fbpx

Бареков: Ахмед Доган е герой, патриот и бележит ум

Разликата между Доган и Каракачанов е от небето до земята
Бившият български евродепутат Николай Бареков написа пост в своя Фейсбук профил, в който пост той прави сравнение между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и лидерa на ВМРО и настоящ военен министър Красимир Каракачанов, пише Факти.

В сравнението си Бареков изказва положителното си отношение към Ахмед Доган, като вероятната причина за това действие на Бареков е вчерашната остра реакция на ВМРО относно присъствие на личността на Ахмед Доган в учебник,. Възмущаващото за ВМРО е, че той бил споменат като учен.

Впоследствие от издателство “Просвета“ отрекоха Ахмед Доган изобщо да присъства в учебниците споменати от народния представител Милен Михов, който е част от квотата на ВМРО в парламентарната група на “Обединени патриоти“.Ето какво написа Николай Бареков:

Защо не попиташ хората с които е лежал в Старо Загорския затвор какъв е Доган като човек г н Бареков намери ги и попитай ? Попитай за какво е лежал нали си чел досиетата ! Намерил си кой да защитаваш ! А убитата жена в Пловдив на гарата 85 год нищо ли не ти говори ! Попитай !

Pomiar si beshei takav shte si ostanesh Barekov. Nameri kogo da vasxvaliavash. No nali i ti si sahtoto Gvedo.

дудук мръсен скрий сене те е срам п––

ДУДУКА е топ помияра на България,щом хвали 1 ДС агент !
Що не се скриеш,лайно мръсно

“ Расте ли пишката, Мемед?“

Нито единият ,нито другият ,нито третият е цвет за вмирисване….Всичките са от един дол дренки.Барека остана май без работа и сега си търси приют,пък защо не в турска партия.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!