Астролог: Днес е вълшебен ден

Новини

Намаляваща Луна в знак Телец до 00:10ч на 30 юни.
Периодът на Луната в Телец може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Това съобщава астрологът Ивелина Пенчева.
Луната в знак Телец носи на хората спокойствие, чувство за надеждност, устойчивост и стабилност.
Силни изблици на гняв и недоволство практически са невъзможни освен в редки случаи. Луната
увеличава самоконтрола. Ще спомогне за завършване на вече започналите дела, но ще попречи на прилагането на нови идеи.
Луната изобщо действа по различен начин на всеки. Някои хора усещат прилив на енергия по време на преминаването и знака Телец, работата им е по-продуктивна. Мнозина се чувстват емоционално комфортно, получавайки от нощното светило бодрост. Това време не е благоприятно за прояви на щедрост.
Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Възможни са също заболявания на назофаринкса, ларинкса и нервната система.
Доминиращ 25 лунен ден от 02:51ч на 28 юни до 03:20ч на 29 юни работите за подобряване на духовността. На този ден всички хора трябва да бъдат очистени от шлаките, духовни и физически, да слушат вътрешния си глас; бързината е противопоказна.
Този ден е вълшебен ден, подобно на 22-тия лунен ден. В човек се активира сидхи (суперсилата). Това е денят, в който идва мъдростта и когато всеки може до някаква степен да стане пророк. Ако работите с енергиите на деня, тогава 25-ия лунен ден ще ви даде възможност да получите тази мъдрост. Но за да се избегне вредата от това, човек трябва да е чист. Първата практика в този ден е почистване. Постът (лечебното гладуване) също така спомага за духовното очистване.

На този ден е необходимо да се отървете от различни шлаки:
физически, астрални, умствени. Полезно е да се почисти тялото.
Необходимо е да се отървете от негативните емоции чрез дихателни упражнения. Умственото прочистване чрез молитви също е полезно.
Всеки човек има свой вътрешен глас. Това е нашият ангел-пазител, който ни говори.
На 25-ия лунен ден трябва да слушате вътрешния си глас и да сте особено внимателни към получаваната информация.
Първата половина на деня е неблагоприятна, като част от негативните тенденции на предходния ден продължават. Летаргията и обострянето на хроничните заболявания са възможни по това време като проява на предишните енергийни разходи. Следователно, през първата половина е най-добре да се ангажирате с индивидуални дейности и укрепване на здравето. Втората половина е поблагоприятна и ви позволява да постигнете целите си.
Не трябва да се бърза. По-добре е да не приемате никакви лекарства. Ушите трябва да се пазят, да не се пробиват. В 25-тия лунен ден могат да се включат свръхестествени способности: телепатия,
ясновидство, ясночуване, но не трябва да ги стимулирате. Ако не сте се занимавали с изчистване на организма, преди не сте работили съзнателно, тогава е нужно да бъдете предпазливи и да не правите това, което не знаете и не сте го правили. Спонтанното включване на тези енергии може да завърши със сълзи. Неправилното им използване може да доведе до заболявания на ушите. Дори пъпка на ухото също е знак.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.
Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия.
10 слънчев ден – Не се приемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Подходящо време за уединение, самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”.

 

Източник pik.bg

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Наско Сираков е новият собственик на Левски

Сагата с акциите на ПФК „Левски“ , която продължи почти един месец, приключи. Новият собственик на сините вече е четвъртият в света от САЩ’94 Наско Сираков. Припомняме ви, че Васил Божков обяви на 30 май, че ще му прехвърли акциите на отбора. Че Сираков е новият мажоритарен собственик на клуба …

Новини
Борисов: Поклон пред саможертвата на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България

Поклон пред саможертвата на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България! Мирът, човешките права и разбирателството се отстояват всеки ден с дела. Нека бъдем горди с нашите предци и да следваме европейския път, който ни посочиха! Това написа в профила си във фейсбук Борисов, по повод 144 години …

Новини
Захариева: Около 15 юни се очаква пълно възстановяване на пътуванията в ЕС

Около 15 юни се очаква пълно възстановяване на придвижването в Европейския съюз, това съобщи пред БНТ министърът на външните работи Екатерина Захариева. „От 2-3 седмици започна плавното възстановяване на придвижването. Първо със съседни държави, после с държави със сходна ситуация. Надявам се на следващ етап, това се очаква след 15 …