fbpx

Астрологът Кирил Горанов: 2019-та ще е годината на Стрелците, Овните и Лъвовете

2019-та ще е хубава година на хората със слънца или зодии Стрелец, Овен и Лъв. Това каза в сутрешния блок на БНТ астрологът Кирил Горанов.
„При всеки човек е важно къде празнува рождения си ден, защото т.нар. асцендент се определя от мястото, от което се гледа източният хоризонт, а годината зависи от транзитната карта, т.е. от това къде стоят планетите в момента. За Стрелците тази година ще е страхотна, защото техният управител Юпитер – най-голямата планета в Слънчевата система е в своя знак. Това е планетата на късмета“, обясни астрологът.
„От 8 ноември Юпитер е в Стрелец и ще е там до края на октомври 2019-та. Затова годината ще е много добра и за всички със слънца или зодия Овен или Лъв. Добре ще повлияе и на Везните и Водолеите“, добави той.
Според китайския хороскоп 2019-та е година Прасето, което е свързано със знака Скорпион, т.е. с трансформациите. При някои те ще са добри, а при други – не, каза Горанов.
„Самите планети нямат никакво влияние върху хората. Те са просто като едни стрелки, отмерващи дадени цикли и ние ги ползваме заради тяхната точна орбита и цикличност. Меркурий е най-бързата планета в астрологията. Най-близо е до Слънцето и годишната обиколка се равнява на 120 наши дни. Най-просто казано три пъти в годината имаме периоди, в които Земята и Меркурий застават на много близко разстояние. Тогава имаме ретроградност“, обясни астрологът.
„Реално планетата не е ретроградна. Самата дума означава движение назад, но от Земята изглежда, че има забавяне и връщане назад. В тези периоди хората от хиляди години засичат, че има объркване на комуникацията“, добави той.
„Не е хубаво да се подписват нови договори, но ако преподписваш, предоговаряш, завършваш сделка, това е един от най-хубавите периоди. При някои Меркурий ще доведе до объркване, а при други – не. В момента планетата е в знак Стрелец в началните градуси, което означава, че всички представители на тази зодия, Лъвове, Овни, както Везните и Водолеите, родени в първите 10 дни на знака, са най-афектирани в момента“, заяви Кирил Горанов.
„След 1 декември Меркурий се връща в Скорпион. Тогава спира влиянието към изброените дотук зодии и започва да влияе на водните Риби, Раци, които са родени през последните десетина дни на знака. Ще влияе на Козирозите и на Девите“, добави той.
„Ретроградността приключва на 6 декември, но влиянието ще се усеща до 11-ти. Периодите преди обръщане от директност до ретроградие и обратното са изключително силни. Тогава влиянието се усеща най-силно“, каза още астрологът.

Напротив планетите влияет на всеки човек и то всеки ден Това май не го знаете.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!