fbpx

Бащата на Меган предупреди Хари да не бие дъщеря му

Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в калифорнийско заведение как дъщеря му Меган се жени за принц Хари в Англия. Той призна това в първото си интервю след като отказа да присъства на събитието, пише Канал 3.

73-годишният американец изрази огромното си съжаление, че сърдечна операция му попречила да съпроводи Меган до жениха й в Уиндзор.

Сред най-любопитните неща, споделени от Томас Маркъл, е разговорът с Хари, който поискал ръката на дъщеря му по телефона през декември миналата година.

„Казах му: „Ако си джентълмен, обещай, че никога няма да вдигнеш ръка срещу дъщеря ми, и тогава, естествено, ще получиш разрешението ми“, обясни Томас Маркъл пред известния водещ Пиърс Морган, който разкри, че гостът му е получил за интервюто „няколко хиляди паунда“.

Според Томас Маркъл неговият зет Хари му признал по телефона, че подкрепя „експеримента с Брекзит“, а за оспорвания президент на САЩ Доналд Тръмп казал, че милиардерът „трябва да получи шанс“.

От кралското семейство отказаха да коментират твърденията на Томас Маркъл за пристрастията на Хари. Членовете му не гласуват и от тях се изисква да остават политически неутрални.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!