fbpx

Бивш министър на ДПС: Всеки се тупа в гърдите, че няма купени гласове, а виждаме 99.9% – вече ставаме смешни

„Ми обичат ДПС, обичат ДПС и гласуват за ДПС.“ С тази аналогия със заглавието на разследването на OFFNews за купуването на гласове на евровота бившият земеделски министър в кабинета „Сакскобургготски“ Мехмед Дикме обясни пред bTV изненадващия резултат от изборите в махали без турско население.

За многото гласове за ДПС от Видин, Враца, Монтана Дикме каза, че „явно авторитетът на ДПС в Северозападна България нараства много сериозно“. Нивата на „обич“ според него обаче са стигнали притеснително високи нива, които вече излагат партийците:

„За голямо съжаление, с всеки избор, който се провежда в страната, все повече и повече се излагаме и ставаме смешни. От една страна всеки се тупа в гърдите, че няма купени гласове, че никой не купува гласове, а от друга страна виждаме 99.9%. Няма такова нещо. Дори по времето на развития социализъм при Тодор Живков нямаше 99.9%, имаше 99.1%, 98%, но чак такъв резултат нямаше“, посочи той.

Крайния резултат от вота Дикме коментира с думите, че „ГЕРБ не спечели тези избори, БСП просто ги загуби“. Според него ДПС са се представили „изключително добре“.

Дикме прогнозира даже, че след местните избори наесен „ДПС може би ще има за първи път и общински съветник в София“. Натам сочели неговите анализи на база секционните протоколи.

„Не знам, може би завръщането на Пеевски и искането на ДПС за преструктуриране на управлението на страната – да не би да означава, че искат и смяна на министър-председателя и сформиране на ново мнозинство? Не знам, времето ще покаже. Това е в кръга на шегата. Загрижен е, ето, даже той е по-загрижен от премиера за населението на страната за млякото, за хляба, за децата, които са най-болните проблеми на голяма част от населението, което е бедно в страната“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!