След допълнителни изследвания, направени в столичната болница „Софиямед“ през септември, на Стефан Данаилов бе назначена рехабилитация.
„Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението“ – така той определи случката с падането, при която счупи става.
„Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: „Що бе, какво направих пак?”. Толкова тъпо всичко се случи!”, каза актьорът

loading...

Бъдете силен,,,както винаги!!!С пожелания,,,за бързо оздравяване!!!

С най-голямо уважение и обич искам да посъветвам нашия Ламбо да отдели повече време на себе си и да ограничи и ако трябва да прекрати ангажиментите си ,защото идва момент ,когато човек трябва да спре и да обърне сериозно внимание единствено на себе си ,тъй като и човешкия живот има предел ! Дано чуе съвета ми ,защото сам си вреди ,а и е добре да остане в съзнанието ни като пич , а не като грохнал старец !

Напъпно съм съгласна с последните два коментара,и ВИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ.ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ.

На него му е в кръвта актьорската професия! Знаете ли ,колко етрудно да кажеш:До тука. Това е като при автомобилните състезатели. Желая му бързо възстановяване и да преосмисли нещата. Всички го обичаме, но по добре да се обърне към себе си! Идва един момент в живота,когато всичко,което обичаш ти се изплъзва! С най добри чувсва. Бъди жив и здрав „МАСТЕР“!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Цената на свинското у нас счупи 10-годишен рекорд, продължава да расте преди Коледа

30% по-скъпо свинско месо спрямо миналата година. Няколко седмици преди Коледа цената продължава да се покачва. Една от причините е чумата, която доведе до унищожаването на хиляди прасета в индустриалните комплекси у нас, съобщи Нова тв. Най-високи са цените на месото у нас за последните 10 години. Килограм свинско месо …

Новини
ЕС забрани вреден пестицид, с който се пръскат портокали и мандарини

Страните членки на ЕС решиха да забранят хлорпирифос – пестицид, смятан за вреден за човешкото здраве, съобщи ДПА, цитирана от КРОСС. Забраната трябва да влезе в сила от януари, когато изтича досегашното одобрение за пестицида. През август Европейският орган за безопасност на храните изрази безпокойства от евентуалните генотоксични последици, както …

Новини
Муки, дъщерята на Стоянка Мутафова, разкри какви са били последните думи на великата ни актриса

Кадър: БТВ За мен беше един нестандартен човек, една необикновена майка, една майка, която беше артистична и вкъщи. Аз имах такава силна връзка с нея и ще продължавам да я имам. Това заяви пред bTV Мария Грубешлиева – дъщерята на покойната Стоянка Мутафова. „Все едно че ми отиде половината от …