Бареков: Ахмед Доган е герой, патриот и бележит ум

Новини
7

Разликата между Доган и Каракачанов е от небето до земята
Бившият български евродепутат Николай Бареков написа пост в своя Фейсбук профил, в който пост той прави сравнение между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и лидерa на ВМРО и настоящ военен министър Красимир Каракачанов, пише Факти.

В сравнението си Бареков изказва положителното си отношение към Ахмед Доган, като вероятната причина за това действие на Бареков е вчерашната остра реакция на ВМРО относно присъствие на личността на Ахмед Доган в учебник,. Възмущаващото за ВМРО е, че той бил споменат като учен.

Впоследствие от издателство “Просвета“ отрекоха Ахмед Доган изобщо да присъства в учебниците споменати от народния представител Милен Михов, който е част от квотата на ВМРО в парламентарната група на “Обединени патриоти“.Ето какво написа Николай Бареков:

loading...

Защо не попиташ хората с които е лежал в Старо Загорския затвор какъв е Доган като човек г н Бареков намери ги и попитай ? Попитай за какво е лежал нали си чел досиетата ! Намерил си кой да защитаваш ! А убитата жена в Пловдив на гарата 85 год нищо ли не ти говори ! Попитай !

Нито единият ,нито другият ,нито третият е цвет за вмирисване….Всичките са от един дол дренки.Барека остана май без работа и сега си търси приют,пък защо не в турска партия.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Борисов: Поклон пред саможертвата на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България

Поклон пред саможертвата на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България! Мирът, човешките права и разбирателството се отстояват всеки ден с дела. Нека бъдем горди с нашите предци и да следваме европейския път, който ни посочиха! Това написа в профила си във фейсбук Борисов, по повод 144 години …

Новини
Захариева: Около 15 юни се очаква пълно възстановяване на пътуванията в ЕС

Около 15 юни се очаква пълно възстановяване на придвижването в Европейския съюз, това съобщи пред БНТ министърът на външните работи Екатерина Захариева. „От 2-3 седмици започна плавното възстановяване на придвижването. Първо със съседни държави, после с държави със сходна ситуация. Надявам се на следващ етап, това се очаква след 15 …

Новини
Ренета Инджова: Цялата работа в страната е „стани ти, ще седна аз“

Цялата дейност, която се върши в страната, е трансформиране на бизнеси и пари от едни ръце в други. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Ренета Инджова, министър-председател на назначеното от президента Желю Желев служебно правителство. По думите ѝ е време да се сложи край на тази …