fbpx

Белгиец с Opel Astra отнесе глоба за … 696 км/ч

Жител на белгийско градче недалеч от границата с Франция получи фиш за превишена скорост, след кат обил заснет от камер в населено място с ограничение 50 км/ч. И ако това не е новина за никого, то голямата изненада на собственика на обикновена бензинова Opel Astra била засечената от радара скорост – 696 км/ч., пише offnews.bg.

Да, на фиша, който виждате по-горе пише невероятната скорост, като системата на полицията дори се смилила с толеранс на допустимо отклонение в полза на нарушителя и заковала скоростта на 654,24 км/ч.

Естествено, при получаване на фиша, белгиецът се ядосал много, но бързо му минало, сслед като видял безумните данни и побързал да се похвали в Туитър, където станал „звездата на деня“.

Оказало се, разбира се, че шеметната скорост, непосилна за нито един автомобил на земята (освен реактивния ThrustSSC, който държи световния рекорд за скорост с 1227,99 км/ч) е дело на грешка в софтуера. Но по-интересното е каква ли глоба би била определена за подобно превишение с над 600 км/ч спрямо пътните знаци.

Фишът бил върнат на местния полицейски департамент, където след необходимите корекции, за жалост, ще бъде върнат на прегрешилия шофьор на Opel Astra (която във версията си с 1,6 литров атмосферен бензинов двигател, с много зор може да докара до около 200 км/ч).

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!