Бареков: Ахмед Доган е герой, патриот и бележит ум

Новини
7

Разликата между Доган и Каракачанов е от небето до земята
Бившият български евродепутат Николай Бареков написа пост в своя Фейсбук профил, в който пост той прави сравнение между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и лидерa на ВМРО и настоящ военен министър Красимир Каракачанов, пише Факти.

В сравнението си Бареков изказва положителното си отношение към Ахмед Доган, като вероятната причина за това действие на Бареков е вчерашната остра реакция на ВМРО относно присъствие на личността на Ахмед Доган в учебник,. Възмущаващото за ВМРО е, че той бил споменат като учен.

Впоследствие от издателство “Просвета“ отрекоха Ахмед Доган изобщо да присъства в учебниците споменати от народния представител Милен Михов, който е част от квотата на ВМРО в парламентарната група на “Обединени патриоти“.Ето какво написа Николай Бареков:

loading...

Защо не попиташ хората с които е лежал в Старо Загорския затвор какъв е Доган като човек г н Бареков намери ги и попитай ? Попитай за какво е лежал нали си чел досиетата ! Намерил си кой да защитаваш ! А убитата жена в Пловдив на гарата 85 год нищо ли не ти говори ! Попитай !

Нито единият ,нито другият ,нито третият е цвет за вмирисване….Всичките са от един дол дренки.Барека остана май без работа и сега си търси приют,пък защо не в турска партия.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
И Румъния може да се върне в надпреварата за завода на „Фолксваген“

Румъния може да се върне в надпреварата за новия завод на германската група „Фолксваген“ (Volkswagen). Това съобщи ръководителят на Румънската асоциация на автомобилните производители (ACAROM) Габриел Сико. „Турция рискува икономически санкции за военната си намеса срещу кюрдите в Сирия. Но страната трябва да се придвижи бързо, за да хване възможността. …

Новини
Учени отгледаха домати на марсианска и лунна почва

Учени от Университета във Вагенинген в Холандия са засадили проби от моделната почва на Марс и Луната с различни култури и са успели да получат реколта. От това следва, че на Марс и Луната ще може да се отглежда не само храна, но и да се получават жизнеспособни семена. Това …

Новини
Директорът на „Deutsche Welle“: Случаят БНР показва какво става, когато политика и журналистика се смесят

„Чухме за скандала в БНР. Това е класически пример, че когато се смесят ролите на журналисти и политици, няма достатъчно добро разделение.“ Това коментира по време на лекция пред студенти генералният директор на „Deutsche Welle“ Петер Лимбург, предаде БГНЕС. „Оттам-нататък на кого му е хрумнала „прекрасната идея“ да уволнява дамата …