fbpx

Астролог предупреждава: По-малко говорете и не нарушавайте клетвите си!

www.blitz.bg

16-ят слънчев ден олицетворява Закона, справедливостта. Препоръчва се да се съблюдава дисциплина, да се въвежда ред и чистота в дома, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg.

Могат да се изясняват отношенията, да се постъпва на нова работа, да се подписва договор, но по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума, съветва тя. „Добре е да гледате към Слънцето и да се молите на запален огън. Тъй като е ден на справедливостта, то ако имате да подавате жалба в съда, направете го в 16 слънчев ден. Хубаво е сега да се започне съдебен процес по възстановяване на справедливостта. Това е ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате парите.

Хубав ден е за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Всичко днес трябва да е чисто, в абсолютен ред“, добавя астрологът. „Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Старайте се да не ръководите, а повече да бъдете в подчинение. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Не ругайте и не пушете в този слънчев ден. Лош ден е за тези, които се опитват да ръководят хората днес, за началниците, а също така и за авантюристите“, предупреждава Ивелина Пенчева. „Месо днес не се препоръчва. По-малко течности консумирайте.

Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. В облеклото пък са благоприятни сините тонове. Да се избягва жълто и зелено“, съветва астрологът. „Символичните сънища не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки е знак за тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите“, добавя Ивелина Пенчева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!