Астрологът Кирил Горанов: 2019-та ще е годината на Стрелците, Овните и Лъвовете

Новини
1

2019-та ще е хубава година на хората със слънца или зодии Стрелец, Овен и Лъв. Това каза в сутрешния блок на БНТ астрологът Кирил Горанов.
„При всеки човек е важно къде празнува рождения си ден, защото т.нар. асцендент се определя от мястото, от което се гледа източният хоризонт, а годината зависи от транзитната карта, т.е. от това къде стоят планетите в момента. За Стрелците тази година ще е страхотна, защото техният управител Юпитер – най-голямата планета в Слънчевата система е в своя знак. Това е планетата на късмета“, обясни астрологът.
„От 8 ноември Юпитер е в Стрелец и ще е там до края на октомври 2019-та. Затова годината ще е много добра и за всички със слънца или зодия Овен или Лъв. Добре ще повлияе и на Везните и Водолеите“, добави той.
Според китайския хороскоп 2019-та е година Прасето, което е свързано със знака Скорпион, т.е. с трансформациите. При някои те ще са добри, а при други – не, каза Горанов.
„Самите планети нямат никакво влияние върху хората. Те са просто като едни стрелки, отмерващи дадени цикли и ние ги ползваме заради тяхната точна орбита и цикличност. Меркурий е най-бързата планета в астрологията. Най-близо е до Слънцето и годишната обиколка се равнява на 120 наши дни. Най-просто казано три пъти в годината имаме периоди, в които Земята и Меркурий застават на много близко разстояние. Тогава имаме ретроградност“, обясни астрологът.
„Реално планетата не е ретроградна. Самата дума означава движение назад, но от Земята изглежда, че има забавяне и връщане назад. В тези периоди хората от хиляди години засичат, че има объркване на комуникацията“, добави той.
„Не е хубаво да се подписват нови договори, но ако преподписваш, предоговаряш, завършваш сделка, това е един от най-хубавите периоди. При някои Меркурий ще доведе до объркване, а при други – не. В момента планетата е в знак Стрелец в началните градуси, което означава, че всички представители на тази зодия, Лъвове, Овни, както Везните и Водолеите, родени в първите 10 дни на знака, са най-афектирани в момента“, заяви Кирил Горанов.
„След 1 декември Меркурий се връща в Скорпион. Тогава спира влиянието към изброените дотук зодии и започва да влияе на водните Риби, Раци, които са родени през последните десетина дни на знака. Ще влияе на Козирозите и на Девите“, добави той.
„Ретроградността приключва на 6 декември, но влиянието ще се усеща до 11-ти. Периодите преди обръщане от директност до ретроградие и обратното са изключително силни. Тогава влиянието се усеща най-силно“, каза още астрологът.

loading...

Напротив планетите влияет на всеки човек и то всеки ден Това май не го знаете.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 7 юли: Девите са в късметлийски период, натоварен ден за Стрелец

lamqta.com Овен Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава… Но при всички …

Новини
1
Слави Трифонов: Българското правителство – такова, каквото е

Със следващите редове ще ви покажа реалния облик на българското правителство. Ще използвам само факти. Факти. Анализите, разсъжденията и коментарите оставям на вас! Това пише Трифонов в профила си във фейсбук. Ето и неговият списък: И така, започвам да ви ги представям на части, защото фактите са много и всичките …

Новини
Над 4300 достигна броят на иззетите предмети от офиса на Божков

Кадър: Прокуратура Продължават действията по разследването в сградата на „Нове Интернал“ ЕООД на ул. „Московска“ №43. В хода на извършените претърсвания са иззети още 771 предмета, притежаващи белезите на движими културни ценности. Така общият им брои вече възлиза на 4381 предмета, при регистрирани от обвиняемия Васил Божков по реда на …