fbpx

Бизнесмен предизвика фурор като изсипа грандиозен дъжд от пари върху беден район (снимки/видео)

www.blitz.bg

Бизнесменът Уонг Чинг Кит от Хонконг, известен с търговските си дейности с криптовалута, е бил арестуван от полицията след като разпръснал пари в най-бедната част на града, съобщава от телевизионният канал CGTN.

В оригиналното видео се вижда как младият мъж се приближава със скъпата си кола Lamborghini към една от сградите, излиза на улицата и пита минувачите дали вярват в това, че парите могат просто да паднат от небето. След това от покрива на сградата зад него започва истински „дъжд“ от пари.

Полицията обвинява мъжа в нарушаване на обществения ред, заради което е заплашен да попадне в затвора за една година или да плати голяма глоба.

Последствията обаче вероятно не са изплашили много 24-годишния бизнесмен, защото според очевидци, в този ден са били изсипани около 100 милиона хонконгски долара ($12,79 млн).

Полицията от своя страна съобщава за много по-скромна сума – около шест хиляди хонконгски долара ($767). Всъщност, толкова са успели да съберат като доказателство полицаите, пристигнали на на мястото, върху което се изсипал неочакван „дъжд“ от пари.

Превод и редакция: БЛИЦ

Де у нас да падне такъв дъж

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!