fbpx

Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия в София

Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия (ВМА) в София, потвърдиха за bTV от болницата. От там обаче не дават повече подробности за състоянието му.
По данни на Нова телевизия, той е събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция. Състоянието на Данаилов е стабилно. Не се планира промяна в датите на представленията, в които той участва.

Досега актьорът се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).
Големият актьор се възстановяваше в Болницата за продължително лечение и рехабилитация в Хисаря, която е към ВМА.
След инцидент през август, когато падна в дома си в Приморско, Ламбо бе приет по спешност в болница „Бургасмед“. Той претърпя операция на тазобедрената става.
След допълнителни изследвания, направени в столичната болница „Софиямед“ през септември, на Стефан Данаилов бе назначена рехабилитация.
„Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението“ – така той определи случката с падането, при която счупи става.
„Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: „Що бе, какво направих пак?”. Толкова тъпо всичко се случи!”, каза актьорът

Любимец на няколко поколения

Кураж, наборе! Всичко се оправя.

Бъдете силен,,,както винаги!!!С пожелания,,,за бързо оздравяване!!!

Знак, че ти е нужна почивка.

С най-голямо уважение и обич искам да посъветвам нашия Ламбо да отдели повече време на себе си и да ограничи и ако трябва да прекрати ангажиментите си ,защото идва момент ,когато човек трябва да спре и да обърне сериозно внимание единствено на себе си ,тъй като и човешкия живот има предел ! Дано чуе съвета ми ,защото сам си вреди ,а и е добре да остане в съзнанието ни като пич , а не като грохнал старец !

Напъпно съм съгласна с последните два коментара,и ВИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ.ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ.

На него му е в кръвта актьорската професия! Знаете ли ,колко етрудно да кажеш:До тука. Това е като при автомобилните състезатели. Желая му бързо възстановяване и да преосмисли нещата. Всички го обичаме, но по добре да се обърне към себе си! Идва един момент в живота,когато всичко,което обичаш ти се изплъзва! С най добри чувсва. Бъди жив и здрав „МАСТЕР“!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!